Back to Question Center
0

Semalat kanthi jeneng lan masalah sing padha

1 answers:

Aku bubar bubar siji jeneng domain kaya del. icio. kita. Pendaftaran semalt aku ketemu sing enak. com iki digunakake.

Argument:

Aku nemu sing enak - σκασμένα χείλη συμβουλές. com dadi anggota saka kategori sing padha karo situs webku. Dheweké njabat masakan premium sing enak.

Argument Counter:

Kula dadi domain sanadyan kalebu ing kategori padha, khusus ing porsi pawon gratis nanging éca utawa mènèhi pranala (afiliasi) menyang situs liyané sing nawakaké panganan élean premium.

Argument Counter tambahan:

1. éca. com ora ana ing basa Inggris.

2. ing del. icio. kita ing jeneng domain sanadyan duwe ejaan padha, ora bakal digunakake ing cara sing padha. Kanggo conto. (ora bisa nggawe pangertèn, amarga jeneng wis diganti) d ing éca ing situs web saya tegesé aksara Yunani Semalt (Δ / δ) lan wiwit dhaérah internasional sing isih ora bisa ditampilaké, aku arep kanggo setara ing basa inggris. Pidato kagayut karo tema layanan sing bakal diwenehake dening website.

Kula Pitakonan:

Bisa nganggo jeneng domain del. icio. kita kanggo website?

Kepriyé carané perkara kasebut?

(Jeneng domain sing dipigunakaké minangka fiktif. Lan aku wis ndhaftar domain nanging durung diwiwiti nganggo. Aku ngrambah marang jeneng domain iki amarga iku cendhak, gampang eling lan cocog karo tema website saya)

Update:

Bisa nganggo jeneng domain kanggo layanan sing ora ana hubungane. Aku ora pengin ngalahake hak-hak kasebut.

Update:

Apa ana conto urip nyata sing nggunakake jeneng sing padha ing kolom sing beda tanpa perusahaan sing nglawan? Jeneng domain cukup umum.

February 12, 2018

Ana sawetara kedadean ing ngendi domain-domain merek dagang (utawa istilah sing padha karo merek dagang, e. g. typo-squatting) wis dikirim maneh marang pemilik merek dagang kasebut.

Biasane, iki wis rampung nalika domain wis digunakake kanthi cara sing bisa ngusir pelanggan dadi mikir iku afiliasi karo merek dagang ing pitakonan.

Apa utawa ora iki keprigelan kanggo sampeyan gumantung saka sawetara perkara. Sampeyan wis ngakoni kanggo ngoperasikake ing pasar umum padha karo domain liyane (dadi hukum dagang sing ditrapake, mesthine yen ora ana ing pasar sing ora ana hubungane).

Kasunyatan yen situs liyane ora nggunakake basa Inggris mbokmenawa (?) Tegese sampeyan saben nargetake khalayak beda, bisa uga ana ing negara liya sing bakal bisa ngasilake.

Carane mbangun domain liyane, uga bakal dadi faktor. Yen wong sing dadi pendatang anyar, mesthine ora bakal ngetokake prakara kasebut (utawa duwe sumber daya kanggo nguber sanajan dheweke pengin). Nanging, yen wis ana sekitar sawijine wektu lan duwe situs sing relatif sukses, bisa uga luwih cenderung kanggo nglindhungi bisnis.

Nanging, cara mung kanggo mesthekake yen legal tindak sampeyan yaiku berkonsultasi profesional profesional .

aku ngelingi kepiye Microsoft ngrampungi bocah cilik, programer enom Mike Rowe, sing nurunake program kaya "Mike Row Soft"

Yen padha duwe merek dagang sing ditrapake ing negara sampeyan (iku ana ing basa sing beda supaya aku mikir iki tegese merek dagang internasional), aku bakal menehi saran banget marang nggunakake URL sing padha karo jeneng situs. Sampeyan ngoperasikake ing kolom sing padha karo jeneng sing padha, yaiku apa hukum dagang sing didhukung kanggo nyegah.

Yen padha ora duwe merek dagang banjur ora ana sing nolak sampeyan.