Back to Question Center
0

Carane nggawe search engine SERP?

1 answers:

Kaca asil panelusur mesin (utawa SERP) yaiku kaca sing katon nalika pangguna web ngetik pitakon telusuran menyang kotak telusuran kanggo narik dhaptar asil. Ing artikel iki, aku bakal nerangake carane Google nemtokake situs bakal katon ing kaca asil. Uga, Aku bakal nuduhake sawetara tip sing bermanfaat kanggo nambah peringkat ing SERP sacara organik. Dadi, ayo miwiti.

serp search

Pentinge Hasil Lokal

Nalika piyantun ngupayakake asil lokal utawa mung nggunakake pitakonan sing Google wis mandhiri karo maksud lokal potensial, peta karo dhaftar sing dipilih ing ndhuwur asil dheweke. Nalika asil kasebut utamane didhasarake dening pangguna lokasi nalika pitakonan wis dikirim, ana akeh kesempatan kanggo mbantu ndhukung kehadiran lokal - servidores dedicados chile flag.

Rasakake Daya NAP

NAP yaiku jeneng, alamat, lan nomer telpon. Sampeyan pancen disaranake sampeyan duwe katrangan iki ditampilake ing situs sampeyan. Nempatake NAP ing header utawa sikil minangka gagasan apik. Kanthi mengkono, sampeyan luwih gampang nggolek mesin kanggo nemtokake lokasi fisik sing tepat.

Cara liya kanggo mesthekake yen mesin telusur mangerteni lokasi sampeyan yaiku kanggo nylaim daftar bisnis Google ing Google My Business.

Potong Bintang Google

Yen sampeyan nglakokake telusuran sing kalebu kombinasi kata kaya "Apa," "Kapan" utawa "Carane," sampeyan nemokake yen ora perlu ngunjungi sumber kanggo njaluk jawaban. Nanging, sampeyan bakal bisa ndeleng versi cendhak saka apa sing sampeyan takon, diselehake ing kothak sethitik ing ndhuwur asil sing disain Unggah Cetha Google. Snippets sing ditampilake minangka upaya ngirim panganggo sing luwih apik. Nalika pitakonan diresepake kanthi cepet, sampeyan isih duwe pilihan kanggo mbahas luwih jero babagan topik kanthi ngeklik link sing disedhiyakake ing Coto Unggulan, utawa kanthi milih salah sawijining asil ing kaca.

Nalika ora ana cara kanggo njamin situs sampeyan bakal "dipilih" Google kanggo Snipet Pilihan, ana siji taktik sing tansah mbantu: njawab pitakonan. Fokusake nyedhiyakake jawaban informatif lan ringkes kanggo pitakonan sing kerep dijaluk. Jawaban sing luwih migunani sampeyan generate, kasempatan sing luwih apik sampeyan bakal duwe fitur.

Relevant Images and Videos

Integrasi gambar lan video ing SERPs liya Google wis macem-macem asil panelusuran. Minangka sampeyan wis nemtokake, Google bakal nemtokake nalika kepiye carane lan kapan kanggo nuduhake asil terpadu iki. Priksa manawa sampeyan nduweni konten sing beda-beda sing kanthi tegas minangka landasan kanggo inklusi. Langkah iki mbutuhake:

  • Nindakake riset tembung kunci;
  • Mesthekake ngendi gambar lan video kudu kalebu;
  • Nggawé konten sing cocog karo kabutuhan pangguna.

Gadhah tandha-tandha ing gambar sampeyan uga bisa mbantu Google nemokake isi kasebut, menehi kesempatan luwih apik kanggo bali kanggo pencarian kasebut.

seo optimisation

Kesimpulan

Gol pisanan sampeyan kudu ngenali apa jinis isi sing nggawe pangertèn paling adhedhasar khalayak lan kabutuhan bisnis. Sawise sampeyan rampung karo iku, fokus ing nggoleki ing salah siji wilayah ing sawijine wektu. Riset sing jero bisa mbantu sampeyan nemtokake cara sampeyan ngapusi kesempatan lan cara ngrebut. Cepet utawa mengko usaha sampeyan bakal mbayar, lan sampeyan bakal diganjar karo peringkat SERP sing luwih dhuwur.

December 22, 2017