Back to Question Center
0

Carane nambah situs web saya kanggo SEO internasional?

1 answers:

Deweke, jaman modern digital Web dadi luwih global. Wiwit saka Uni Eropa diwenehake kanthi akses internet kanthi luwih saka 80%, kanggo sawetara negara sing luwih maju duwe watara 90% saka wilayah. Angka sing nyata bisa malah luwih meyakinkan ing China kanthi sekitar 731 yuta pangguna ngadeg, sanadyan, mung nuduhake setengah saka total populasi total. Inggih, Internet nawakake macem-macem kesempatan menyang situs web pamilik sing semangat kanggo ditangani antarane wates, tanpa alangan budaya. Kanggo nggayuh tujuan iki, apa wae pengusaha online kudu nduweni pangerten sing wiyar saka maneka warna pelanggan sing kudu menehi produk utawa layanan sing paling dituntut.

international seo

Ing wektu sing padha, nggawe isi sing cocok uga dadi prakara sing kudu dianggep. Paling umum, sampeyan bisa mikir yen SEO internasional tegese mung nduweni isi sing ndadekake kedadeyan ing saben dinten. Nanging kahanan ora kaya prasaja kaya kiye. Bab sing nggunakake prinsip inti saka SEO internasional tegese mbudidaya lan nggawe nggunakake hak tèknik sing beda-beda relevansi lan lokalisasi, sing disokong karo akeh aspek teknis optimisasi panelusuran. Menapa malih, saking sudut pandang strategi pemasaran global, nangani SEO internasional ingkang jumbuh kanthi skala ingkang saestu saged dados tugas ingkang komprehensif lan nyengsemaken wektu. Ing ngisor iki aku bakal duwe tampilan ringkes ing rencana pusat supaya sampeyan bisa diwenehi kapabilitas SEO luwih efisien, lan ngoptimalake potensial komersial saka saben proyek online.

Ngomong-ngomong, sampeyan bakal nemokake manawa Google dhewe duwe macem-macem jinis isi lan maneka warna layang ditampilake ing kaca asil panelusur mesin (SERPs) kanggo negara-negara individu. Maksudku, pitakonan tembung kunci bisa nggawa tanggapan sing beda saka negara menyang negara. Nyatane, Google nduweni SERP sing dirancang dening kapentingan regional lan nglakoni sing paling apik kanggo ngetutake tren lokal paling kuat kanggo pengalaman panganggo sing luwih apik ing saben negara. Kanggo tembung kunci lan kiriman, ing watesan tartamtu sing muncul ing macem-macem basa lan kosakata lokal. Sebagéyan gedhé tembung kunci umum asring ora bisa migunakaké terjemahan asli. Sing kudu ditrapake pisanan lan paling penting, mesthi ngerteni populasi lokal, kapentingan kabudhayan, lan maneka warna keahlian liyane sing isih durung bisa diwenehake manawa menyang webmaster paling berpengalaman. Tegese negara sing beda bisa kerep duwe akehe ekspektasi, sanajan ing industri sing padha. Ora kanggo sebutno merek internasional, utamane karo referensi apa sing persis wong pengin ndeleng sadurunge pungkasanipun teka menyang keputusan tuku.

Ngembangake strategi kanggo SEO internasional

Kaping pisanan, ngembangake strategi SEO internasional, supaya bisa diwenehake - rangking apik kanggo tembung kunci, kayata ing China, ora ateges asil apik sing padha ing panggon liya ing saindenging jagad. Akibaté, sampeyan kudu miwiti kanthi optimasi SEO lokal, miwiti nggawe isi kanthi tepat kanggo pamirsa sing dipilih ing negara siji. Mengkono kuwi, sampeyan bakal ngerti tren wilayah utama kanggo lalu lintas, uga kekhasan ing tembung kunci sing paling dituntut. Uga, sampeyan kudu nglamar sawetara aspèk teknis SEO ing tingkat global manawa. Maksudku sampeyan kudu nampilake kaca web kanthi label hreflang.

Paling umum, tag hreflang minangka bagean saka kode sing digunakake Google kanggo ngenali negara target, lan kuwi kanggo isi situs web. Sampeyan bakal mbantu kanggo njamin yen konten sing bener ditampilake ing wilayah tengen kanthi bener. Umpamane, sanajan ing basa Spanyol, ana uga kekhasan kosakata sing luwih penting nalika ngowahi isi kanggo Spanyol dhewe, lan contone nampilake kanggo para pangguna Argentina. Nggunakake tag hreflang bakal nggedhekake isi sampeyan kanthi pengalaman panganggo sing luwih apik liwat nambah relevansi kanggo tulisan sampeyan.

Sanalika, nggunakake tag hreflang mbantu ngurangi ancaman potensial saka duplikat isi, mratelakake Google yen isi tartamtu wis ditulis kanggo macem-macem pamirsa lokal kanthi tujuan. Miwiti kanthi menehi tandha isi, Aku nyaranake nggunakake format ISO 639-1 kanggo saben basa, adhedhasar gadhah kabeh sitemaps sing teka ora luwih saka 10.000 URL, utawa njupuk dheweke dipérang dadi sawetara bagean uga. Ing ngisor iki ana 3 rencana utama kanggo njamin isi sampeyan bener-bener digabung karo tag hreflang:

  • Njaluk HTTP Header sampeyan disangga karo hreflang tag kanggo mesthekake yen wis teka karo saben kaca web
  • Njaluk situs web dhewe diwenehi tandha kanthi tag uga

seo difficulties

Njaluk strategi sampeyan dilokalisasi lan ndadekake siji

)

Ayo diwenehake - nggawe lokalisasi kanggo SEO internasional ora ateges terjemahan isi prasaja kanggo kaca web sing spesifik wilayah. Kita kudu ngadhepi iku - nggawe lokalisasi sing dipercaya tegese nggawe tulisan isi sing bakal luwih cocog karo kapentingan lokal lan tren golèk. Maksudku, sampeyan kudu ngatasi riset tembung kunci tartamtu kanggo saben negara sing sampeyan gunakake. E. g. , yen sampeyan bakal nutupi pirang-pirang lokasi karo bisnis sampeyan, aku saranake nduwe kaca dhasar sing beda-beda lan, mesthine, isi sing beda kanggo nggolekake visibilitas sing luwih apik ing lokal, uga kaca asil panelusuran sakabehe.

Aja gampang ngetrapake wektu lan upaya kanggo nggabungake skema pangoptimal global, lokal lan seluler kanggo strategi SEO internasional sing saé efektif. Aku suggest nggawe dhaptar prioritas, wiwit karo negara-negara sing luwih seneng nyedhiyakake luwih akeh potensial pelanggan sing looking for niche pasar sampeyan. Umpamane, yen sampeyan ditargetake ing pangguna Cina, luwih apik sampeyan ngerteni manawa liwat 95% pangguna internet lokal nelusur online liwat piranti portabel. Mulane merek sing pengin menang kompetisi kasebut kudu nduweni isi sing apik babagan respon seluler.

Ing pungkasan, aja lali kanggo ngukur hasil strategi SEO internasional kanthi ngukur kanthi teliti pangukuran kinerja saiki. Priksa kaping pindho kanggo kabeh metrik ing saben wilayah sing dituju minangka ajeg. Tansah eling kanggo nglacak peringkat sampeyan, uga kanggo njamin situs web sampeyan peringkat kanthi bener kanggo saben negara utawa wilayah. Sawise kabeh, aja rumangsa isin yen nggunakake PPC potensial kanggo nggedhekake pasar anyar. Nggawe hak nggunakake PPC ing strategi SEO internasional sampeyan bakal mbantu sampeyan entuk pangerten sing luwih apik babagan prilaku lokal, tren konversi, lan uga ningkatake daya tarik ing negara anyar.

December 22, 2017
Carane nambah situs web saya kanggo SEO internasional?
Reply