Back to Question Center
0

Carane penting hubungan gabungan antara jeneng domain lan SEO?

1 answers:
Miturut faktor telung faktor utama Google, migunani situs web, kualitas konten, lan portofolio backlinking minangka hal sing paling nyedhaki kanggo nemtokake manawa bakal peringkat ing ndhuwur SERPs, utawa ora. Lan pancene bener, utamane ngelingi pangsa sing gedhe pelanggan potensial sing paling cenderung duwe kunjungan pertama menyang kaca web sing teka saka dhaptar asil panelusuran ndhuwur.

domain name and seo

Mulane, jeneng domain apik lan pangopènan SEO bisa disebut flagships mbokmenawa saben situs web. Ngenani saben jeneng domain biasa sacara terpisah, biasane digawe saka jeneng merek perusahaan, digawe karo tembung kunci sing paling relevan lan menarik lan frase kunci - my lost super australia. Nanging pitakonan babagan interaksi antara jeneng domain lan dampak SEO ing peringkat Google tansah dadi topik sing bisa diprediksi. Sawise kabeh, adhedhasar bukti-bukti sing ana hubungane antara jeneng domain lan SEO? Mulane aku mutusake nduwe penjelasan utama sing diringkes lan didukung karo fakta kadhemen ing ngisor iki.

Ora ana aturan ketat

Malah, faktor peringkat Google ora tau duwe pedoman sing ketat utawa syarat resmi sing bakal kita kelak langkah demi langkah. Temenan, raksasa industri wis nglakoni sing paling apik kanggo nyegah panyalahgunaan utawa manipulasi manipulatif, Nanging satemene bisa uga manawa - miturut paling saka tes laku, ana kira-kira rong atus beda faktor sing dumadi ing algoritma akhir kanggo nemtokake peringkat situs web ing dhaptar asil panelusuran mesin engine. Ngelingi sawetara pemahaman sing penting dening mantan karyawan, uga teori liyane lan ide sing cukup, ana sawetara kasil sing bisa ditrapake kanthi milih jeneng domain lan pangopènan SEO teka karo.

Coba pangguna urip, ora nelusuri robot

Mesthine, pilihan domain sing bener iku langkah kritis menehi cara kanggo sukses online ing jangka maneh. Lan aku menehi rekomendasi ing kene kanggo entuk jeneng domain tuan rumah pangguna sing paling dhisik. Ora perlu nyoba nyetel kanthi bener menyang preferensi mesin telusuran. Iku luwih apik kanggo mikir bab pangguna nyata, supaya aku suggest gadhah jeneng rangkuman, mripat-keno lan berkesan, sing bakal tanggung jawab lan bisa ditemokake ing kene. Merga dicampur karo jeneng merek bisnis, uga tembung kunci sing cocog lan kombinasi.

domain name

Riset tembung proaktif

Ngerteni, jeneng domain kasebut kalebu tembung kunci sing duwe kauntungan sing béda sak liyane pesaing ing asil panelusuran Google. Wiwit jaman mbiyen, dominasine domain tembung kunci saiki wis akeh. Saiki mesin telusur cenderung ngapresiasi situs web sing nyedhiyakake luwih akeh marang pangguna, i. e. , nduweni isi kualitas luwih relevan. Nanging logika mantan domain kunci isih aktif, amarga cocog karo frase tombol ing jeneng domain luwih gampang dianggo pengguna supaya bisa ngubungake antara siji-siji sing ana telusuran lan isi kaca web kasebut dhewe. Ora kanggo nandheske menawa URL kasebut bakal luwih migunani kanggo nuduhake, kanthi mangkono nggawa impact positif liwat klik-tingkat liwat sampeyan. Mengkono, sampeyan uga bisa uga ngajak Google kanggo menehi situs web kanthi peringkat luwih dhuwur. Dadi, aja gampang nglakokake riset kunci proaktif nalika mbentuk jeneng domain anyar sampeyan. Sampeyan ora bakal keduwung, aku yakin.

December 22, 2017