Back to Question Center
0

Apa sing kudu dianggep nalika ngoptimalake situs web sampeyan kanggo mesin telusur?

1 answers:

Aku ora bakal menehi sampeyan apa-apa sing sampeyan ora ngerti babagan pinunjul optimasi search engine. Saiki, meh saben wong sing kerja ing pasar digital ngerti carane SEO bisa nambah bisnis. Nanging, nalika nerangake praktik sing sejatine, ora teori, sawetara perusahaan dadi frustrasi amarga jumlah informasi sing metu lan metode sing kudu dilakoni kanggo nampa asil sing apik.

Ana akeh panuntun, buku, lan tutorial SEO sing bisa dadi enlightening. Nanging, akeh sing akeh banget lan malah bingung. Supaya bisa nyasarké pemilik situs web sing ora profesional, tinimbang ngubengi wong ing arah sing bener - sharepoint enterprise hosting in portland. Dina iki, kita bakal ngomong babagan sawetara perkara sing gampang sampeyan bisa miwiti ngoptimalake situs web sampeyan kanggo mesin pencari.

optimizing your website for search engines

On-site SEO basis Sampeyan

kudu ngerti yen kabeh unsur paling penting kanggo mesin telusur diselehake ing situs sampeyan, lan sampeyan bisa terus ngontrol. Layanan ngoptimalake ora bisa luwih efisien tanpa optimasi ing situs kanthi kualitas. Nanging, ana salah sijine aturan penting kanggo optimasi ing situs sampeyan ora kudu ngluwihi minangka mesin telusur bisa ngira sampeyan mbantah. Misale, mesthine ora dadi tujuan kanggo nglebokake tembung kunci ing kaca sampeyan. Sampeyan kudu nglebokake nomer sing paling cocok kanggo istilah-istilah sing cocok kanggo panggonan sing bener. Iku sing paling penting ing optimasi mesin telusur ing situs.

Kaping kabeh, sampeyan kudu nindakake riset kunci lengkap dhewe utawa kanthi bantuan ahli SEO profesional. Kanggo nindakake iki kanthi efektif, sampeyan kudu nggawe riset niche pasar lan analisis pesaing. Iku bakal menehi gagasan saka tembung kunci sing bakal cocok karo situs web sampeyan. Kanggo nggawe dhaptar istilah sing paling relevan lan ditargetake, gunakake alat optimasi online kayata Semalt Auto SEO. Sampeyan bakal menehi saran sing bener lan nyederhanakake proses riset tembung kunci.

Ing tahap kaping optimasi on-page, sampeyan kudu nyisipake kabeh istilah sing digoleki kanthi apik ing isi kasebut ing cara ngupayakake bot kanthi gampang ngurai situs sampeyan lan nuduhake menyang klien potensial sampeyan ing SERP. Mulane sampeyan kudu mbayar manungsa waé sing signifikan marang judhul lan deskripsi meta sing padha dadi pratayang kanggo pelanggan lan menehi kawruh sing luwih cilik menyang kaca apa.

optimize your website

Yen situs sampeyan didhasarake ing sistem manajemen konten WordPress, sampeyan beruntung. Ana akeh plug-in kanggo nggawe karya luwih gampang.

Apamaneh, sampeyan kudu ngleksanakake teknik optimasi ing ngisor iki menyang isi situs web sampeyan kanggo ngoptimalake situs sampeyan kanggo mesin kaya Google, Bing utawa Yahoo.

  • Interlinking

Ngubungake situs internal ora kurang penting tinimbang ngubungake njaba. Sampeyan bakal bantuan nelusur crawler ngurai situs web sampeyan kanthi nyambungake internal menyang kaca liya ing situs sampeyan ing konten sampeyan. Menapa malih, mbenake para panganggo ngalami situs kanthi menehi kesempatan kanggo pindhah saka siji situs menyang situs liyane tanpa masalah.

Kanggo nambah struktur konten sampeyan, priksa manawa sampeyan nggunakake tag header saka tingkat liyane. Bakal nulung mesin telusur kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan apa saben bagean isi. Tag H1 digunakake kanggo judhul-judhul utama. Kene sampeyan kudu ngomong apa artikel sampeyan babagan cara cendhak lan ketangkepe. Menapa malih, sampeyan kedah migunakaken tag H2 lan H3 kangge subtitle. Bakal mbantu Google bot-bot lan pembaca nyingkirake konten sampeyan menyang bagean-bagian sing digestible.

December 22, 2017