Back to Question Center
0

Carane gabungke desain situs web lan Search Engine Optimization?

1 answers:

Paling umum, nalika ngetokake kerangka anyar kanggo praktik bisnis apa wae, sing nuduhake pangaji sing asring asring disetel ing desain situs web lan Search Engine Optimization (SEO). Ayo dadi ngadhepi - nduwe desain web sing apik, pangguna-ramah lan profesional sing masalah utama nalika nerangake nyediakake akses pengunjung sing gampang lan praktis. Nanging yen aku ngomong yen kabeh karya-karya keras iki ing desain website bisa dadi sithik wae sampurna? Apa yen pangguna internet ora bakal bisa mirsani situs kasebut kaya kasebut ing ndhuwur daftar SERPs Google? Mulane ing ngisor iki aku arep ngrembug kawigatosan penting sing duwe kerjasama paling temen kanggo karya sampeyan ing desain website karo Search Engine Optimization tansah teka tangan-ing-tangan. SEO Visual

Saben situs web desain optimasi search engine wiwit kanthi masang kabeh isi visualmu sesuai karo kalkulator search. Maksudku njupuk tag alt kanggo saben gambar sing ditempatake ing kaca web. Bab sing paling akeh mesin telusuran (uga Google dhewe) ora bisa "maca" isi visual kajaba saben gambar diselehake karo deskripsi sing perlu ing nulis - minerva rotalla xsport. Menapa malih, ndadosaken situs web sampeyan ingkang loropaken kaliyan gambar ingkang ageng badhe saged ngendhaleni kecepatan sakabèhé loading sampeyan, saéngga nindakaken peringkat sing luwih dhuwur ing SERPs. Mulane, penting banget kanggo nggedhekake isi visual nalika ngelingi pedoman SEO sing nggoleki nalika milih jeneng kanggo gambar, lan nglebokake tembung kunci sing cocog karo klien potensial sing kasedhiya ing query panelusuran.

Desain situs web responsif ngaronjatkeun Optimasi Mesin Search

Saiki, piranti portabel digunakake kanggo njelajah Internet kanthi luwih kerep. Menimbang manawa panambah potensial nambahake produk utawa layanan sing dibutuhake liwat Smartphone lan tablet, desain web seluler-seluler saiki dianugerahi kanthi ranking sing luwih dhuwur ing SERPs. Dadi, Google wis wiwit ngukum situs web sing ora bisa ditrapake tanpa fungsi sing bisa diadaptasi kanggo pengalaman browsing luwih apik liwat piranti portabel. Môngka iku sawijining ide sing cukup sumadya kanggo njaga desain situs web sing responsif ngramut karya Search Engine Optimization ing wektu sing padha. Tumindak kaya mangkono, aja lali kanggo manawa isi sampeyan uga responsif marang panjaluk swara. Saliyane, dianjurake dening para ahli kanggo duwe sawetara bagean FAQ sing dioptimalake sing digabung menyang saben kaca web sampeyan. Elingi, layanan kasebut wis dadi kudu memenuhi kebutuhan panjaluk sing ditampilake swara pitakonan saiki.

website design

Work on your URLs

Here comes one extra option to bring improvement to your website design and Search Engine Optimization. Maksudku sampeyan kudu mbayar manungsa waé sing tepat nalika milih jeneng domain. Given sampeyan wis entuk siji, sampeyan bakal menehi saran kanggo aplikasi kanggo jeneng Google-friendly kanggo saben kaca situs web sampeyan. Duwe saben URL lan judhul kaca dibentuk ulang kanggo menehi katrangan sing gegandhengan kaya tembung kunci lan frase. Mengkono, sampeyan bakal entuk paningkatan pangguna sing apik banget kanggo desain situs web, karo Search Engine Optimization dadi luwih atraktif kanggo ngindeks luwih apik kanthi Google crawling bot.

December 22, 2017