Back to Question Center
0

Carane nggawe paling metu saka bisnis karo tools SEO lan tips?

1 answers:

Iki dina, perusahaan paling gedhe mangerteni konsep dhasar optimisasi mesin telusur lan malah peculiarities. Nanging, ora kabeh wong ngerti carane nggunakake SEO efektif. Nalika nerangake babagan strategi SEO sing menang, pedagang online paling ora ngerti ngendi arep miwiti. Minangka sukses optimasi mesin telusur gumantung saka kemampuan kanggo nggarap kanthi irit, sampeyan kudu ngerti sawetara hacks sing bakal mbantu sampeyan ndadekake ide SEO sampeyan dadi kenyataan.

seo tools and tips

Kanggo nggawe SEO efektif, sampeyan kudu banget efisien karo tugas ing tangan. Yen sampeyan terus-terusan nindakake manual tanpa rencana ing tangan, sampeyan ora bisa mbukak luwih jero ing bal marketing digital - стек протоколов. Mulane sampeyan kudu nganggep piranti lan skrip pendukung. Ing artikel iki, kita bakal ndelok luwih jero babagan alat SEO tip lan tip sing bisa mbantu sampeyan ngoptimalake hasil produktivitas optimalisasi.

Google Analytics Spreadsheet Add-on

Supaya bisa ngerjakake kanthi irit, sampeyan kudu nggawe extracts lan laporan data Google Analytics kanthi otomatis. Pemilik situs web, uga pakar SEO, nganakake laporan saben wulan kanthi rutin. Iku salah sawijining tugas sing paling berulang sing entuk akeh wektu. Biasane, para ahli nglampahi dina utawa luwih kanggo ngekstrak kabeh data sing dibutuhake saka Google Analytics.

Iku kudu banget ati-ati nalika narik data analitis minangka kesalahan ing lapuran analitis bisa ngetung reputasi situs web. Mulane webmaster tansah mriksa segmen sing ditrapake lan metrik sing dianalisis. Iku apik kanggo ngotomatisasi bagean saka karya iki minangka bakal mbantu sampeyan kanggo nyimpen akeh wektu ngilangake kesalahane ing laporan. Kabeh ing kabeh, laporan analisis sampeyan bisa dijupuk menyang tingkat sabanjure kanthi Google Analytics Add-On for Sheets. Kanthi nambahake ekstensi migunani kanggo Google Analytics, sampeyan bakal bisa narik data langsung saka API Google Analytics. Ing tahap awal, sampeyan kudu ngonfigurasi data analitik sing kudu ditarik. Ing tahap kaping kalih, sampeyan bisa mbukak laporan kanthi otomatis. Kerangka pelaporan iki bakal mbantu sampeyan ngurangi wektu ngempalaken data saka GA kanthi nyata.

Semalt Auto SEO

Sembarang strategi panelusuran optimasi panelusuran mesin bisa nyegah proses riset kata kunci. Minangka kualitas lan istilah-istilah sing gegandhengan karo inti saka sembarang kampanye optimasi, sampeyan kudu tumindak riset lengkap babagan niche pasar lan analisis kompetitif. Kanggo nyederhanakake proses iki lan ngunggahake kualitas frasa kunci sing ditargetake, sampeyan kudu nggunakake katrangan khusus kata kunci minangka Google Keyword Planner lan alat SEO Semalt Auto. Sing pungkasan bisa mbantu kanggo nindakake analisis situs web otomatis kanggo ngilangi kabeh kasalahan sing ana. Menapa malih, alat punika nyedhiyakake kesempatan kangge milih volume paling dhuwur lan relevan kaliyan frasa kunci industri sampeyan berdasar analisis niche pasar.

Semalt Auto SEO alat banget-user-friendly, lan mung njupuk sawetara menit kanggo mangerteni carane sistem iki bisa dianggo. Sanalika sampeyan ndhaftar karo sistem, pandhaptar situs web bakal menehi laporan ringkes babagan korespondensi situs karo standar mesin telusur sing ana. Sawisé iku, sistem bakal nyedhiyani dhaptar kasalahan sing ana ing situs sampeyan. Kangge, SEO-engineer bakal nggawe dhaptar tembung kunci sing ngasilake lalu lintas lan sing cocog kanggo mbantu sampeyan nemtokake pelanggan potensial sampeyan. Piranti kasebut uga nyedhiyani bangunan pranala alam ing situs web niche-related. Nerangake karo generasi konten unik sing komplek nyedhiyakake asil menang. Bangunan link ditindakake kanthi bertahap miturut rasio: 40% - jangkar jangkar, 50% - non anchor pranala lan 10% - pranala jeneng merek.

December 22, 2017