Back to Question Center
0

Apa SEO Tool Study Alat Marketing apik?

1 answers:

Miturut statistik, luwih saka 90% pelanggan seneng pesen media kasebut kaya crita. Iki bukti yen crita sing ngyakinake bisa mbantu wong ngerti masalah sing luwih apik. Ora ana sing nyalahake sing malah diwasa wong aran kesengsem nalika saben wong urip kanthi seneng-seneng - laptop leasing companies.

Studi kasus SEO yaiku alat marketing gedhe. Dina iki, ahli Semalt bakal menehi sampeyan luwih akeh babagan solusi ing ngisor iki. Sawise maca artikel, sampeyan bakal ngerti carane sampeyan bisa nindakake studi kasus kanggo negosiasi bisnis sampeyan.

seo case study

Case Study Definition

Panaliten kasus minangka alat sing kuat sing bisa mbantu sampeyan ngembangake masalah klien kanthi nerangake carane bisnis sampeyan bisa nemokake kabutuhan customer. A studi kasus iku pilihan sing sampurna kanggo pamilik situs web sing tujuan utama kanggo nggawe wong tuku produk lan layanan. Apa sing nggawe pasinaonan supaya khusus iku cara nyampur crita karo isi pawarta babagan bisnis sampeyan.

Apa Alesan Utama Gunakake Studi Kasus ing SEO?

SEO Case Study minangka alat efektif kanggo Publisitas

Paling pasar pemasar ngusulake studi kasus penerbitan ing situs web. Nanging, sampeyan bisa pindhah menyang koran utawa majalah lokal kanggo narik luwih akeh pelanggan. Pilihan liyane sing luwih gedhe kanggo mbangun reputasi sampeyan yaiku ngenalake studi cilik kanggo sumber daya sing dituju kanggo industri sampeyan.

Uga, pertimbangkan kelompok LinkedIn industri sing spesifik. Iku sampurna kanggo nuduhake pengalaman sampeyan karo wong liya. Minangka pangandikane, pangaribawane kepenak. Nggawe wong aran khusus kanthi nyedhiyani informasi sing gratis lan migunani.

Sampeyan bisa bebas nerbitake studi cilik ing LinkedIn Pulse. Platform situs iki ngidini kedhaftar kanggo nerbitake artikel sing bisa dienggo bareng. Siji ide sing luwih apik kanggo SEO yaiku kanggo ngrampungake studi kasus sing ana ing presentation slide utawa menyang infographic kanggo dituduhake. Sawise rampung, sampeyan bisa nuduhake ing akun media sosial.

Sampeyan uga kudu nyebutake yen sampeyan bisa nggunakake studi kasus minangka materi informasi kanggo dikirim menyang klien potensial lan saiki.

Struktur saka Studi Kasus SEO

Ideally, studi kasus kudu duwe awal, tengah, lan pungkasan. Elinga, studi kasus kasebut biasane luwih dawa lan luwih jero tinimbang rata-rata crita sing nglipur. Mulane, planning sing tepat iku kunci. Ing wektu salajengipun sampeyan nyusun studi kasus, priksa manawa kalebu komponen-komponen ing ngisor iki:

  1. Judhul cendhak lan catchy;
  2. Panelusuran ing-ambane ing masalah customer prospektif ngadhepi;
  3. Panjelasan babagan carane bisnis sampeyan alamat masalah klien;
  4. Bukti sing nuduhake carane layanan utawa produk wis mbantu klien;
  5. Hubungi tumindak sing ana hubungane karo produk utawa layanan sampeyan.

Sampeyan nganti sampeyan gaya kanggo milih nalika nggawe sinau cilik. Apa sing paling penting kanggo ngeling-eling yaiku yen sinau cilik kudu nggawe crita ngubengi masalah supaya bisa diselesaikan ing pungkasan.

seo case

Wrapping Up

Ngomong, studi kasus iku alat sing bisa nambah SEO ing pirang-pirang cara. Pasinaon cilik bisa narik kawigaten klien sing luwih apik kanthi nyedhiyani tampilan sing jero babagan apa sing digunakake karo layanan utawa produk sampeyan.

Sugeng! Saiki sampeyan ngerti dasar-dasar nyiptakake sinau cilik. Mbokmenawa, wektu sing paling dhuwur kanggo nulis crita dhewe.

December 22, 2017