Back to Question Center
0

Apa tips desain web kanggo situs e-commerce sing nggumunake sampeyan ngerti?

1 answers:

Saiki, bisnis e-commerce iku salah siji saka lingkungan bisnis sing paling nguntungake sing entuk dhuwit rekaman paling dhuwur sing luwih saka $ 2 triliun ing dodolan online global. Iki nyedhiyakake manungsa waé perusahaan menyang lapangan online ing ngendi jumlah pelanggan potensial sing paling gedhe disimpen. Situs web minangka cara sampurna kanggo nampilake merek sampeyan kanthi cepet lan ningkatake revenue. Situs web sing dirancang kanthi sampurna digambarake ing pelanggan lan ningkatake nilai nonton layanan utawa produk sing ditampa - protank 2 wicks. Nanging, kanggo nggawe situs web sing menarik lan pangguna, sampeyan kudu nemokake perusahaan desain web profesional lan dipercaya. Yen sampeyan ora duwe kemampuan teknis ing bidang iki, tugas iki bisa katon cukup tantangan. Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake sawetara tips carane nyewa perusahaan desain web e-commerce sing apik lan apa sing bisa ditindakake kanggo mbayar.

e-commerce web design company

Carane golek perusahaan desain web e-commerce?

Desainer web sing berpengalaman bisa ngganti gaya sing cocog karo kabutuhan klien, lan iki kudu dibayangke ing portofolio karo proyek anyar. Desainer web lumayan biasane nerbitake karya-karya ing platform perancang kaya Behance utawa Coroflot. Dadi, sadurunge nyewa perusahaan desain web utawa pakar individu mriksa kaca-kaca ing situs kasebut kanggo mangerteni sing jelas babagan apa sing bisa ditindakake. Menapa malih, sadereng nyewa desainer web, sampeyan bisa takon marang babagan kualifikasi kanggo mesthekake yen dheweke profesional ing lapangan.

Pengalaman perancang ora rasio kurang penting. Mulane sampeyan bisa njaluk dheweke nuduhake portofolio lan dhaptar klien. Ing tahap awal kerjasama karo studio desain web e-commerce, sampeyan bakal diwenehi sawetara rancangan rancangan. Padha uga nggawe koreksi sing dibutuhake nganti sampeyan kepenak karo asil. Menapa malih, desain web profesional bakal nyoba nemokake pendekatan tartamtu kanggo industri sampeyan kanggo nemoni kabutuhan bisnis. Panjenenganipun nyedhiyakake sampeyan kanthi cara khusus nggawe desain website unik sing bakal cocok karo bisnis sampeyan.

Pinten biaya? Agen-agen digital tumpukan bisa ngisi daya nganti $ 3.000 kanggo desain web sing disesuaikan lan nganti $ 1.000 kanggo desain template.Rega bisa luwih dhuwur yen kita ngomong babagan bisnis e-commerce. Gumantung ing ngendi wae sampeyan pengin ningkatake lan tujuan bisnis, biaya saben proyek bisa munggah dadi $ 5,000. Yen kita ngomongake perancang web ing omah, dheweke menehi harga luwih terjangkau, ngisi sekitar $ 300-800 saben proyek.

Ndandani rancangan situs web mbutuhake akeh praktik lan alat, mulane sampeyan kudu nyana tagihan paling ora $ 1000 kanggo situs web 10-halaman. Landing pages, mesthi, biaya luwih murah.

e-commerce web design

Apamaneh, sampeyan kudu siap nggawe bayaran tambahan kanggo logo situs web. Rega kanggo desain logo bisa uga ana wiwit saka ratusan dolar nganti mayuta-yuta. Miturut data statistik, kira-kira rong pertiga bisnis e-commerce tuku belanja desain logo khusus kanggo $ 300 rata-rata, lan kurang saka 15% wong bisnis nglampahi luwih saka $ 700 ing logo.

December 22, 2017