Back to Question Center
0

Apa SEO lan media sosial disambungake?

1 answers:

Pangaruh Sosial Media lan cara sing ditumpes ing dunyo Optimasi Search Engine mbokmenawa salah sawijining pitakonan sing paling ora dituntut. Maksudku misteri kaya: carane media sosial mengaruhi SEO? Apa konsep loro iki tumindak kanthi sinergi, ora kabeh, utawa malah apa-apa?

Punika wonten spoiler - jawaban paling cetha inggih inggih, inggih punika. Nanging luwih bener kanggo nimbang interpretasi kapindho, luwih jembar lan lengkap - jbl and cole show episode 75. Ayo dadi ngadhepi iku - media sosial mesthi duwe hubungan menyang SEO, nanging bisa dadi bebarengan sawise kabeh? Sayange, aku yakin mung siji bab sing kurang - media sosial ora, paling ora positif, nyebabake SEO. Iku mung ora mbantu optimisasi nggoleki cara wong percaya.

how social media affects seo

Ngisor aku arep gabungke saranku dhewe karo sawetara pemahaman sing penting sing diwenehake dening anggota tim Google dhewe. Kaping pisanan, supaya bisa diwenehake - raksasa industri panelusuran ing dunya wis tau konfirmasi kanggo media sosial kanggo faktor peringkat langsung. Maksudku, ya, media sosial isih ana ing cara sing cukup kanggo nyedhiyakake visibilitas online sing luwih apik kanggo isi kasebut. Lan ya, akhire, kabeh babagan SEO. Apa sing bisa kita mangerteni manawa babagan media sosial mengaruhi SEO? Preduli apa jawaban sing bener bisa, bisa ditemokake yen media sosial bisa bener-bener mbantu ngoptimalake Search Engine Optimis ing sadawane. Nanging aku isih kepengin weruh, bakal raksasa panelusuran manawa nggawa sinyal sosial liyane menyang algoritma peringkat saiki?

Kanggo wektu iki, kalkulator telusuran Google ora tau dibeberke. Mulane cara mung kanggo mangerteni pola prilaku bot panelusuran Google yaiku mriksa saben asil potensial ing test urip-nyata. Apa sampeyan bisa mbayangno, carane bisa nyinaoni karya-karya riset wektu iki lan bisa ngenalake buruh? Ok, ayo bali menyang titik. Cara media sosial mengaruhi SEO? Kita uga njupuk media sosial kanggo apa wae, nanging ora faktor langsung ing peringkat, miturut pejabat Google. Inggih, sanajan mangkono, ora ateges yen media sosial ora duwe pangaruh ing peringkat, mung amarga dikonfirmasi ulang saka Google sing media sosial dhewe ora ngadegake faktor peringkat.

social media seo

Aku pracaya manawa jawaban sing luwih bener bisa ditemokake nang endi wae babagan tembung "korelasi. "Minangka yaiku istilah iki kasebut ing konteks Faktor Tambah Reboot White Paper dikirim dening Searchmetrics ing 2016. Aku manawa wong lanang pancen ngobahake trek sing bener. Mangkono, mung jawaban sing bener babagan cara media sosial ndadekake SEO dadi cetha - ya, ora. Nanging isih ana hubungan langsung utawa urutan kaping pindho ana. Dadi, ngupayakake promosi nganggo cara liya media sosial isih dadi keputusan sing apik. Ing wektu sing padha, Search Engine Optimization perlu usaha sing tepat lan wektu kanthi cara dhewe.

December 22, 2017