Back to Question Center
0

Apa cara kanggo dadi panelusuran Amazon TOP?

1 answers:

Kanggo entuk gagasan apik kanggo dadi pencari Amazon TOP, sampeyan kudu nduwe gambaran sing jelas babagan apa sing larang ing Amazon entails. Kanggo mesthekake yen sampeyan bener mbangun kampanye marketing, priksa manawa kirim iki kanggo ndeleng aspek optimalisasi sampeyan kudu ngerti. Kiriman iki bakal mbukak mripat menyang Amazon treasure trove lan mbantu sampeyan mundhakaken dhuwit ana tanpa gaweyan.

Amazon selling basics

  • navigasi menyang kaca utama produk banjur klik ing nawarake sing diwenehi ing ngisor katrangan produk kanggo mriksa usulan liyane sing kasedhiya. Nanging, perkara pertama sing dibayangke Amazon yaiku mriksa kotak. Bagian iki nampilake varian paling apik ing pasar. Miturut data statistik, $ 56 milyar saka penjualan $ 62 milyar Amazon dumadi ing kene. Pembeli ngerti yen padha bisa gumantung pilihan Amazon amarga njupuk prakara macem-macem aspèk kayata rega, kualitas, relevansi, lan liya-liyane. Nggunakake kothak tuku, para pelanggan bisa miwiti proses panukuhe kanthi nambah produk sing bener menyang kobongan dhuwit.

    Amarga kompetisi dhuwur ing Amazon, ora dadi tugas sing gampang dadi penjual sing menang sing menang. Ora ateges yen sampeyan ngedol dhuwur ing Amazon SERP, sampeyan bakal dadi penjual sing ditampilake. Kanggo menang kothak tuku, sampeyan kudu ngetutake pedoman Amazon lan dadi terkenal kanggo pelanggan. Faktor sing mengaruhi saperangan dagang ing daftar tawaran:

    1. Penentuan harga kompetitif

    )

    Sampeyan kudu nyedhiyakake pangguna kanthi rega sing kompetitif kanggo menang kotak tuku. Iku kalebu ora mung biaya produk nanging biaya kapal uga. Tumbas sing nggoleki produk sing dibutuhake ing Amazon bisa mbandhingake kabeh harga lan paling mungkin milih rega sing paling murah ing pasar. Supaya sampeyan bisa competitive, sampeyan kudu nindakake analisis kompetitif kanthi rutin. Menapa malih, punika saé kagem ngginakaken alat repricing.

    1. Tawaran kompetisi

    Tawaran sampeyan kudu saingan minangka luwih akeh sing ngedol, iku minggat menyang ndhuwur.

    1. Sade

    Kanggo nggoleki kothak tuku ing Amazon, sampeyan kudu duwe sejarah jual sing dawa lan positif. Amazon njupuk review review pelanggan lan nomer rata-rata tumbas saben sasi. Minangka aturan, produk sing mentas muncul ing pasaran Amazon ora bisa dadi penjual fitur.

    Akeh faktor liyane sing mengaruhi pilihan Amazon saka penjual sing ditampilake. Nanging, faktor sing kasebut ing ndhuwur iku paling kuat. Solusi sing paling efektif ing kene yaiku kanggo njamin yen transaksi apa wae sing ditampa liwat Amazon bisa uga. Sampeyan kudu nyedhiyani pelanggan kanthi dhukungan pelanggan sing paling apik lan tetep bisa mbiyantu..Pencapaian Amazon

Amazon pemenuhan program sing dirancang dening Amazon kanggo bantuan pedagang online ngedol produke. Nggunakake program iki, sampeyan bisa ngirim dagangan menyang salah sijine pusat pemenuhan Amazon sing bakal ditebar. Iku tegese saben wektu pelanggan tumbas produk saka sampeyan, Amazon kapal mau. Program iki mbantu sampeyan ngirit wektu lan fokus ing aspèk liya nggarap bisnis sampeyan. Amazon njupuk akeh aspek pengiriman lan layanan pelanggan lan uga ndadeake produk sampeyan menyang anggota Amazon Prime, lan bantuan kanggo menangake kotak tuku.

Tips kanggo nggawe produk sampeyan sing digunakake ing Amazon

  • Tinjauan produk positif penting kanggo peringkat dhuwur ing Amazon. Sampeyan kudu dicathet menawa kita pirembagan babagan review ing dhaptar kaca produk, nanging ora babagan feedbacks ing profil bakul. Wiwit update algoritma Amazon pungkasan, ora dilarang kanggo miwiti pangguna kanggo ninggalake review minangka hadiah, diskon, lan liya-liyane. Mulane sampeyan kudu njupuk review sacara organik. Salah siji cara sing paling apik kanggo nindakake iki yaiku nyedhiyakake pelanggan nganggo pengalaman belanja paling apik. Coba sing paling apik kanggo ngilangke review produk sing positif amarga bakal nyebabake peringkat sing luwih dhuwur lan luwih akeh panelusuran, lan luwih akeh pesenan lan sales.

    • Kata Kunci

    Iku penting kanggo masang istilah-istilah sing ditargetake ing judhul, deskripsi, lan bullet produk. Pisanan, sampeyan kudu nggawe riset tembung kunci lan nemokake sing paling relevan karo istilah bisnis sing bisa digunakake kanggo promosi listing. Ing tataran kapindho, sampeyan kudu nggunakake tembung kunci iki kanthi strategis ing judhul lan deskripsi kanggo nggawe listing sampeyan uga dioptimalake lan katon ing kaca asil panelusuran Amazon. Nanging, sampeyan ora bakal bisa ngalahake listing sampeyan karo tembung kunci minangka saiki Algoritma Amazon dadi luwih cerdas lan sampeyan bisa dihukum. Mulane nggawe gelar sampeyan asli, tepat lan semangat kanggo nggawe pembeli klik ing asil panelusuran. Kanggo nyasarke kampanye riset tembung kunci, sampeyan bisa nggunakake salah sijine alat nyaranke otomatis kaya Google Keyword Planner utawa Alat Kata Kunci Amazon.

    • Daftar produk apik

    Daftar produk sing optimal sing bisa dioptimalake bisa mbantu sampeyan entuk dodolan jangka panjang. Ing artikel sadurungé, kita menehi tutorial rinci babagan carane nggawe listing sampeyan efisien. Mulane ing kene aku bakal nemtokake faktor optimalisasi dhaptar produk dhasar sing positif bisa mangaruhi tingkat klik lan konversi sing positif:

    1. Jeneng merek sing bisa dipercaya lan kenek;
    2. Judhul produk deskriptif;
    3. Gambaran lengkap produk karo kabeh fitur produk lan keuntungan sing ditampilake;
    4. Titik peluru sing cukup;
    5. Gambar produk kualitas kanthi kemampuan nggedhekake;
    6. Ngatasi masalah.
    • Nilai kompetitif

    Range ditemtokake dening pelanggan Amazon apa padha aran kaya nilai lan apa padha cumadhang nglampahi. Rega sampeyan kudu cukup lan adhedhasar kecenderungan pasar rata-rata. Sampeyan bisa ngunggahake utawa tiba ing seasonal utawa kanthi tampilan versi anyar sing apik. Rega sampeyan ora bakal arang banget amarga bisa menehi masalah kualitas kanggo pelanggan potensial sampeyan. Mulane nyoba ngarahake ing prodhuk utama niche sampeyan.

December 6, 2017
Apa cara kanggo dadi panelusuran Amazon TOP?
Reply