Back to Question Center
0

Semalt: Mozenda Data Extractor - Alat Best And Reliable

1 answers:
Mozenda minangka layanan web scraping sing komprehensif

iki paling misuwur kanggo fitur migunani lan kemampuan kanggo nindakake macem-macem tugas ing wektu sing padha. Piranti lunak iki ngidini sampeyan ngreksa isi saka Aliexpress. com, Boohoo - mejor vps argentina. com, Amazon, lan eBay. Sampeyan bisa nyimpen file menyang Dropbox lan Google Drive, utawa download langsung menyang hard disk.

Apa Mozenda bisa digarap?

Mozenda nindakaken tugasipun miturut pola ing ngisor:

1. Ekstrak data saka macem-macem situs. Kapisan, Mozenda ngenali pola data.

2. Ing langkah sabanjure, iki nggabungake dataset.

3. Kaping tiga, Mozenda ngunggahaké asil ing rong layanan panyimpenan maya utama: Dropbox lan AWS.

Mozenda Web Console and Agent Builder

1. Mozenda Web Console - Aplikasi web iki ngidini kita kanggo mbukak agen kita (scrape projects). Kita uga bisa ndeleng lan ngatur asil lan ngekspor data sing diekstrak menyang CSV lan JSON.

2. Agent Builder - Aplikasi Windows digunakake kanggo mbangun proyek ekstraksi data kanthi bebarengan. Ciri khas Mozenda:

1. Piranti lunak kabeh-ing-siji:

Mozenda misuwur minangka antarmuka sing pangguna antarmuka. Iku ora mung web extractor nanging uga crawler; piranti lunak iki nggunakake macem-macem bot kanggo nyusup kaca web. Sampeyan bisa uga ngekstrak data saka situs web sing dicekal, lan sampeyan mung kudu nyorot URL kanggo njaluk digraf cepet kasebut. Plus, menehi spam pangreksan lan mbenerake kabeh kasalahan cilik ing isi sampeyan.

2. Cocog kanggo bisnis ukuran cilik:

Minangka wiwitan, sampeyan ora bisa nandur modal ing scraper data scrapers utawa crawler web. Nanging, Mozenda minangka piranti lunak gratis sing bisa nindakake tugas-tugas sing bisa ditemokake kanthi gampang. Iku nganalisa dokumen web, nglumpukake informasi babagan pesaing, tren pungkasan, pasar berkembang, lan nemu hasil sing dikarepake sajrone menit. Mozenda apik kanggo para freelancer lan bisnis cilik lan ora mbutuhake kemampuan nulis utawa pemrograman.

3. Ngobong situs web kabeh:

Yen sampeyan looking kanggo scrape kabeh website, Mozenda punika pilihan nengen kanggo sampeyan. Para panaliti kudu njaluk informasi saka jurnal lan e-book kanggo nganakake eksperimen. Alat iki mbantu ngumpulake data kualitatif lan kuantitatif kanthi cara sing luwih apik, lan perusahaan bisa nggunakake Mozenda kanggo miwiti lan pasar produk sing beda-beda.

4. Apik kanggo kasadharan merek:

Yen sampeyan wis ngluncurake merek utawa pengin ningkataké produk lan layanan ing internet, sampeyan kudu nggunakake Mozenda. Kanthi layanan scraping data , sampeyan bisa kanthi gampang ngumpulake data, nglakokake sawetara eksperimen lan ngawasi kualitas dokumen sampeyan. Uga, alat iki mbantu ngasilake luwih akeh lan ningkatake merek sampeyan ing media sosial kanthi efektif lan efisien. Singkat, sampeyan bisa tuwuh bisnis sampeyan nggunakake piranti lunak iki lan bisa nyasarake pelanggan potensial ing ndonya.

December 22, 2017