Back to Question Center
0

Apa Langkah-langkah Kanggo Search Engine Optimization Efektif Apa aku Bisa Nggawe?

1 answers:

Optimisasi mesin telusur efektif (utawa SEO) mbutuhake kawruh dhasar nganyari algoritma sing Google teka munggah kanthi rutin. Saben praktisi SEO kudu nduweni kemampuan kanggo mbedakake salah siji saka sepuluh strategi sing ditindakake supaya bisa nggayuh tujuan pungkasan ing pungkasan kampanye SEO. Kawruh iki bakal mbantu sampeyan supaya luwih apik ing panentu langkah-langkah sing kudu dilakoni kanggo SEO efektif. Artikel ing dina iki, ahli Semalt bakal ngomong babagan strategi optimasi mesin telusur sing paling efektif sing ngerjakake taun 2017. Sambungake kanggo ngerti kabeh - brand design san francisco. Dadi, ayo miwiti.

(3) (3) (3) (3) (3). Fokus ing Semantik Indeks Pangindeksan

Semantik Indexing laten, uga dikenal minangka LSI, minangka metode SEO populer sing kabeh babagan nentokake hubungan antarane konsep lan istilah ing isi. Iku mbantu Google lan mesin telusur liyane mbedakake macem-macem makna tembung lan frase tartamtu.

Cukup, LSI nggoleki sinonim karo kata kunci ing kaca web.

Senajan LSI digunakake rong puluh taun kepungkur, praktik iki isih bermanfaat kanggo SEO jaman saiki. Kata kunci LSI apik kanggo ningkatake peringkat Google saka kaca web. Apa maneh, ningkatake kemungkinan pangkat sumber sampeyan bakal tahan suwe ing SERP uga nglindhungi situs sampeyan saka paukuman.

2. Panggonan Kunci ing Headers

Iki uga banget ono gunane kanggo asil SEO sing luwih apik, senajan pisanan dikenalaké ing pungkasan 90-an. Paling pakar SEO nyaranake nggabungake strategi iki ing dina kanggo dina aktivitas SEO wiwit mesin telusur nyana judul kalebu pitunjuk menyang topik utama kaca.

Kanggo taun, mung tag judhul sing relevan kanggo SEO wis H1 lan H2. Iku wis owat saka wektu. Saiki, ana 6 tag header, mulai saka H1 nganti H6 - saben tegese ngurangi wigati. H1 minangka salah sawijining sing paling wigati, mung kudu dianggo saben kaca, biasane kanggo judhul tulisan. Saben elemen judhul sing sukses kudu diterapake minangka subkategori saka ndhuwur.

3. Coba Sambungake menyang Situs Panguwasa

Ora ana panyangkalan: pranala njaba nambah peringkat lan wewenang situs web sampeyan yen digunakake kanthi bener. Ing tembung sing prasaja, pranala njaba yaiku pranala sing tumuju menyang sawetara domain liyane saka situs web sampeyan. Ngintunake situs wewenang mbantu Google mangertos niche sampeyan uga ningkatake kualitas situs sampeyan, sing nduwe peran inti ing situs SEO sampeyan.

Nyambungake menyang situs panguwasa minangka salah siji cara sing paling apik kanggo bisa gegandhèngan karo bisnis online sing duwé ceruk sing padha.

seo steps

Wrapping Up

Nggawe SEO sampeyan efektif ora kaya angel kaya koyone ing pandang sepisanan. Nemtokake rekomendasi kasebut ing ndhuwur bakal mbantu nggawe strategi SEO sing luwih apik tinimbang sing saiki sampeyan gunakake.

Yen sampeyan duwe pitakonan utawa pengin nuduhake teknik SEO efektif karo sampeyan, aja dadi isin kanggo ngontak tim Semalt kita. Kita seneng krungu saka pembaca kita!

December 22, 2017