Back to Question Center
0

Endi kanggo miwiti pangkat web SEO promosi saka awal banget?

1 answers:

Ana akeh cara lan algoritma sing beda kanggo menehi peringkat online ing daftar asil panelusuran sing digunakake Google, uga layanan populer kayadene Yahoo lan Bing. Kanggo industri raksasa sing ana, dhèwèké dadi taruhan ing algoritma peringkat sing apik, sing durung tau dibeberke utawa paling ora ditemokaké déning para pejabaté. Ngelingi riset gedhe, testing praktis lan sawetara wawasan sing ditampa saka sawetara mantan anggota staf, kabeh kita ngerti supaya adoh - Google search algoritma peringkat kalebu bab babagan 200 pola nggoleki, utamané mimpin dening pengalaman browsing pangguna-pangguna, selaras karo tetep logika crawler kanggo indeksasi sing luwih apik - zürich umzug.

web rank seo

Ora ana rencana aksi sing tepat utawa cara kanggo nggayuh peringkat ndhuwur Google search, ana strategi sing komprehensif lan lengkap kanggo ngapikake kaca web. Saiki dikenal minangka Search Engine Optimization (SEO). Tembung kasebut tegese nglakoni kabeh barang watara siji target - climbing ing ndhuwur daftar kaca asil panelusur (a. k. a. SERPs). SEO utamané dikenal amarga karya-karya sing angel lan nyenengake wektu sing dibutuhake kanggo nggawe situs web sing sampurna alus - murni migunani lan luwih dianjurake kanggo saben pengunjung sing manggon, uga pengalaman browsing sing apik, mung mbentuk struktur kaca sing resik lan padhang bakal disenengi dening golèk bot sing nyusup.

Sampeyan bisa nemtokake ide kasebut. Aku mung ngerteni yen luwih gampang diucapake tinimbang rampung. Temtunipun. Nanging, opo wae, apa sing bisa kita tindakake babagan pangkat web SEO promosi, paling ora kanggo mulai nglakokake trek sing bener? Ayo dipikir dhisik dhisik ing ngendi kita bisa nambah pangkat web nganggo SEO. Wektu iki, kita bakal miwiti karo sawetara dhasar ing situs sampeyan.

Kata Kunci

Ngomong isi sampeyan kaya sing diomongke kanggo manggon wong, nanging ngelingi yen kaca web sampeyan paling mungkin ditemokake dening pangguna nyata, lan mesin telusur liwat tembung kunci utawa tembung kunci. Mangkono, nulis isi dadi luwih angel tinimbang ing awalé. Perlu akeh energi kanggo nindakake riset tembung kunci sing bener, nggawe tulisan sing beda-beda kaya karo tembung kunci sing cocog, isih katon alam lan nyaman kanggo maca, nanging ngirimake informasi informatif gedhe ing wektu sing padha. Cukup mikir. Mungkin sampeyan bisa nggunakake pakar isi kanggo pitulung. Sing bakal dadi keputusan sing apik.

Links and Social Media

Bangunan link mbokmenawa unsur paling dominan ing saben pangkat web SEO promosi. Ing kasunyatan, kerjane mung cukup - Google lagi nggoleki kabeh pranala, nuding menyang kaca lan ngarahake saka situs web sampeyan. Nanging subyek pranala sing apik lan hubungan sehat ing Media Sosial isih isih bisa dibantah. Loro-lorone masalah lan kualitas. Utawa apa ora? Apa kabeh pranala sampeyan dadi organik lan alam? Apa yen kita nggunakake sawetara script utawa aplikasi kanggo pranala mbayar akeh? Punapa mawon sampeyan bisa nemtokake, nanging aku pracaya yen apa-apa abusing utawa manipulating karo wong-wong mau bakal berakhir karo posisi ngisor ing SERPs, supaya nggawe kabeh efforts ing pangkat web SEO promosi gampang reversibel.

December 22, 2017