Back to Question Center
0

Apa ana informasi SEO ala?

1 answers:

Sampeyan kabeh mungkin ngadhepi ton konten babagan optimisasi mesin telusur ing Internet. Yen sampeyan duwe pengalaman paling sethithik ing babagan iki, sampeyan bisa mbedakake antara tip lan saran SEO kualitas (kaya MOZ, Semalt utawa Search Engine Journal) lan informasi sing ora ana soko lan uga soko babagan prosedur optimasi sing disedhiyakake dening non-profesional. Nanging, yen sampeyan dadi pendatang anyar ing pamasaran digital, sawetara artikel kualitas bisa dadi rada bingung lan malah ngrusak peringkat Google. Ing pandhuan singkat iki, aku bakal menehi sampeyan sawetara pangerten apa tips SEO salah kabeh sampeyan kudu nyingkiri kanggo nggawe bisnis online sejahtera.

Definisi informasi SEO ala

Yen sampeyan kepingin weruh apa isi SEO ala, aku menehi saran supaya maca iki kanthi teliti - types of bi tools. Isi SEO ala ALL babagan sing ora sah, ora ana guna lan njaba watese informasi standar mesin telusur. Iku gampang kanggo mbedakake isi SEO ala amarga biasane diwiwiti karo tembung "carane aku nambah website SEO SEO ing dina ". Asring, artikel kasebut ngemot subteks promosi tartamtu. Pakar SEO spesialis ireng bisa ngasilake crita-crita sing kaya mengkono kanggo ningkatake layanan-layanan kasebut. Aku menehi saran supaya sampeyan ora maca artikel kaya iki amarga ora nggawa informasi sing terkenal. Menapa malih, sampeyan ngreksa kanggo ngremukake peringkat situs web kanthi nderek tips SEO tipis. Supaya ayo kita ngrembug saran optimisasi apa sing perlu kita supaya ora nglirwakake reputasi situs kita.

  • Kata stuffing

Salah siji saran SEO paling wiyar digunakake punika kunci stuffing. Nalika Google dadi pinter saben dina, optimasi jenis iki bisa mlaku. Saiki, sampeyan kudu nggawe konten kanggo pengunjung situs web, ora kanggo golèk bot. Menapa malih, bot Google ugi saged ngevaluasi kualitas konten lan ngitung nomer tembung kunci. Yen sampeyan duwe luwih saka limang tembung kunci saben kaca, sampeyan nemtokake cara kanggo njaluk penalti Google. Kajaba iku, isi sing diisi ora bisa diwaca lan ora bisa migunani kanggo pangguna kaya sing digawe mung kanggo tujuan iklan. Tinimbang ngisi konten sampeyan karo tembung kunci, sampeyan kudu milih frasa kunci sing paling relevan lan lalu-lintas lan masang menyang judhul, deskripsi, paragraf pembuka, ALT lan mung kaping pirang-pirang ing teks.

  • Duplikat isi

Sawetara spesialis SEO disebut nulis sing ora ana ancaman ing duplikat isi. Nanging, iku minangka paukuman sing salah. Kanthi nerbitake isi duplikat, sampeyan ngapusi mesin panemune nggodha supaya sampeyan bisa ndeleng cara sampeyan pengin tinimbang cara sing bener. Dadi, isi sing ora asli bisa nyebabake jatah peringkat situs web sampeyan. Ana persen sing relatif cilik sing bisa nampa penalti Google kanggo duplikat isi. Nanging, sampeyan ora bakal ningkatake anané situs online kanthi ngasilake konten sing disalin minangka Google wis nduweni isi sing padha ing indeks kasebut. Yen sampeyan butuh sawetara isi duplikat ing situs amarga kabutuhan bisnis sing padha, sampeyan kudu "ora ana indeks, lan ora ana tindakake" konten iki kanggo ngindhari asil negatif.

December 22, 2017