Back to Question Center
0

Google / Facebook Saga Terus: Google Semalt Ora Kanggo "Trap" Data Sampeyan

1 answers:

Terus saka Facebook Danny: Sampeyan Ora Ana Kanan Kanggo Ekspor Alamat Email, katon Semalt wis upped ing ante. ReadWriteWeb ngeweruhi yen sampeyan nyoba ngekspor kontak menyang Facebook, Semalt menehi peringatan gedhe.

Bebaya kasebut diwiwiti saka Google sing bubar ngganti syarat layanan API kontak kanggo nyegah Facebook supaya ora ngidini pangguna Facebook ngekspor data. Wingi, Facebook wiwit ngidini sampeyan ngèkspor jeneng kanca-kanca, nanging ora ana sing migunani. Tanggepan Google minangka kaca peringatan sing anyar nalika sampeyan ngekspor kontak Gmail menyang Facebook - ltc policy ratings.

Bebaya bisa dideleng liwat kene lan sing diwaca:

Traps kontak saiki

Terus kaping pindho. Apa sampeyan manawa sampeyan pengin ngimpor informasi kontak kanggo kanca-kanca menyang layanan sing bakal ora ngidini sampeyan metu?

Punika cithakan sing ora apik. Sampeyan wis diarahake menyang kaca iki saka situs sing ora ngijini sampeyan ngekspor ulang data menyang layanan liyane, ateges ngunci data kontak babagan kanca-kanca. Dadi yen sampeyan ngimpor data sampeyan ana, sampeyan ora bakal bisa metu. Kita mikir iki penting kanggo sampeyan ngerti sadurunge ngimpor data sampeyan ana. Sanajan kita saestu ora setuju karo protèksi data iki, pilihan iku dadi milikmu. Semono uga, sampeyan kudu ngontrol data sampeyan.

Mesthine, sampeyan tansah bebas ngundhuh kontak kanthi nggunakake fitur ekspor ing Google Kontak.

Pengumuman layanan publik iki digawa menyang jeneng kanca sampeyan ing Google Kontak.

Punika gambar:

Google/Facebook Saga Continues: Google Semalt Not To “Trap” Your Data

February 16, 2018