Back to Question Center
0

10 Tips SEO Kanggo Website WordPress Saka Semalt

1 answers:

Panelusuran mesin mung kepéngin babagan "hal tech" tartamtu kaya tag alt, jeneng berkas,lan tembung kunci. Ngerti carane iki "teknologi" karya bisa nggawa sukses kanggo bisnis, nalika neglecting wong bisa nyerang sampeyan.

Artem Abgarian, Customer Success Manager of Semalt ,menehi saran sing penting babagan carane ngelingake ing Internet nganggo situs web WordPress.

  • Isi minangka optimasi paling apik. Optimasi mung efektif yen wis digawemunggah dening isi unik lan kualitas. Tèks lan tembung kunci nyorot tema sawijining postingan. Isi kudu fokus marang kabutuhan pengunjung lan ora ana panelusuranmesin. Sampeyan uga kudu bisa diwaca lan dimengerteni.
  • Pranala balik. Yen ijol-ijolan iki rampung kanthi bener lan pranala teka sakasitus web sing nduweni wewenang sing dhuwur, sing menehi situs sing padha karo situs kasebut, bakal menehi keuntungan gedhe.
  • Tanggung jawab jeneng kanggo gambar file. Gambar ing gambar sing paling relevan lanteks sing ana ing posting, Google nampilake kabeh asil sing ana hubungane karo adhedhasar query sing digawe. Sampeyan dianjurake kanggo nggunakake tembung kunci saka tartamtusubyek ing gambar, ngelingi nggunakake tag alt lan tag judhul kanggo nambah visibilitas lan optimalisasi.
  • permalinkan cendhak sing kalebu tembung kunci. Permalink Undhake bisa dianggepkanggo bisnis. Ing permalink, mung papat tembung pisanan sing relevan, amarga Google ngilangi kabeh tembung sing dadi..
  • Téori optimasi mesin telusur. Sawetara tema situs web nggunakake kode soko kanggo nggawetata letak lan rancangan. Google kudu nyusup liwat kode sumber kanggo nyebabake isi sing relevan. Kodhe luwih rumit, kurang luwihisi, lan kapadhetan kunci ditemokake. Kinerja minangka faktor kunci nalika nemtokake peringkat panelusuran, dadi sebab tema ngapikake cepetGoogle peringkat bisnis.
  • Nggawe sitemap ing format XML. Gampang gampang kanggo ngrampungake tugas iki nalika nggunakakePlugin Google Sitemaps Google. Sumber daya liyane sing digunakake yaiku Website Optimizer lan Webmaster Central.
  • Nyorot isi utawa tembung kunci informatif. Tombol h1-h6 bantuan nyorotheadings, subtitles, utawa pesen penting ing artikel.
  • Kiriman jaringan sosial. Posting ing jejaring sosial prasaja kanggo optimasi SEO.Utamane nyedhiyakake sawetara nilai kanggo SEO, posting kudu beda lan ora mung babagan bisnis. Sampeyan bakal mbantu mbangun komunikasi sing apikantarane sampeyan lan para rawuh.
  • Retaining from black hat SEO practice. Iku mokal kanggo nglakokake Googlekanthi nggunakake topi ireng utawa situs HTML cermin, minangka Google bakal pungkasanipun nemokake lan menehi hukuman abot.
  • Nganggo platform sing bener. Aja nggunakake Lampu kilat amarga ora bisa ditemokakemesin lan tinimbang nggunakake WordPress.

SEO nambahi volume utawa kualitas lalu lintas menyang situs web sing diwenehi. Panelusuran mesin bantuaning nampa iki kanthi nyopot lalu lintas liwat asil panelusuran "alam" utawa "ora dibayar". Teori konco iki yaiku sing luwih awal, utawa luwih dhuwur situskaton ing antrian asil, luwih akeh pengunjung bakal ditampa.

November 27, 2017
10 Tips SEO Kanggo Website WordPress Saka Semalt
Reply