Back to Question Center
0

Apa sampeyan ngerti apa ing marketing digital?

1 answers:

Iku pitakonan sing bener. Apa SEO ing Digital Marketing (DM)? Ing kasunyatan, Search Engine Optimization (SEO) ora bisa nggawe siji-piyantun dhewe. Lan aku yakin yen gadhah pangerten sing luwih jero babagan prakara iki bakal mbantu ngangkat kinerja peringkat sampeyan sacara signifikan. Sadurunge apa wae, pangsa sing paling gedhe sing dianggo ing SEO yaiku salah sawijine pengembang perangkat lunak, melu web dev, utawa liyane studi komputer. Kanggo aku, aku ora dilatih minangka pemasar, mula aku ora ngerti apa SEO ing Digital Marketing uga. Mesthine, goal utama saka optimasi panelusuran iku kanggo njaluk peringkat sing luwih dhuwur ing SERPs.

Nanging ana uga akeh nilai saka proses marketing asli, nalika hubungane karo SEO asring diabaikan dening mayoritas kita. Sinau ing basa Inggris polos, mesin telusur (kaya Google dhewe) mung pengin supaya wong bisa ketemu karo asil sing paling apik, saengga kepuasan pengguna online lan keterlibatan minangka faktor peringkat paling kuat ing SEO, tinimbang kita pikir sadurunge. Mulane aku percaya SEO dadi bagian integral saka proses marketing global. Maksudku marketing apik tumindak bebarengan karo SEO apik mung cara kanggo entuk peringkat kaca sing luwih dhuwur lan nikmati aliran lalu lintas luwih dhuwur.

Dadi, apa SEO ing marketing digital, dadi tepat? Kanggo entuk dhuwit luwih saka bisnis online ing 2017, sampeyan kudu nglakokake SEO luar biasa, tumindak kaya para pemasar sing berpengalaman ing wektu sing padha. Ing ngisor iki, ayo ngrembug model modhèrn sing paling adaptif kanggo nggabungake SEO lan sawetara konsep marketing asli. Dadi, ayo ndeleng apa Digital Marketing apa karo Search Engine Optimization.

Kita bakal mirsani papat utama backbone marketing klasik sing entuk hubungan tightest karo Search Engine Optimization. Miturut definisi asli, marketing mung nyetel produk utawa layanan sing bener ing pamirsa pasar tengen, ing wektu sing tepat lan teka kanthi harga sing tepat. Ayo dadi nyisihake barang-barang sing ora sopan nanging uga ora gampang. Maksudku, ana mung papat utama area Digital Marketing: produk, rega, panggonan, lan promosi.

seo marketing

Ing kasunyatan, kabeh sing perlu ing kene kanggo nyelehake kabeh potongan kasebut. Ayo dadi ngadhepi - ana akeh perkara sing kudu ditangani ing kompetensi Digital Marketing tartamtu. Kita bisa aran gratis kanggo ndandani kabeh barang karo produk dhewe, rega, panggonan panyebaran, lan promosi bisa kanthi urutan apa wae. Maksudku ora ana titik ngerteni apa fitur liyane, yen rega prodhuk sampeyan isih dhuwur banget, contone.

Kanggo ndeleng sukses marketing gedhe, sampeyan kudu ngeloni antarane niche pasar sing sampeyan tindakake, hubungane karo tingkat kompetisi umum sampeyan. Lan kabeh bisa mbuktekaken cukup prasaja yen sampeyan ngira-ngira sukses sakabehe SEO sampeyan - kanthi jumlah konversi sampeyan nampa langsung saka lalu lintas organik. Mangkono, dadi bisa nambah strategi SEO umum kanthi ngira-ngira rega produk sampeyan. Mengkono, mikir cara sing padha ing panggonan lan proses promosi.

December 22, 2017
Apa sampeyan ngerti apa ing marketing digital?
Reply