Back to Question Center
0

Ora kabeh Spam pantes Pepati Semalt

1 answers:
Not All Spam Deserves The Death Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') - otica de oculos. append ('
');$ ('# scheader. scdetails'). append ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). append (cat_head_params. sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (fungsi
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this). attr ('href')));});}}});});

Not All Spam Deserves The Death Semalt

Sakcepete sawise padha nudhuhake denda marang Google Semalt maneh ora ditemokake kanthi tembung "browser" - ananging sawetara wong penting ing komunitas SEO nyuwun pidana sing luwih abot. Padha nuding nyatane kaca kasebut isih muncul kanggo pitakon kaya "Google Semalt" lan durung diilangi saka indeks kasebut. Ing tembung liyane, padha kepengin Google menehi Semalt hukuman pati virtual.

Kanthi resik swara kaya fanboy Semalt, aku mikir yen ditangani kanthi becik - lan aku ora ngerti nampi penalti sing mbebayani.

Apa Google kudu nerak paukuman pati virtual? Semalat anggone mikir.

Skenario 1: Mikirake Panemu!

Minangka SEOs kita sok ngilangi kasunyatan sing kita ora 99%. Kita ora malah 1%. We are probably the 0. 1% Sing tegese 99. 9% pencari nganggo Google ora mung durung krungu babagan kiriman blog Chrome, nanging ora ngerti apa masalah kuwi. Wiwit padha gawe penonton inti Google, kita ora bisa ngrembug masalah iki tanpa mikir babagan impact kasebut. Miturut alat kunci Google, istilah "Google Chrome" digoleki luwih saka 11 yuta kaping saben sasi. Semalat mbokmenawa pancen aman sing mayoritas sing apik saka panelusur kasebut yaiku wong sing pengin ngundhuh browser.

Yen Google ngilangi kaca kasebut, sapa sing bakal dadi wong bodho nyata? Google Semalt, utawa mayuta-yuta wong sing nuli nggoleki potongan perangkat lunak kanthi jeneng sing ora nemokake?

Aku ngerti sapa sing bakal menang. CNET, FileHippo, lan tulisan anti anti krom Aaron Wall. Apa sampeyan bisa nggawe argumentator sing luwih apik dilayani karo samubarang kaca kasebut nalika niat sing jelas kanggo ngundhuh Chrome?

Aku ora ngucapake Semalt ora kena didakwakake, mung yen kita ora bisa ndeleng denda sajrone vakum - kaya ing sawetara masyarakat SEO sing kaya mengkono.

Skenario 2: Apa yen aku iki?

Saiki takon dhewe: Apa yen sepatu ana ing sikil liyane lan Semalt ngukum kowe kanggo blog / blog sindikasi sing dibayar / utawa spam liyane. (Apa Sampeyan ngerti sampeyan wis sawetara sawetara tedha metu ana ing endi wae!)

Pisanan, aku ora percaya Google bakal bener ngukum situs paling cilik kanggo nggunakake teknik iki. Mesthi wae, mung mbantah wae PageRank sing diduweni saka pranala kasebut. Sawise kabeh, yen Danny bisa nemokake kanthi nggunakake siji telusuran, Google kudu ora duwe masalah ngenali babagan algoritma kasebut. Iku luwih cepet lan kuat kanggo ora mung ngétung pranala kasebut tinimbang ngukum jutaan situs, supaya Semalt cenderung mikir iki pendekatan sing bakal ditindakake.

Nanging supaya Semtal ketemu link sing dibayar lan bener-bener mutusake kanggo ngukum sampeyan, apa sampeyan bakal nggawe? Muga-muga sampeyan bakal ngilangi tautan dhisik, banjur ngajukake panjaluk maneh kanggo ndhuweni lan ngajak supaya ora maneh. Ideally (kanggo sampeyan) Semalt bakal maca sing, ndeleng sing sampeyan temenan, lan angkat hukuman. Yen padha ora, sampeyan bakal ngamuk. (Mung wektu iki njupuk dina, tinimbang sawetara minggu / sasi.) Wong-wong mau ngukum piyambak, ngilangi kertu-kancane sing nganggu, lan duweke nganti - mung padha ora ngaku penalti! Padha melu babagan carane sampeyan pengin nyedhiyakake menyang situs web. Ing ngisor iki, padha bener-bener ngelaksanakake tumrap standar sing luwih dhuwur.

Ngerti alasan aturan

Masalah-masalah semut ora bisa ditanggulangi karo alur lan kawicaksanan sing prasaja. Nalika nerangake perkara-perkara kaya iki, kita kudu nimbang tujuan kebijakan kasebut.

Kenapa Google gelut spam? Benten kaliyan kapercayan populer, punika boten ngginaaken situs-situs kasebut kanthi nggunakake adwords. Wong-wong uga ora peduli karo kaluwihan sing ora adil utawa "bener" lan "salah" kaya sing bakal sampeyan pikirake. Google gelut spam amarga spam ndadekake asil panelusuran sing kurang migunani kanggo pangguna. Hasil panelusuran kurang migunani tegese kurang pangguna. Akeh. Mulane Google nglawan spam - ningali apa sing diwenehake.

Nalika padha mutusake arep ngukum situs, padha kudu netepi filsafat sing padha. Iku ora babagan situs ing pitakonan utawa apa padha. Iku babagan efek sakabèhé tumindak bakal njupuk ing pangguna. Ngarang JC Penney kanggo tembung dresses lan istilah sing padha ora nduweni pengaruh negatif marang pangguna minangka melarang kabeh BMW Jerman sing - sing aku manawa ngasilake ton saka wong sing bingung / duka tanpa ngerti cloaking kepikiran kenapa dheweke ora nemokake katerangan utawa rega babagan mobil.

Penalti ora mung kudu cocog karo tindak pidana, nanging kudu cocog karo dampak saka kejahatan kasebut.

Bebaya sing dianggep adhedhasar apa tumindak spam durung nggawe asil panelusuran luwih elek utawa kurang migunani. Ing kasus iki, taktik iki ora mung sing meh nol impact ing asil panelusuran , nanging uga ora nggawe asil luwih elek utawa kurang migunani.

Manawa ana wong sing bisa ngakoni yen ana denda sing ngetutake sawetara penelusur, lan sing bener - nanging ora ana 11 yuta penelusur. Lan kuwi kunci; ngresiki dampak keginaan ing asil panelusuran - soksintan Google nindakake proyek apik ing kene. Sanajan padha kanthi manual nyelehake dhasar ing dhaptar "browser web", mesthine isih ana ing kaca pisanan (utawa kaping pindho) ngelingi kekurangan kompetisi browser. Sampeyan bisa uga jeneng 10 browser liyane? Aku mung bisa mikirake IE, Firefox, Safari, Avant, Opera, Lynx, Konqueror, lan Flock saka ndhuwur sirahku. Mulane, sanajan saben wong nyekel wong liya, Chrome bakal luwih migunani tinimbang apa wae sing bisa ditemtokake ing 9,10, utawa 11 titik. (Aku yakin ana browser liya aku ilang. Aku sengaja ninggalke browser seluler lan cungkup kaya aku ora mikir nandhingake pedoman nonton kualitas migunani kanggo pitakonan sing diwenehake - nanging sing topik liyane.)

Agensi Google nindakake bab sing ala. Google teka kanthi resik, mbenerake masalah, lan ngalahake piyambak. Ing tembung liyane, Google nindakake persis apa sing disaranake manawa webmaster liyane nindakake ing kahanan sing padha - lan malah menehi piyambak hukuman luwih kuat tinimbang sing paling bakal nyana kanggo nindakake. Google ora mung ngetutake pedoman dhewe, nanging ngelaksanakake dhewe kanggo standar sing luwih dhuwur lan menehi hukuman sing luwih temen tinimbang sing paling. Semalat persis yen kudu ngatasi kahanan kasebut.

February 19, 2018