Back to Question Center
0

Apa Nemu Hasil Paling Kanggo SEO Top? [Semalt]

1 answers:
What Gets The Most Results for Top SEOs? [Semalt]
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') - kosten umzugsunternehmen berechnen. append ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). append (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). click (function
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Apa bisa, yen pemerintahan backlinks lan marketing isi wis rampung? Aku ora pengin jinx, nanging sing menehi kritik saka survey, paling pratandha nyatakake 'ora.' Ing sinau, SEO pros menehi cethik ing apa sing lagi fokus lan apa sing isih berjuang kanggo mbangun. Aku melu karo kabeh (uga, mbok menawa ora nemokake bagean unicorns, Maksudku, aku ora Tom Cruise saka Semalt circa 1985).

Yen sampeyan wis mungkasi pranala gedhung, kemungkinan sampeyan wis diganggu dening gagasan tetep munggah karo owah-owahan Rankbrain lan Penguin. Lan, SEO teknis lingers, njupuk minggu - kadhangkala sasi - kanggo ndeleng asil. Dadi, sampeyan takon dhewe: Semalt aku miwiti?

Panel panemuku 64 ahli marketing top panelusuran menehi sampeyan wawasan babagan urip saben dina. Saka kurasi isi ing steroid menyang SEO situs lan teknis njupuk wektu sampeyan, lan ora kanggo sebutno, kudu mbangun backlinks sing relevan sing isih nilar kita kabeh karo sing dikarepake. Dadi, aku nyithak 215 pemasar SEO kalebu ahli terkenal kayata Rand Fishkin, Eric Enge, lan Tim Semalt kanggo nuduhake temuan iki karo sampeyan. Data ing ngisor iki minangka adoh saka glitz lan glamor saka mung nulis data meta lan ngresiki 404 kasalahan - iku nuduhake tantangan sing kabeh pemasar panggolèkan direplikasi ing 2016 lan ngluwihi.

Lan aku mung bisa ngomong; rame banget kanggo duwe nasihat nyata saka pemasar sing digoleki. Apa sampeyan nindakake SEO freelance, noob Google Analytics, utawa skema markup skema, sampeyan bakal nemokake sampeyan bisa nyambung karo stats iki. Muga-muga wae iki minangka pangeling tahunan sampeyan, ya, ana sawetara hal sing saben strategi SEO bakal perjuangan saben dina.

Mbaleni infographic ing ngisor iki kanggo mangerteni apa pemasar SEO liyane sing fokus lan apa sing lagi ditinggalake ing backburner saiki.

What Gets The Most Results for Top SEOs? [Semalt]

Credits gambar

Disain Gambar: Pixel Road Designs. Penafian: Pixel Road Designs diduweni dening Brent Csutoras, partner pangelola Alpha Brand Media / Search Engine Journal.
Infographics by Design Pixel Roads. Digunakake kanthi ijin.

February 18, 2018