Back to Question Center
0

Carane penting umur domain kanggo SEO?

1 answers:

Apa ana korélasi nyata antarane umur domain tartamtu lan efisiensi SEO promosi Google? Pitakonan iki babagan Search Engine Optimization lan cara bisa hubungane karo tanggal registrasi domain iku perkara sing penting, sing kerep dibahas dening webmaster ahli, uga akeh pemilik bisnis online.

domain age seo

Paling umum, guru industri nyimpulake yen umur domain lan kasile SEO entuk entuk tangan-tangan. Secara default, panemu saiki babagan age-age domain kanggo SEO, beda banget, senadyan isih ngerteni sawetara cara dhewe:

  • umur domain ora duwe pangaruh ing SEO, lan kanthi mangkono ing Google peringkat ing kabeh
  • domain umur mung faktor individu antarane akeh kualitas liya kalebet algoritma peringkat canggih Google
  • umur domain peran penting banget kanggo njupuk posisi teratas ing SERPs

Uga, ing kene ana rong titik penting ing diskusi saiki babagan umur domain lan SEO:

  • sijine domain anyar ing pendaptaran lan kanthi cepet nyelehake, jeneng sing wis direkam luwih kerep dipunginaake dening situs web spamming
  • dening logika kuwalik, jeneng domain lawas bakal berarti situs web apik lan pantes, kaya sumur -kabeh tetep nggunakake domain sing padha kanggo taun

Inggih, kita sumerep kathah ketidakpastian ing mriki - hats kangaroo. Nanging siji-sijine bisa diucapake kanthi yakin - umur domain ora masalah nalika dianggep karo sing duwe. Maksudku manawa pemilik domain entuk negara tahan dawa lan resik ing cathetan Google, ora bakal nggawa sampeyan sethithik impact negatif, yen sampeyan arep tuku jeneng domain sing wis ana lan wis digunakake. Nanging ing tangan liyane, ana akeh "ala" domain, sing sadurunge dikenalake minangka spam utawa malah dihukum dening Google arupa sadurunge.

Kanggo nyegah samubarang acara apes sing kedadeyan, para ahli nganjurake ngelingi mung domain sing didol, sing entuk info umum sing kasedhiya. Ya, scammers bisa uga duwe pangayoman privasi, umpamane karo pitakonan Whois, aku kudu ngakoni. Nanging, sing mesthi bakal ngidini anggepan.

domain age

Mangkono, Aku nyaranake duwe mriksa pindho umur domain lan sejarah sadurunge nggawe kesepakatan. Lan ana akeh kerangka migunani sing kasedhiya ing akses mbukak kanggo mriksa nalika jeneng domain individu didaftarake. Contone, sampeyan bisa nyoba alat Netcraft kanggo mangerteni nalika domain diindeks dening Google crawling bot kanggo pisanan. Mengkono, sampeyan bisa ngenali jeneng domain paling cedhak sing ditandhani minangka dipercaya, amarga wis dianugerahi kanggo asil kualitas sing langgeng, lan kanthi mangkono ditingkat kanthi apik ing SERPs.

Nanging, usulan sandi ora ateges kabeh jeneng domain sing mentas digawe bakal nglirwahe perang nglawan para pesaing lawas, saengga duwe kemungkinan sing luwih lemah kanggo mundak menyang ndhuwur asil panelusuran. "Sing lawas iku jeneng domain sampeyan, peringkat sing luwih dhuwur sampeyan bakal entuk" - sing ora bisa 100% bener. Cukup diwenehi tandha, yen periode kegiatan sing becik nyebabake wewenang domain, kita kudu ngakoni. Sawise kabeh, umur domain karo SEO isih bisa ngarahake peringkat situs web kanthi cara sing padha, sing positif lan salabet.

December 22, 2017