Back to Question Center
0

Apa Rencana Bulanan SEO paling gampang?

1 answers:

Optimasi mesin telusur (utawa SEO) ora minangka acara siji-wektu, nanging proses sing terus-terusan sing mbutuhake pemantauan terus lan adaptasi. Apa sampeyan seneng utawa ora, mesin telusur kanthi otomatis ngganti kalkulus kasebut. Google, contone, kanthi konsisten nyaring teknik kanggo nyedhiyakake asil sing paling berharga kanggo para pencari.

Mulane, malah pamilik bisnis sing wis ngluncurake situs web sing isih duwe sawetara tugas sing gegandhengan karo SEO kanggo nindakake kanthi rutin. Elingi, supaya situs web anyar lan peringkat paling dhuwur saka Google, sampeyan kudu nindakake tugas pangopènan SEO saben wulan. Sing nalika rencana saben wulan SEO teka.

seo monthly plan

Dina iki, kita bakal ngumumake kabeh wewenang kanggo njaga sumber sampeyan kanthi optimal kanggo terus sukses karo peringkat mesin telusur. Siap? Ayo mulih.

Rencana Bulanan SEO Custom

Salah sawijining alasan utamane sampeyan kudu nyimpen sumber daya sampeyan anyar amarga situs sampeyan minangka media iklan sing disebut supaya bisnis sampeyan duwe potensial nyekel lan nyekel wong akeh. Kene tips prasaja kanggo sampeyan tindakake kanggo bantuan situs web sampeyan tetep ahead of game.

Target New Keywords

Sampeyan kudu Target tembung kunci anyar saben sasi. Pisanan, nelusur tembung kunci kompetisi sing entuk ora luwih saka 500 nggoleki saben sasi. Banjur, target tembung kunci ing isi sing digawe kanggo sasi kasebut. Pakar semalt nyaranake sampeyan nggunakake alat kunci Google Adwords kanggo nemokake tembung kunci sing cocog karo kritéria kasebut. Uga, aja lali klik "pas" kanggo ngetokake asil mudhun. Prasaja kaya sing.

Ngasilake Kontèn Segerate lan Mahal

Sanalika sampeyan wis mutusake ing "tembung kunci sasi", langkah sabanjure yaiku nggawe konten sing target tembung kunci kasebut. Ora perlu kuwatir yen sampeyan ora duwe wektu cukup kanggo nggawe akeh konten anyar ing sasi sing diwenehake - sampeyan bisa tansah nyewa freelancer utawa copywriter profesional sing bakal nglakoke tugas sing kanggo sampeyan. Cara liya sing metu saka kahanan iki yaiku milih kaca sing wis ana sing relevan lan nyunting kasebut kanggo ngemot tembung kunci kasebut ing isi kasebut. Isih, yen sampeyan bisa nggawe isi seger sacara teratur, luwih apik ngirim: nulis artikel anyar, tulisan blog, kertas putih, studi kasus, blog tamu utawa isi liyane sing bakal nggawa sawetara lalu lintas lan pangkat luwih dhuwur kanggo tembung kunci.

seo plan

Menehi Multimedia Kesempatan

Ora durung dikirim sembarang panjelasan video utawa podcast? Yen ora, banjur luwih becik miwiti laku sing kaya mengkandakake kanthi cepet. Nggawe siji video adat saben sasi. Nalika nulis naskah video, priksa manawa kalebu tembung kunci anyar lan sing ana. Padha karo artikel, manawa kanggo nggawe konten video sing cocog lan macem kanggo panampil - gunakake acara saiki, panuntun langkah-langkah, pandhuan lan taktik populer liyane sing sampeyan kenal bakal entuk panemu target manawa.

Kesimpulan

Bebener iku Internet tansah ganti lan berkembang - supaya sumber sampeyan uga,. Nempel tips SEO kasebut ing ndhuwur bakal ngajari sampeyan babagan jinis isi apa sing paling apik kanggo situs web sampeyan. Gunakake kawruh kasebut kanggo nambah isi sing wis ana sing kepengin weruh munggah ing rangking kanggo tembung kunci target. Nindakake rencana bulanan SEO ing ngisor iki bakal mbantu njaga konten sampeyan kanthi seger lan pinunjul kanthi nambah dorongan pangguna kanthi isi website.

December 22, 2017
Apa Rencana Bulanan SEO paling gampang?
Reply