Back to Question Center
0

Apa Jenis SEO Negatif Apa Ana?

1 answers:

Sadurunge miwiti ngeling-eling babagan cara kerja SEO negatif, ayo ngerteni apa SEO sing bener.

Sifat SEO Negatif

Cukup, SEO negatif iku saklompok aktivitas licik sing dituju kanggo ngurangi ranking sampeyan ing asil panelusuran. Upaya angkoro sing dilakoni marang situs web sampeyan biasane diuripake, tegese bangunan link ora wajar menyang situs sampeyan utawa nyunting isi situs sampeyan.

Senajan SEO negatif ora nyebabake tetenger ranking sing umum, luwih apik kanggo sampeyan ngerti cara kanggo nemtokake yen ana wong sing nyerang rangkep kanthi sengaja.

SEO Off-page Negatif

Off-page negatif SEO nuduhake SEO sing target situs web tanpa interfering karo internal. Punika dhaptar manéka sing paling umum nyuda off-page negatif SEO njupuk:

Link Farms

Ana kesempatan cilik sing sawetara pranala spammy bakal babras sampeyan rangking situs - criar slideshow online gratis. Nanging, nalika nerangake pranala farms, kemungkinan serangan bisa nambah banget.

Kaya aturan, sebagian besar pranala peretas nganggo teks jangkar sing padha. Anchor sing cocog iki ora ana hubungane karo situs web ing serangan utawa nyakup kunci tembung target kanggo nggawe profil pranala sumber kasebut katon kaya pemilik wis ngapusi.

Kanggo nyegah serangan kuwi, mriksa pranala regane pranala reget.

SEO SpyGlass alat bisa mbantu karo sing awit menehi grafik kemajuan kanggo loro:

  • Nomer referring domain;
  • Jumlah tautan ing profil sampeyan.

Spike sing luar biasa ing salah siji saka rong kasus iki cukup alesan kanggo ndelok pranala sing dianggep anyar.

Scraping konten

Cara liyane pesaing bisa ngrusak ranking sampeyan yaiku kanthi mindhai lan nyalin isi sampeyan ing situs web liya. Iki bisa dienggo ing ngisor iki: nalika mesin telusuran nemokake konten sing padha ing macem-macem situs web, mung siji pilihan kanggo pangkat. Sanajan mesin telusur kanthi cepet ngenali versi asli, tansah ana ruang kanggo pengecualian.

Yen sampeyan pengin nggawe manawa konten sampeyan ora diduplikasi dening situs liya, sampeyan luwih apik mriksa kanthi rutin karo alat Copyscape sing sampurna nemtokake conto duplikasi konten. Yen sampeyan nemokake salinan sing dikorek saka isi sampeyan, hubungi webmaster lan njaluk dheweke mbusak potongan kasebut.

Negatif On-page SEO

Serangan on-page SEO negatif nyebabake hacking menyang situs web lan ngganti babagan. Ana cara sing luwih angel kanggo ngleksanakake tinimbang serangan SEO. SEO utama ancaman serangan hacker bisa nyebabake:

Modifikasi Konten

Taktik ing ngisor iki angel kanggo titik. Biasane, peretas nambahake konten spammy menyang situs. Awit pranala sing kerep didhelikake, sampeyan ora bakal bisa ndeleng yen sampeyan ora ngecek kode kasebut.

Salah sijine skenario SEO negatif sing luwih apik yaiku nalika panyerang ngowahi halaman, ngarahake menyang kaca web. Sawetara panyedhiya situs nggunakake cara iki kanggo ngedongkrak PageRank situs kasebut utawa kanggo ngarahake pangguna menyang situs kasebut nalika nyoba kanggo ngakses sampeyan. Yen mesin telusur ngerteni babagan pangalihan sakdurunge sampeyan nindakake, kedadeyane bakal ngukum sumber daya sampeyan kanggo ngarahake menyang situs web angkoro. Situs auditing kanthi solusi kaya WebSite Auditor iku pilihan paling apik kanggo nemtokake serangan kasebut.

black hat seo

. txt bisa ngrusak kabeh strategi marketing SEO sampeyan. Aturan Disallow iku kabeh kanggo nyritakake mesin telusur supaya ora ditolak. Sedih nanging bener.

Begjanipun, wonten ingkang saged panjenengan lampahi kangge nyegah latihan punika. Priksa peringkat reguler bakal mbantu sampeyan dadi wong pisanan sing kudu ngerti yen sumber sampeyan bisa de-indeks. Rank Tracker minangka alat sing gedhe sing bisa sampeyan gunakake kanggo jadwal priksa otomatis. Wayahe situs sampeyan tiba-tiba mudhun saka asil Google, sampeyan bakal weruh cathetan Dropped ing kolom Béda. Prasaja kaya sing.

December 22, 2017