Back to Question Center
0

Apa ana website pemeriksa SEO online sing bisa mbantu aku nganggo backlink?

1 answers:

Ngisor iki arep menehi sampeyan carane milih situs web SEO SEO online kanggo nyegah samubarang kemungkinan negatif. Maksudku ing kene masalah paling umum kanthi nglanggar pedoman Google, sing bisa nimbulaké penalti peringkat utawa malah ngrampungake de-indeksasi kabèh panguwasa domain. Masalahé yaiku mesin sing nonton kita kanggo ndeteksi sembarang pelanggaran, manipulasi, utawa skema abu-abu kanggo peringkat situs web sing luwih dhuwur ing SERPs. Antarane missteps paling kerep, yaiku kurang kualitas konten, uga backlinking sing ora adil. Mulane bakal dadi ide sing cukup lumrah kanggo tansah mripat ing proses bangunan link organik kanggo saben kaca web. Mengkono, sampeyan kudu milih situs web SEO sing bener online - imagem teste lente polarizada. Lan ana akeh piranti kaya sing kasedhiya ing akses sing mbukak. Dadi, carane nggawe pilihan sing tepat sawise kabeh?

website seo checker online

Ayo miwiti karo apa sing perlu mriksa sampeyan dhisik lan paling penting. Aku nyaranake kudu mriksa cekak ing unsur-unsur ing ngisor iki:

  • Sajarah bangunan link sampeyan paling ora telung sasi
  • Sumber backlinks sampeyan
  • Priksa cek kanggo kabeh jinis pranala sing sampeyan duwe

Dadi, kanggo nyegah penalti Google kanggo backlinking ora adil, alat analitis sing digunakake ing ngisor iki: Serpstat, Ahrefs, Majestic, utawa Semalt Analyzer. Kanggo aku, aku saranake ngawasi backlink domain saben minggu, utawa paling ora saben seminggu. Nggunakake sembarang website SEO checker online Aku wis kasebut sadurunge bisa mbantu sampeyan nangani proses kanthi mandiri, meh ing lengkap.

Kanggo nggawe backlinks pemantauan luwih cepet lan luwih gampang, ayo mirsani check link khas kanthi nggunakake Backlink Analysis dening Serpstat kanggo conto paling umum. Kanggo nglakoni evaluasi dhasar, kita mung kudu ngunjungi situs web resmi panyedhiya framework online iki. Sawise kita ngetik jeneng domain kita sing butuh verifikasi, kita bakal diwenehi laporan ringkesan ing kabar singkat. Nggoleki laporan survey sing khas iki, kita njupuk conto, kita bakal mirsani:

  • Total backlinks
  • Sajarah paling anyar, kalebu kabeh update lan owah-owahan, dumadi liwat periode paling anyar nganti telung sasi
  • Dhaptar ringkesan pranala murni sing dipercaya teka saka wilayah domain wewenang sing kuat kaya. edu utawa. gov, sing diakoni dening Google, uga mesin telusur liyane, kayata Bing lan Yahoo
  • Dhaptar pratandha spesifik sing nutupi mung pranala sing anyar lan anyar sing ilang, kanggo luwih tepat lan verifikasi, kalebu tanggal indeks kasebut
  • Jadwal lalu lintas paling anyar ing domain sampeyan kanggo periode anyar nganti telung sasi
  • Daftar standar jangkar sampeyan, uga jumlah total
  • Evaluasi rangkuman saka kinerja backlinking website, sing dikira dening Serpstat minangka indikator saka dateng. Kanthi cara iki, kita bisa nyana analisa backlinking sing canggih karo situs web pemeriksa SEO standar online kanggo njupuk ora luwih saka 10-15 menit. Kaya aku wis kasebut, sampeyan mung bisa milih cara analisis backlink karo salah sawijining piranti sing diarani ing awal. Kanggo aku, aku nemokake situs web pamilikku online kanthi nggunakake alat Serpsat. Lan sampeyan uga nyoba kanggo nggunakake Semalt Analyzer, malah luwih jero nyalurake kinerja saben situs sampeyan.

December 22, 2017