Back to Question Center
0

10 Cara Ngunggahake Sales E-commerce Panjenengan Terbukti Dadi Semalt

1 answers:

Malah, pemilik bisnis eCommerce nggawe dhuwit akehsaka produke. A study anyar dening Statista wis nampilake yen dodolan perdagangan ecommerce donyabakal dadi $ 2,86 triliun ing 2018. Sayange, sampeyan ora mung mbangun e-commercenyimpen lan nyana pelanggan kanggo banjir situs sampeyan. Sampeyan kudu miwiti ing kampanye marketing sukseskanggo narik kawigaten para konsumen.

Kabar apik yaiku kanthi strategi pemasaran ing ngisor iki sing diwenehake dening Semalt Digital Services sampeyan bakalnambah sales eCommerce sampeyan. Ivan Konovalov, Customer Success Manager of Semalt , menehi tips pentinging apa taktik toko eCommerce kudu ngleksanakake supaya tundhuk.

1. Gunakake Up-Selling lan Cross-Selling

Up-sade lan salib sade cara-cara sing bisa digunakake kanggo nambah dodolan online. Sade-sademinangka cara ngenalaken produk sing gegandhengan karo apa sing dianggep pelanggan. Iku menehi acustomer akèh produk pelengkap kanggo milih saka. Up-sade yaiku tumindak sing laris luwih unggulversi produk sing dituku pelanggan. Cara iki ngidini customer kanggo ndeleng prodhuk sing padhakanthi fitur sing luwih maju lan rega sing luwih dhuwur.

Techniques iki dirancang kanggo nganjurake pelanggan tuku produk liyane. Bebener iki nalikapelanggan ndeleng luwih saka apa sing dibutuhake, bakal motivasi kanggo tuku liyane. Sawetara pasinaon wis ditampilakesing munggah-jual lan salib jedhing pelanggan bisa bali maneh.

2. Nambah Desain Website Panjenengan

Ing jaman digital, sampeyan butuh desain situs web khusus kanggo narik lan melu pelanggan potensial. PanjenenganToko eCommerce minangka bagéan saka perusahaan, lan desainé kudu nggambar seprana profesional sampeyan.Nyatane, kampanye promosi sampeyan kudu miwiti saka toko sampeyan uga. Spesialis semalat wis ditemokakenyatane yen pelanggan paling kerep ora nyimpen online yen ora duwe kustomisasi penting.

Nyedhiyakake toko eCommerce sing dirancang kanthi apik minangka langkah penting kanggo ngatasi pesaing. Yen sampeyanplanning kanggo ngganti ulang toko, banjur priksa manawa desain responsif, sing menehi pelanggan apengalaman shopping apik. Ing kasunyatan, sampeyan bakal ngedol luwih dodolan nalika sampeyan nggawe gampang kanggo wongnavigasi lan golek produk ing situs web.

3. Nggawe Situs Sampeyan Mobile Friendly

Ing sawetara taun pungkasan, akeh tablet lan smartphone anyar wis teka ing pasar.Ngartekno tambah nomer bakul online. Pasinaon nuduhake yen jumlah wong tuku selulerwis ngluwihi panggunaan desktop. Ing umur digital, nggawe toko eCommerce dianggo kanthi becikkanggo macem-macem piranti seluler minangka bagéan penting saka sukses bisnis.

Malah Google nambah peringkat rangking mobile kanggo situs web sing ditampilake kanthi tepat ing piranti seluler.Kanggo nggawe versi seluler situs web sampeyan saiki sampeyan bisa nggunakake platform konversi utawa selulerplugins. Nggawe toko dagang eCommerce seluler sing adhem seluler iku cara sing apik sing bisa digunakake kanggo mbabar bisnis sampeyankanggo wong tuku seluler. Duwe optimasi seluler saka toko, sampeyan bakal ngedongkrak tarif konversi lan nambah dodolan.

4. Gunakake Product Images of Good Quality

Aja nggunakke gambar produk apa wae mung kanggo nambah gambar. Gambar produk sampeyan kudu duwekualitas tinggi. Iku bener yen njupuk produk profesional gambar bisa dadi tugas sanget, nangingIku uga bener sing bisa narik kawigaten pelanggan potensial menyang toko. Ahli kita wis mbuktekake akehkaping sing nambahake gambar item urip kanthi pilihan zoom-in nyurung pelanggan potensial kanggo tuku produk.

5. Ngoptimalake Kaca Produk

Deskripsi kaca produk sampeyan nduweni potensial kanggo narik pelanggan supaya bisa tuku. Priksa manawasampeyan wis nggambarake fitur migunani sing nggawe pelanggan tertarik. Tansah motivasi wong luwih mudhuning funnel. Paling populer situs eCommerce kaya Amazon nampilake fitur kunci produk kanggo nambah penjualan.

Keterangan kudu ditetepake kanthi apik supaya pelanggan potensial sing maca mau bakal diwanti-wantikanggo njupuk tindakan. Sampeyan bisa nggunakake peluru cendhak sing menarik kanggo nampilake fitur kunci prodhuk. Ora manguyen sampeyan bakal ilang ing akèh dodolan nalika rincian sing mesthine kanggo nganjurake sampeyanpelanggan kanggo nggawe tuku didhelikake kanthi katrangan.

6. Nggawe Promosial Produk Videos

Video kampanye minangka strategi marketing penting saka akeh toko eCommerce, digunakake kanggonambah sales. Pelanggan sing aktif ing seluler luwih seneng nonton video luwih saka jinis liyaneisi. Gawe video promosi sing cendhak menarik saka produk sampeyan, kalebu pentingfitur produk sampeyan sing bisa narik kawigaten pelanggan. Nggabungake video iki menyang macem-macem kaca web produk.

Sampeyan uga bisa ngunggah video produk menyang kabeh situs video populer kanggo nambah cahya. Ajalali kanggo ngoptimalake video kanggo SEO kanthi nambahake tembung kunci ing judhul lan deskripsi video. Sampeyanbisa nambah alamat website minangka teks ing gambaran kanggo ngarahake lalu lintas uga.

7. Nggawe Proposisi Nilai Unik

Keanekaragaman luar biasa sing ana ing lapangan eCommerce ndadekake angel kanggo perusahaankanggo nyetel piyambak sajrone kompetisi. Ora ketompo carane unik sampeyan mikir produk sampeyanana, mbok menawa ana toko liyane sing metu, sing menehi aturan sing padha utawa sing padhaproduk menyang target pasar. Yen kuwi, apa sampeyan bisa nindakake kanggo nggawe merek sampeyanMenenga metu saka pirang-pirang merek liyane? Proposal sing unik yaiku apabakal nggawe merek sampeyan khusus. Sampeyan kudu nulis proposisi nilai sing unik sing alamatnilai produk sampeyan. Nyedhiyakake, sampeyan bakal unggul ing kompetisi, lan seneng keuntungan kepemimpinan.

A proposisi nilai unik bisa digabungake ing homepage, kaca produk, lan iklankaca kanggo ngedongkrak tarif konversi. Duwe kawruh apa sing mbedakake brand sampeyan saka liyanemerek bakal mbantu mbukak bisnis eCommerce sing sukses. Strategi iki bisa mbedakake sampeyan saka kompetitor.

8. Nawakake Gratis lan Gampang Returns

Taktik marketing iki bisa narik pelanggan potensial kanggo tuku saka sampeyan lan nambah sales eksponensial.Ngasilake produk online wis mbantu akeh merek eCommerce supaya kasetanke pelanggan lan nggawe wong-wong mau bali maneh kanggo liyane.

Ganti eceran online umum ing bisnis eCommerce, lan pelanggan bakal ngasilake produkpadha tuku saka wektu kanggo wektu. Pelanggan sampeyan bisa mutusake kanggo ngasilake produk sing rusakutawa ora pas karo. Pelanggan bali kira-kira saka siji saka telung produk. Nyatane, singmayoritas pembeli maneh kebijakan bali sadurunge nggawe tuku.

Yen pelanggan potensial ngerti manawa bisa kanthi bebas mulihake barang, dheweke luwih senengbali maneh. Riset sing dilakoni dening Wall Street Journal wis dikonfirmasi sing paling apikpelanggan minangka sing paling dhuwur. Pelaksanaan kebijakan iki ingPraktik bakal mbantu sampeyan supaya ora ngetokake dodolan lan peluang bisnis.

9. Tampilan Produk ing Kaca Ngarep

Kaca ngarep iku salah siji saka bagéan paling penting saka situs web Perdagangan nganggo piranti elektronik supaya sampeyan kududigunakake kanggo tetep nglibatake pelanggan. Pameran produk paling laris supaya pelanggan potensialbisa ndeleng kanthi jelas. Iku luwih kamungkinan sing sembarang Shopper sing nerangake toko eCommerceliwat kaca liya bisa mutusake ngunjungi kaca ngarep kanggo ndeleng produk liyane. Dadi, nempatake sampeyanproduk sing paling populer ing kaca ngarep bakal nambahake dodolan.

10. Nawakake Pilihan Pilihan Pangiriman

Nyedhiyakake pelanggan nganggo sawetara opsi pangiriman bakal nambah dodolan. Kaget,nanging bisnis sing ngedol produk-produk kualitatif menehi pengalaman online luar biasa bangetasring gagal nalika rawuh ing pangiriman. Yen sampeyan arep narik pelanggan supaya bisa tukusampeyan, banjur siap tuku opsi pengiriman. Kaya strategi pemasaran sing migunanigampang kanggo dileksanakake, nanging mbantu sampeyan supaya ora ngeculake pelanggan potensial lan supaya bisa mlebu menyang pesaing sampeyan.

Iku ketok yen Internet wis ngowahi cara wong nelusur lan tuku produk. Ikidina karo desktop utawa piranti seluler sampeyan bisa tuku apa wae sing sampeyan butuh online. Wong ikutambah akeh gelem nggabungake bisnis eCommerce. Kanggo njaga kanthi cepetpopularitas belanja online, sampeyan bisa uga ngrujuk marang pitulung profesional sing ditawakake Semalt Digital Services .

November 27, 2017
10 Cara Ngunggahake Sales E-commerce Panjenengan Terbukti Dadi Semalt
Reply