Back to Question Center
0

Apa pitakonan sing paling sering ditelusuri ing mesin?

1 answers:

Pitakonan mesin pitakon utawa pitakon yaiku tembung utawa frase sing kedhaftar sing dikarepake ngetik menyang kotak telusuran kanggo entuk paling relevan karo asil panelusuran. Query panelusuran bisa dipérang dadi telung kategori utama - navigasi, informasi lan transaksional. Iki macem-macem pitakonan mbisakake kita mangertos tantangan pelanggan kita potensial lan tujuan - oculus de sol ray-ban wayfarers. Ayo kita nyawang jinis pitakonan mesin telusur iki.

question search engine

Telung jinis pitakonan mesin telusur

  • kanggo jinis query nalika pangguna mangerténi apa sumber sing arep ditemokake. Dheweke mung nampilake URL situs web tartamtu ing kothak panelusuran lan entuk asil sing cocog. Pitakon navigasi arah tengen duwe maksud sing jelas lan yen situs sampeyan ora ana ing pikiran pangguna, situs sampeyan bakal ora disenengi.

    Bisa rada rumit kanggo mbangun strategi nganggo tipe query. Nanging, yen sampeyan fokus kanggo ndandani pangenalan merek sampeyan, sampeyan bisa pindho kesempatan sampeyan. Nomer rata-rata asil sing katon ing kaca SERP Google pisanan nalika nerangake pitakon navigasi pitu. Google wis njupuk langkah iki minangka misale jek ora ana guna kanggo nuduhake luwih saka pitung asil yen pangguna ing kasus paling dhuwur ing siji asil. Nanging, sawetara pitakon sing katon navigasi bisa uga ora saka jinis iki. Umpamane, ora kabeh kedhaftar sing nelusuri query "Instagram" kudu nemokake aplikasi multimedia iki. Sawetara wong seneng maca sawetara artikel utawa informasi terkait babagan sawetara setelan Instagram utawa update. Mulane sampeyan kudu manawa sampeyan duwe pitakon navigasi sing cocog karo asil mbayar lan organik.

    • Informasional

    Panalihan informasi yaiku nalika pangguna mung kepengin nemokake jawaban kanggo pitakonan utawa ngatasi masalah. Iku ora masalah kanggo wong apa jinis situs bakal ngadhepi. Ana syarat sing mung sumber web iki maksimal sing cocog karo pitakonan. Pitakon informasi minangka panyebaran paling akeh lan umume digunakake dening rata-rata pangguna. Tujuan utama optimasi mesin telusur yaiku kanggo narik kawigaten para pengguna sing nggoleki konten kualitas kanthi bantuan pitakon informasi. Yen sampeyan duwe konten SEO unik lan awake dhewe sing bisa mbantu para pangguna kanggo ngatasi masalah, kemungkinan besar situs web sampeyan bakal nampa akeh kualitas lalu lintas sing bisa diowahi dadi sales. Iku angel kanggo entuk keuntungan saka pitakon informasi minangka posisi SERP sing pisanan, ing kasus iki, biasane diakoni karo jawaban Google Knowledge Graph lan artikel Wikipedia. Nanging, akeh kedhaftar seneng njaluk informasi sing jero babagan topik kasebut. Iku kasempatan kanggo ngunggahake klik-liwat-rate lan konversi. Kanggo nuntun lalu lintas menyang sumber web, sampeyan bisa nggunakake postingan blog nganggo informasi lan tips kualitas. Menapa malih, langkung cerdas nulis panuntun langkah-langkah kanthi rinci lan ngrancang video deskriptif.

    search engine

    • Transaksional

    Pitakonan transaksional yaiku nalika pangguna pengin nggawe tuku. Kedadeyan kaya "kanggo tuku barang" utawa "supaya bisa. "Menapa malih, pitakon transaksi saged nyakup asma merek ingkang pas kaya" perangkat Apple "utawi" Samsung smartphone. "Panelusuran lokal kayata" restoran Asia paling cedhak ing Chicago "uga transactional. Pitakon transaksional minangka pitakonan sing paling entuk manfaat sing mbisakake para pedagang online kanggo ngunggahake dhuwit online. Kanggo entuk ROI paling dhuwur, pamilik situs web nuduhake optimisasi mesin telusur lan iklan bayar saben-klik.

December 22, 2017