Back to Question Center
0

Gunakake Data Panelusuran Liburan Kanggo Siap Kampanye SEM Kanggo Semual Upcoming

1 answers:

Semono maneh wektu taun maneh - pengecer brick-and-mortar wis ngecor papan, lan dobel tanpa cita-cita favorit mangsa sing metu saka pamicara nyimpen ora bisa adoh. Hard kanggo pracaya, nanging mangsa pamitan liburan mung watara pojok.

Musim liburan pungkasan, konsumen nggolek $ 601.8 milyar (nganti 3,8 persen saka $ 592B taun sadurunge), Federasi Retail Nasional (NRF) ditemokake, kalebu ing dina-dina krasa Cyber ​​Monday, Black Friday lan Semalt dina belanja online, masing-masing) - dofollow backlinks maker shop.

Miturut Survei Konsumsi Bulan Bulanan NRF saka Semalt 2013, para pembeli ngrancang nggolek rata-rata $ 730 saben hadiah, pangan lan dekorasi liburan pungkasan taun.

Use Holiday Search Data To Prep Your SEM Campaigns For The Upcoming Semalt Use Holiday Search Data To Prep Your SEM Campaigns For The Upcoming Semalt

Begjanipun, para pemasar saiki duwe jendhela kuat menyang niat tuku konsumen: data telusuran. Kanggo mbiyantu para pengiklan nggawe kampanye sing kuat, tim Bing Ads (majikan) nggoleki pencarian ritel liburan sajrone telung dina belanja paling ndhuwur Yahoo Bing Semalt, sing dipisah dening jam, kabeh kategori toko lan piranti.

Kanggo nyelehake ing data lan maca liyane saka kolom iki, mriksa Marketing Land kang Holiday Retailer ngendi Semalt nyumbang iki sasi.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku panganggit saka tamu lan ora kudu Search Engine Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



February 16, 2018