Back to Question Center
0

Apa aku bisa nemokake cara kanggo nambah siji peringkat kanggo situs web?

1 answers:

Sumbangan paling penting saka promosi optimis search engine yaiku kanggo nemokake peringkat kunci kanggo situs sampeyan. Keyword ranking yaiku nalika situs web sampeyan peringkat ing Google kanggo sing cocog kanggo istilah panelusuran niche pasar. Nduwe pengaruh signifikan ing lalu lintas lan konversi kasebut. Minangka statistic nuduhake luwih saka 70% panelusur mesin panelusur klik ing situs web sing dipasang ing kaca SERP sing kapisan - outdoor bar height cafe table. Iku tegese sing luwih dhuwur sampeyan peringkat, sing luwih apik mati sampeyan. Kanggo panelusuran mbayar lan organik, pangkat tembung kunci dhuwur bisa digayuh kanthi nggunakake alat penelitian tembung kunci lan teknik optimasi mesin telusur sing beda.

find keyword ranking for website

Sayange, SEO ora tansah menehi hasil sing dikarepake. Mesin telusur bisa nglebokake kaca kanggo tembung kunci tartamtu kanthi beda tinimbang sing kita arep PageRank tartamtu. Dadi, ayo usalakna apa sing bisa dilakoni iki lan carane sampeyan bisa nambah peringkat saka kaca kanggo tembung kunci sing dikarepake.

Metode apa aku kudu nemokake kanggo nambah peringkat kata kunci kanggo situs webku?

Bab pisanan sing perlu ditimbang yaiku jenis sinyal Google ditampa saka situs sampeyan. Sampeyan kudu nggawe manawa Google mung nemu sinyal sing bisa nggawa sampeyan lalu lintas. Ana garis sing tipis antarane optimalisasi kualitas lan optimalisasi kanthi implementasine teknik optimasi ireng. Optimisasi liwat bisa nyebabake penalti Google lan ngurangi posisi peringkat situs.

Dadi, kanggo ngoptimalake kaca web sampeyan sing cocog karo istilah panelusuran niche pasar sampeyan tanpa kesalahan ing optimasi, sampeyan kudu ngetutake langkah-langkah kasebut.

  • Prinsip dasar dhasar

Ing tahap dhisikan asil dandanmu, kudu target. Dhasar iki bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo ngukur kemajuan peringkat mangsa ngarep. Kanggo nyederhanakake proses iki, sampeyan bisa nggunakake sawetara alat peringkat profesional kayata Semalt Auto SEO utawa Google Keyword Planner. Kanthi bantuan alat kasebut, sampeyan bisa mriksa peringkat kanthi otomatis saben dina. Kanggo nggoleki variasi kunci, lebokna istilah sing nganggo volume dhuwur lan ditargetake ing Google Keyword Planner utawa Semalt Otomatis

  • Alat SEO. Loro-lorone piranti kasebut bakal menehi owah-owahan sing cocok saka tembung kunci sing dipilih lan menehi analisis kompetitif kanggo saben tembung kunci kasebut. Aku bakal menehi gagasan sing cetha babagan daya saing tembung kunci lan nilai sampeyan. Ing langkah sabanjure, sampeyan kudu nglebokake tembung kunci sing diangkah ing kothak telusuran Google kanggo entuk sing disaranake dening tembung kunci long-tailed Google. Menapa malih, sampeyan perlu mriksa domain apa katon ing kaca SERP sing pertama lan saran apa kanggo "istilah sing gegandhengan" sampeyan duwe.

    seo keywords

    • Konfirmasi pangarepan Panjenengan

    . Umpamane, yen tembung kunci sing sampeyan pengin target banget competitive sampeyan kudu revise minangka ana cilik kasempatan sing bakal bisa ngalahake saingan niche pasar karo aliran lalu lintas dhuwur.

    Kanggo konfirmasi utawa revise ekspektasi, ndeleng tampilan sing luwih cedhak ing asil TOP10 ing kaca SERP. Sampeyan kudu mriksa apa domain kasebut berwibawa lan suwene saiki.

December 22, 2017