Back to Question Center
0

Apa tips SEO bisa disaranake para ahli kanggo menu situs web?

1 answers:

Menu situs iku sepindah sing paling umum kanggo navigasi ing situs sampeyan, lan nduweni pangaruh langsung ing situs web migunani lan keramahan pangguna. Minangka pangguna pengalaman karo sumber web njupuk Google minangka faktor peringkat signifikan, sampeyan kudu nyumbang kanggo aspek iki optimasi situs web. Dadi, yen sampeyan kepingin ngapa situs sampeyan ora nindakake kanthi efisien, waktune nggoleki hard ditampilake ing macem-macem jinis navigasi sing sampeyan - monitor phone temperature. Yen situs katon apik, ora ateges gampang kanggo navigasi. Yen pengunjung lan pelanggan potensial ora bisa nemokake cara ing situs web utawa produk tartamtu sing lagi dituju, sampeyan kudu nyedhiyani desain ulang utawa nyederhanake pandhuan situs. Iku bakal mbantu ngapikake tingkat bounce sampeyan lan ngunggahake konversi. Tanpa menu pandhu arah sing efisien, situs web SEO sampeyan uga ora ana guna. Sampeyan mbebayani kanggo gabungke pelanggan potensial sampeyan lan nggawe wong-wong mau pindhah menyang sumber web pesaing sampeyan. Ing pandhuan singkat iki, sampeyan bakal nemokake sawetara tips migunani babagan nggawe menu navigasi situs web sing optimal lan nambah situs SEO sampeyan.

seo your website

Situs web SEO perbaikan


    ) Sampeyan pancen asumsi yen situs web kudu mung siji menu. Kabeh situs web modern kudu nduweni pranala cilik ing bar ndhuwur ing situs web. Tautan kasebut kudu ngumumake struktur situs lan ngidini pangguna bisa nemokake apa sing dikarepake. Paling akeh, sumber web e-commerce duwe loro menu bar. Ingkang kapisan utamané nuduhake pandhu arah liwat kaca situs lan bagéan, déné bar liya ngandhut pranala menyang kaca-kaca eksternal kayata profil media sosial utawa langganan newsletter. Aku menehi saran supaya sampeyan ora nglebokake kabeh ing salah siji menu. Yen ora, menu utama sampeyan bakal duwe bayangan sing kurang saka struktur sampeyan. Nalika nggawe menu pandhu arah situs web, sampeyan kudu fokus ing informasi sing paling relevan lan pinunjul uga tujuan bisnis sampeyan. Umpamane, yen sampeyan pengin klien ngubungi sampeyan kanthi e-mail utawa nomer telpon, masang link "Kontak" ing header situs. Kanggo milih SEO situs, sampeyan kudu milih tombol sing paling apik kanggo sampeyan.

    • Pilih tombol sing paling cocog
    pelanggan potensial. Kanggo milih tombol sing paling cocok, sampeyan kudu tumindak riset, ngeduk menyang analytics situs web lan nemokake kaca apa sing wis dikarepake pengguna paling dhuwur. Priksa manawa tombol kasebut minangka "Dhukungan Pelanggan," "Urutan ing siji klik," "Langganan," "Portofolio" etc. diselehake ing menu menu utama situs web. Panggonan sing salah saka tombol kasebut bisa ngrusak bisnis sampeyan lan ngunggahake tingkat bouncing. Kanggo mesthekake sampeyan narik kawigaten pangguna kanthi tombol-tombol tengen, sampeyan kudu mriksa popularitas kabeh unsur nav nganggo heatmaps.

December 22, 2017