Back to Question Center
0

Apa standar SEO paling anyar?

1 answers:

Saiki, Google nuduhake asil panelusuran, sing adoh saka sing luwih tradisional (maksudku mung cocok karo situs organik). Algoritma panelusuran Google, uga standar SEO utama, tetep berkembang. Saiki, mesin telusuran luwih akeh tinimbang apa sing sampeyan péni - minangka SERPs ing Google, uga ing Yahoo lan Bing sing ngemot gambar, video, media sosial lan mesthine lokal peta. Dadi, yen sampeyan ngetutake luwih akeh lalu lintas lan dodolan minangka pemilik bisnis online, priksa manawa mriksa sawetara standar SEO paling penting saiki. Panjenengan situs web sampeyan kudu luwih apik visibilitas online lan klik liyane? Banjur ayo ngobong dadi pirang-pirang praktik modern paling apik saka Search Engine Optimization:

seo standards

Local SEO adalah area inti kanggo sampeyan yen bisnis sampeyan taruhan lokal listing lan konsentrasi kanggo dicetak kanthi tandha manut Google Maps, contone. Miturut standar SEO paling anyar ing optimasi lokal, aku saranake arep:

  • Citations - hosting windows server sql server. Duwe priksa kaping pindho kanggo duwe informasi sing tepat babagan bisnis sampeyan kalebu ing akeh listing sing biso dipercoyo ing Internet. Cukup miwiti nganggo Google listing kasebut. Titik penting punika konsistensi, tegese saben daftar saka panjenengan kudu disatra, e. g. , yen sampeyan mutusake kanggo nggunakake kaya "Str. "Kanggo interpretasi sing luwih cedhak saka" Street "ing kaca Google Places, ngurus dodolan liyane kanggo nampilake uga.
  • Google Places. Nemtokake SEO kanggo situs web, sampeyan bisa kanthi gampang nindakake barang sing padha kanggo kaca Google Places. Duwe apik-optimized dening kalebu kategori sing cocog persis. Uga, yen ditrapake, priksa manawa kanggo netepake sambungan sing bener ing antarane kaca sampeyan lan kaca web pendhatan sing spesifik.
  • Ngarsane online luwih kuat. Paling umum, mung ana review Google sing ditampilake ing dhaptar SERP. Dadi, sampeyan bisa mbangun panguwasa online sing luwih kuat kanggo bisnis sampeyan kanthi luwih review saka sumber liyane kaya Superpages, Trip Advisor, Yelp, lan liya-liyane.

basic seo

Bebarengan karo standar SEO modern sing digunakake ing babagan Media Sosial. Ayo padha ngadhepi iku - wektu nalika panelusuran dhewe lan sarana media sosial wis teka dhewe wis liwati suwene kepungkur. Dina iki, saben peringkat online situs web gumantung banget marang sinyal sosial sing beda, kayata kaya ing Facebook, enggo bareng ing Twitter, lan liya-liyane. Menapa malih, saiki asil panelusuran dadi luwih pribadi kanggo saben pangguna. Mulane nggarap Social Media Marketing yaiku kudu.

Sawise kabeh, ngoptimalake tembung kunci lan frasa kunci, coba mikirake luwih akeh wong urip, tinimbang crawler pencarian. Elingi, riset tembung kunci sing bener tansah dadi penunggang standar SEO sakabèhé. Nanging, babagan kasunyatan modern, isi situs web lan tembung kunci kudu malah luwih responsif marang pangguna nyata tinimbang sadurunge. Mulane sampeyan kudu mandheg mikir tembung kunci kaya data teknis. Nindakake panalitiyan mbebayani, mbudidaya maksud wong urip sing bakal nggunakake tembung kunci sing relevan kanggo panjaluk sing paling kerep ditemoni.

December 22, 2017