Back to Question Center
0

Apa sampeyan ngerti apa sing ngubungake asli SEO lan karya optimasi isi video?

1 answers:

Isi video dadi luwih anyar lan luwih perlu, utamané babagan strategi pemasaran online lengkap. Ing antarane panggonan paling kuat saka video informatif sing diinstal ing saben kaca web, aku ndeleng kaluwihan kaya pisanan, minangka ndorong luwih akeh, ngembangake otoritas jeneng merek sing luwih dipercaya karo kesadaran pelanggan sing luwih apik, lan luwih gedhe potensial ngasilake income kanggo saben online nglakoni kabeh.

seo and video

Paling umum, konten video piye wae digandhengake mung karo marketing media sosial dhewe. Nanging ana kesalahan gedhe kanggo pracaya - color de corbata para novio. Ya, mesthine, Twitter, Facebook, lan YouTube dhewe iku apik banget kanggo nampilake video promosi sing apik. Kabeh platform iki digunakake-bukti lan saenipun cocok kanggo tumindak kaya kuwi. Nanging ing kene teka pitakonan sing luwih penting - apa yen ana interrelations sing luwih cetha antarane SEO lan isi video? Minangka dina iki optimasi panelusuran luwih akeh ngemot aspek liyane. Ing kasunyatan, saka sudut pandang mesin telusur, sing nduweni konten video sing dioptimalake kaya gadhah konten sing berkualitas, nanging kanthi cara sing luwih pribadi. Ing ngisor iki ana wawasan ringkes - apa SEO lan isi video kudu teka tangan-ing tangan kanggo nggawa lalu lintas luwih organik sing biasane berkembang dadi lead qualified? Utawa isih ana apa-apa? Oke, aku ngajak kene. Minangka kanggo kula, kabutuhan penting kanggo duwe standar sandi dianggo ing SEO lan isi video tightly Integrasi karo saben liyane wis dadi negara cukup sembrono urusane. Aku arep mbuktekaken aku bener babagan sing. Ing ngisor iki aku bakal nuduhake sampeyan sawetara tips mesthekake kanggo gadhah optimasi video cilik karo efficiency maksimum kanggo bisnis online.

Sadurunge diwiwiti, ayo mangerteni saran sing prasaja - SEO kaca web lan optimasi konten video sing akeh banget, nanging isih ora padha. Kaya isi asli ing nulis, video ditingkat kanthi Google ngerteni kualitas konten lan jumlah backlinks sing kuwat. Ayo ngati-ati sawetara pengalaman mantan kanggo nggawe nggunakake sing paling apik.

Kaping kabeh, ayo nerusake transkripsi video. Duwe konten video sing transcribed ing kaca web sampeyan bakal dadi apik kanggo kabeh: pengguna asli seneng data sing murni lan cocok kanggo konversi sing luwih dhuwur, nalika mesin telusur luwih seneng menehi peringkat luwih apik ing SERPs. Tumindak kanthi mangkono, kita kudu nindakake kabeh sing paling apik kanggo mbantu crawlers "maca" isi video kanthi cara sing padha kaya iki mung minangka serat biasa nulis. Sampeyan butuh transkripsi tembung sing lengkap, uga nyorot teks kanggo saben video sing bakal dadi tuan rumah. Kanggo nindakake, aku saranake nggunakake pengalaman sing pantes ing lapangan iki digawe dening Moz (mung nonton video sing fantastis ing Whiteboard Jumat). Sampeyan uga uga bisa nggoleki podcast sing paling apik banget kanggo para pamimpin industri liyane lan gampang ditemokake ing Internet.

semalt media

Akhiripun, ayo mudhun menyang optimasi metadata kanggo video. Minangka aku wis ngandika, utamané iki aspek SEO umum lan karya Optimization karya sing banget akeh memper. Cukup nganggo deskripsi video, uga saben judhul:

  • luwih menarik lan sambutan kanggo klik-liwat
  • luwih murni lan asli kanggo isi kaca web
  • sing cocog karo tembung kunci sing mung cocog karo niche pasar utawa target penonton
  • meta deskripsi nganti 155 karakter
  • judhul cetha sing ngadeg ing sangisore 55 karakter
December 22, 2017