Back to Question Center
0

SSL lan SEO: apa kedaden loro?

1 answers:

Ayo diwiwiti kanthi ngeling-eling sawetara panelusuran sing paling anyar, ora nglirwakake apa sing dienggo, uga mriksa lawan utawa nggoleki sawetara produk utawa layanan ing Web. Sampeyan mbokmenawa wis ngunjungi loro kaca web HTTP lan HTTPS. Nanging apa bedane nyata antarane wong, utamane saka sudut pandang SSL lan SEO? Ngelingi pengaruh sing padha ing e-commerce lan paling saben toko web, ayo ndeleng carane SSL lan SEO dilakoni ing kasunyatan.

ssl and seo

Apa SSL lan SEO migunani banget nalika tumindak bebarengan?

Ayo miwiti karo sawetara latar mburi teknis lan ndeleng cara SSL bisa dianggo. Dadi minangka bagean saka Hypertext Transport Protocol Security, iku nggunakake tombol 2048-bit kanggo nglindhungi pengalaman pengguna liwat prosedur safety saka otentikasi, verifikasi, lan enkripsi antarane server web lan browser internet dhewe. Umumé, keamanan SSL dumadi ing telung lapisan:

  • Enkripsi bisa digunakake kanggo ngerteni manawa pangguna saiki ora bisa dilacak, supaya informasi kasebut ora bisa dibajak dening scammers
  • Prosedur otentikasi mbantu
  • Integritas data nylametake file apa wae saka korupsi utawa modifikasi sing ora sah nalika ditransfer

Lan supaya pungkasanipun bali menyang titik - apa sambungan nyata antarane SSL lan SEO? Utawa carane keamanan nyopir peringkat situs web ing Search Engine Result Pages? Kaya kabeh situs onsite apik sing nggawa pengaruh positif marang peringkat sampeyan, uga tingkat lalu lintas lan konversi - certificado ssl php. Maksudku keamanan situs web sampeyan uga nduweni pengaruh langsung marang algoritma pencarian Google nalika mutusake kanggo menehi peringkat luwih dhuwur. Ing ngisor iki, kita bakal nggampangake interrelations antarane SSL lan SEO ing telung cara dhasar - peringkat, lalu lintas, lan konversi:

  • Kaya sing wis kasebut, rangking situs web sampeyan saiki malah luwih gumantung ing keamanan SSL saka tau sadurunge. Nggoleki maneh 2014-2015 nalika Google ngetokake kalkulus pisanane kanggo nikmati kaca web HTTPS, keamanan SSL digunakake minangka komponen algoritma cahya kanggo nggawe keputusan final. Nanging dina iki, miturut statistik resmi, saklawasé setengah asil panemuan organik Google nuduhake marang situs web HTTPS sing diamanake karo SSL certificate. Menapa malih, namung babagan 1 persen saking kabeh kerangka kerja online ing Internet ingkang dipunanggep aman. Dadi, ngapa ora nggunakake SSL lan SEO mung kanggo ndhisiki kompetisi, sapisan lan salawas-lawase?
  • Nganggep gain lalu lintas, peringkat sing luwih apik biasane nyalurake arus lalu lintas sing luwih gedhe, mung amarga luwih akeh pangguna ngunjungi situs web sampeyan, panonton luwih akeh sampeyan bakal entuk. Menapa malih, keamanan web ingkang kasedhiyakake nyedhiyakake saben panyedhiya potensial browsing ing Internet minangka sinyal aktif ing situs web panguwasa lan kepercayaan. Paling akeh kedhaftar bisa mbayangake kabeh sumber sing ora aman lan klik ing asil panelusuran sing nyopir menyang kaca web, sabanjure menehi dorongan kanggo tingkat RKT situs.
  • Sawise kabeh, SSL lan SEO bisa digunakake bebarengan kanggo efek ing konversi sampeyan banget. Maksudku luwih akeh pelanggan potensial bakal diganti dadi sing nyata, sawise padha ngunjungi website kanthi aman karo otoritas sing dipercaya. Mung elinga yen miturut survey sing paling cedhak, luwih saka 80% klien sing ora dikembangake bakal nolak komitmen kanggo tuku, mung nemokake data pribadhi sing diisi mung liwat sambungan ora aman.
December 22, 2017