Back to Question Center
0

Apa aku kudu ndhukung optimasi panelusuran situs web karo SEO marketing video?

1 answers:

Asring kerep njupuk wektu lan tenaga kanggo ndeleng pratandha awal saka SEO ngirimake asil pisanan. Carane nggawe wutah kuwat? Sampeyan kudu nambah strategi optimasi telusuran sing ngadeg karo sawetara rencana aksi kanggo mréntahaké pamirsa nyata lan crawlers search. Supaya ora nyoba sawetara skema marketing video SEO? Iku misale jek kaya kombinasi sampurna kanggo alamat kanggo klien liyane potensial nalika tetep lan ngembangaken pandherekipun utawa pembaca sing wis ana, apa ora? Oalah, aku percaya pernyataan ing ngisor iki babagan nggunakake SEO lan marketing video bakal migunani kanggo pertimbangan sing cukup.

seo video marketing

Gain tingkat konversi sing luwih dhuwur

Kaget, nanging saiki YouTUbe dadi mesin telusur paling populer ing donya, ninggalake adoh karo upaya gabungan Bing lan Yahoo. Iki artine apa? Boten wonten, kajaba kasunyatan sing dienggo wong mung nonton video. Dadi, kok ora dadi ide sing apik kanggo nampilake kaca web sampeyan karo sawetara konten video sing bermanfaat utawa nglipur? Ora mung kanggo pengalaman panganggo sing sehat, nanging kanggo konversi luwih gedhe. Miturut perkiraan riset paling anyar, nangani kampanye email sing tepat, didhukung karo marketing video SEO bisa nambah pamirsa potensial sing teka liwat langganan email kanthi 51%. Wong ngomong sing nglebokake kaca kebangkrutan karo video kualitas katon luwih yakin, kanthi konversi saklawasé 2 kali lipat. Kaya sing wis disebutake, tujuan utama Search Engine Optimization dhewe yaiku kanggo terus ngowahi konversi luwih akeh, nalika nampa petunjuk kualitas. Mulane aku rumangsa bebas kanggo nglamar, paling sethithik cara utamane marketing video SEO suwene rong taun, lan mesthi ora keduwung.

Nggawe kuwatir online

Ngenani sasaran sing paling penting ing SEO yaiku ngamanake lan nguatake wewenang jeneng merek, lan kesadaran pelanggan bisnis sampeyan ing Internet. Mangkono, dealing karo marketing video SEO bisa mbantu nguatake posisi saiki luwih akeh maneh. Duwe konten video sing menarik kanggo para pamirsa target tegese situs web sampeyan dadi pemimpin ing niche pasar, nyedhiyakake informasi sing luwih migunani lan tansah relevan, uga njawab pitakonan paling kerep kedhaftar. Kabeh sing bakal nguripake pengunjung sesek sampeyan paling sethithik dadi panuntun sing setya, ora ngomong klien nyata.

video marketing

Ninggalake mungsuh sampeyan, nyopir situs web sampeyan karo marketing video SEO

pamilik bisnis sing berjuang kanggo niche utawa target pamirsa, saéngga taruhan ing banget akeh, ora ngomong tembung kunci sing padha lan frase tombol. Nanging saiki pangaruh tambah konten video ndadekake ditampilake ing ndhuwur SERPs, tangan-ing-tangan karo isi teks asli. Mulane ora tau kesengsemake kesempatan iki kanggo cepet ngalahake mungsuhmu, paling akeh sing isih ditampa tanpa marketing video SEO. Mung mbayar sawetara wektu lan upaya kanggo konten video sing menarik lan terkenal, ora kanggo postingan blog utawa infographic sing arep ngirim minggu iki, umpamane.

December 22, 2017
Apa aku kudu ndhukung optimasi panelusuran situs web karo SEO marketing video?
Reply