Back to Question Center
0

Carane nulis konten ramah SEO dhewe?

1 answers:

Nalika ngapikake situs online sampeyan, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan wis oleh kabeh teknik penting sing dijamin kanggo njamin isi sing apik lan dioptimalake karo SEO. Nulis isi apik gampang. Nanging, sampeyan kudu nglakoni kerja keras kanggo njamin konten sampeyan bakal ditingkat dhuwur dening mesin telusuran. Kanggo nggawe isi kanthi apik lan katon kanggo bot-bot nggoleki, sampeyan kudu ngetutake prinsip tartamtu saka optimasi isi - t1r. Ora diraguhi, mbutuhake wektu kanggo nggawe konten sing apik lan dioptimalkan kanggo situs web. Nanging, kanthi pendekatan pinter kanggo tugas iki, sampeyan bakal bisa nggawé konten ramah SEO dhewe. Ing artikel iki, aku bakal nyoba mbusak keraguan sampeyan lan nyedhiyani sampeyan karo teknik nulis isi sing pinter.

Tips nulis konten ramah SEO

Sadurunge kita mulai ngomong babagan katerangan isi SEO, Aku pengin ngomong sawetara tembung babagan tujuan SEO supaya sampeyan ngerti maksud kerajinan isi sing optimal. Tujuan utama optimasi mesin telusur yaiku kanggo njamin konten sampeyan ana ing TOP Google SERP. Bot search kudu ngerti apa isi sampeyan kira lan nuduhake menyang pangguna panganggo sing cocog.

Kanggo nambah peringkat mesin panelusur, sampeyan kudu ngetutake langkah-langkah sing penting:

  • nyedhiyakake layanan kualitas sing paling apik kanggo pelanggan;
  • nambah wewenang domain sampeyan;
  • nggawe biso dipercoyo.

Ana rong jinis strategi optimasi search engine sing bisa diimplementasikan kanggo ngoptimalake situs sampeyan miturut standar mesin telusur.

Sampeyan bisa nindakake SEO ing njero omah utawa njaba informasi kasebut. In-house SEO terjangkau lan melu wong ngerti situs web sing apik. Nanging, kanggo nambah peringkat situs web sampeyan dhewe, sampeyan kudu weruh kabeh teknik optimasi penting lan pasar modern pasar digital. Proses optimasi ing omah bisa wektu akeh lan sayangé ora ana gunane. Nalika SEO outsourcing dilakokaké dening ahli sing wis buktiaken ing lapangan iki. Padha ngerti kabeh aspèk optimisasi sing penting lan bisa nyedhiyani sampeyan kanthi kualitas sing paling apik amarga padha ngerti apa mesin ditemokake saka situs sampeyan. Kanthi kerja sama karo spesialis pihak katelu, sampeyan bakal bisa nampa asil sing apik ing wektu 3-6 wulan.

Dina iki, aku bakal nyoba kanggo ngajari sampeyan carane nggawe kualitas lan SEO-friendly isi dhewe lan salajengipun nyimpen dhuwit ing SEO layanan copywriting. Isi apik sing dioptimalake ora kudu angel utawa nyegah wektu, saengga sampeyan ngerti cara optimasi ing kaca bisa nggarap konten sampeyan. Punika carane nulis isi sing ramah SEO sing bisa nggolekake bot lan pelanggan potensial.

  • Keyword Suggestion

baris kanggo konten ramah SEO. Kata kunci sing gegandhengan lan ditargetake nemtokake peringkat situs web sampeyan. Kanggo nggawe riset tembung kunci sing bener, sampeyan kudu mikir liwat pitakon pitakon sing bakal digunakake pelanggan potensial kanggo nemokake kaca web sampeyan. Sampeyan kudu ngembangake sadhar yen pangarepan saka panganggo sampeyan. Supaya ing TOP asil panelusuran, sampeyan kudu milih istilah buntut sing luwih dawa lan kurang kompetitif. Kanggo nyederhanakake proses riset tembung kunci, sampeyan bisa ngleksanakake piranti otomatis kaya Semalt Auto SEO, alat Keyword utawa Google Keyword Planner. Piranti kasebut bakal mbantu sampeyan ora mung nggawe daftar frase kunci sing paling relevan nanging uga menehi wawasan apa tembung kunci pesaing sampeyan pangkat.

  • Kerajinan konten unik

Temtu, ora ana alesan kanggo nggawe isi anyar yen ora asli. Malah yen sampeyan njupuk idea saka sumber liyane, sampeyan kudu nyedhiyani perspektif unik sing bakal nambah nilai kanggo topik tartamtu. Miturut salinan-paste isi, sampeyan bakal menehi resiko kanggo entuk denda saka Google lan bisa ngalahake posisi peringkat sampeyan. Menapa malih, panganggé ingkang sampun nyumurupi isi non-asli ing sumber sanès, boten badhé nampi domain panjenengan minangka relevan lan dipercaya. Priksa manawa isi sampeyan unik, relevan lan up-to-date kanggo nggabungake pangguna lan nguripake menyang pelanggan. Sampeyan bisa mriksa orisinal konten kanthi piranti otomatis sing kasedhiya kayata Copyscape utawa Plagiarism Checker.

  • Optimasi lan penataan judhul

Judhul situs web sampeyan iku bisa kedadean nalika sampeyan nggoleki. Sampeyan minangka pratinjau konten situs. Judhul sampeyan kudu tepat, kenet lan SEO-ramah. Priksa manawa sampeyan kalebu tembung kunci sing diangkut lan volume dhuwur ing judhul. Gunakake tembung daya lan supaya redundansi nggawe judhul sing cetha lan awake dhewe. Sampeyan kudu nyakup informasi paling penting babagan bisnis sampeyan ing 60 karakter. Mulane aku maringi pitutur marang sampeyan supaya akeh macem-macem variasi sing bisa.

Apamaneh, mangerteni label SEO lan priksa manawa sampeyan ngleksanakake tag H1 kanggo kabeh judhul ing isi. Sampeyan uga kaputusan cerdas kanggo misahake sawetara paragraf kanthi subtitle kanggo nggawe isi sampeyan gampang maca lan nggulung. Sampeyan kudu nggunakake label H2 kanggo kabeh subtitle. Priksa manawa sampeyan kalebu tembung kunci sing cocog ing judhul lan subtitle supaya bot-bot nggoleki kanthi cepet ngubur isi sampeyan kanthi cepet.

  • URL SEO

Kanggo menehi push menyang SEO-friendly isi, sampeyan kudu duwe URL sing tepat. Ganti kabeh URL sing salah lan ora diwaca kanthi gedhe lan dioptimalake. URL sing ora duwe pangertèn ora nggawa apa-apa kanggo pangguna utawa bot Google. URL mesra SEO iku salah siji sing nduweni tembung kunci. Kanthi ngoptimalake URL sampeyan, sampeyan bakal ngunggahake kasempatan kanggo dipirsani dening crawler. Meta deskripsi SEO

Meta description is a text that describes your website and reflected under URL situs sampeyan ing panelusuran. Iku sing paling penting kedhaftar bisa maca sadurunge ngetik situs web. Deskripsi meta sampeyan kudu nggawe lan cocog karo isi situs kanggo nggawe pangguna ngetutake situs sampeyan kanggo katrangan liyane. Meta-description sing optimal bisa mbantu ngunggahake klik-kanggo-tingkat lan malah nambah peringkat situs web.

  • Pranala internal lan eksternal

Pranala internal nuduhake yen situs sampeyan biso dipercoyo ing kolom tartamtu. Kanthi ngleksanakke pranala internal, sampeyan nggawe urutan logis saka siji post liyane. Interlinking bakal ningkatake relevansi situs kanthi menehi rega tambahan kanggo sawetara artikel tartamtu. Menapa malih, badhe mbantu bots kangge mangertos topik-topik kunci.

Pranala njaba ing istilah kasebut nuduhake panguwasa domain lan nambah kesadaran marang merek. Pranala njaba nuduhake mesin telusur sing kwalitase kualitas sing diwenehake dening pangguna lan sumber web niche liyane. Iku cukup kanggo nggawe pranala ing domain biso dipercoyo lan langgeng amarga pranala iki nduweni kredibilitas.

December 22, 2017