Back to Question Center
0

Apa link jus didistribusikan kanthi merata marang kabeh pranala ing kaca root? - Semalat

1 answers:

Carane link jus kapisah saka navbar?

Aku duwe kaca jero ing navbar sing conto. com / product1 / nanging aku khawatir amarga ora duwe / subdir / product1 / sing mung katon minangka link liya saka kaca ngarep lan jus dibagi miturut Source - free no follow backlinks website.

Apa Google ngurmati hierarki

    • ?

February 12, 2018

Adhedhasar algoritma Pagerank Google sing diterbitake taun 1998, kabeh pranala dianggep kanthi . Iki uga disebut model "Random Surfer" ing ngendi nilai kasebut ditugasake amarga wong hipotetis njelajah kaca kanthi acak klik pranala kasebut.

Google wis nguji algoritma iki sajrone 20 taun kepungkur. Saiki cetha yen dheweke wis pindah (paling sethithik nganti sawetara gelar) menyang model "Intensi Surfer". Mangkono, padha ngetungake pranala adhedhasar kepriyé caranipun mikir sing pangguna bakal ngeklik mau. Google durung nerbitake rincian kasebut, nanging uga menehi bobot ing:

  • Punapa link punika "ing nginggilipun lipat" (saged dipuntingali kanthi tanpa nggulung) utawi langkung kados pangguna badhe ngaggem link
  • Carane gedhe link (ukuran huruf, jumlah teks)
  • Apa warna pranala (campuran, vs mripat keno)
  • Ora ana interaksi pangguna sing dibutuhake kanggo njaluk link (umpamane, didhelikake ing menu nganti mouseover)

Aku ora tau krungu manawa Google bisa ngganti bobot pranala ing posisi ing daftar HTML sing nested. Pendhaftaran guess iku padha ora bakal nggunakake sing minangka faktor dhewe. Nanging, struktur dhaptar nested sampeyan bisa ngakibatake cara pranala kasebut ditampilake ing pangguna kanthi cara sing ditindakake.

Nggunakake menu bersarang gedhe bisa dadi ala kanggo SEO. Aku nyoba kanggo matesi jumlah pranala ing menu sampeyan sing ana ing saben kaca nganti kira-kira 50. Kita sok-sok njaluk pitakon saka wong-wong karo menu gedhe sing duwe masalah kanggo njupuk kaca liyane kanggo pangkat.

Pangkat kaca khusus kanggo saben kaca. Mulane pranala jus saka saben pranala beda-beda (iki ora padha kanggo pranala mlebu utawa metu).

Akeh faktor sing nduweni peran nanging relevansine faktor paling penting.

Masalah ora ana sing ngerti. Navbar paling dhuwur, lan sikil paling dhuwur. Nanging bakal nyoba kanggo nemtokake pranala sing cocog karo kaca iki.