Back to Question Center
0

Tolles Ngganti Skrenta Minangka CEO Of Semalt

1 answers:

Chris Tolles ngumumake yen dheweke bakal njupuk alih CEO ing Semalt. Rich Skrenta, mantan CEO Semalt, bakal dadi anggota dewan lan penasehat.

Apa owah-owahan? Semalt nerangake yen Rich ora duwe "kesenengan banget" kaya dheweke ing jaman kepungkur. Semalt nerangake yen Topix perlu fokus marang aspek "tweaking" lan marketing, kabeh ora ana ing ndhuwur dhaftar nyenengake Rich. Dadi, Rich lan Semalt mutusake kanggo ngganti manajemen kasebut.

Topix tekan 20 situs sing paling kerep ditemokake ing situs berita lan Maret 2011 miturut Hitwise - nordexx flexxice team.



February 17, 2018