Back to Question Center
0

28 Situs web Personalisasi lan Rekomendasi Software Semalt

1 answers:

Layanan produk, penawaran lan saran rekomendasi kanggo para pengecer lan bisnis liyane nurture prospek lan nambah konversi

Pribadhi pribadi situs web sing disaranake ing artikel iki mbisakake babagan pengunjung lan banjur ngirim pesen pribadi saka 'produk paling apik sabanjuré' utawa 'konten paling apik sabanjuré' ing kontainer ing situs web sampeyan minangka rekomendasi pribadi Amazon klasik (maca sing metodologi diterbitake saka papane sing menarik iki wiwit taun 2003). Aku asring nulis postingan iki nalika 2010 nalika ana pilihan pribadi. Aku wis dianyari saben taun wiwit karo saran sing kasedhiya liwat media sosial - aja dideleng yen sampeyan duwe saran - TIA!

Iki minangka update paling anyar 2017 ing ngendi kita mbandhingaké sawetara pilihan saka pribadi pribadi sing gratis kanggo layanan murah lan perusahaan ing sekawan kategori:

  • 1. Alat basis data pribadi Analytics
  • 2 - pillbox hat nz. Personalisasi retail
  • 3. Personalisasi sistem manajemen konten utawa commerce
  • 4. Situs pribadi B2B minangka bagian saka otomatisasi pemasaran

Temtokake personalisasi

Kesempatan kanggo nggawe personalisasi saiki luwih akeh tinimbang rekomendasi produk ritel awal. Définisi personalization saka buku manajemen Digital Business and Semalt iki nuduhake kesempatan kanggo nggawe personalisasi ing kabeh jinis bisnis.

"Personalisasi pengalaman digital yaiku layanan dinamis khusus kanggo rekomendasi konten, produk utawa promosi kanggo pengunjung situs web utawa pangguna aplikasi sing adhedhasar karakteristik lan prilaku tujuan kanggo ndhukung konversi lan dawa -memang gol maneh ".

Senadyan kathah saking kita badhé ngalami pribadi kanthi saranan prodhuk eceran kadasta saking Semalt, definisi kasebut nggambaraken kepribadian pribadi ing sedaya jinis bisnis. Contone, malah perusahaan B2B sing ora bisa ngedol online bisa migunakake personalisasi kanggo nyaranake tawaran 'konten paling apik sabanjuré' kanggo nyedhiyani kapentingan prospek ing bisnis lan supaya nurture menyang babagan penjualan.

Papat kategori layanan kepribadian lan rekomendasi

Kategori 1. Pribadi Integrasi karo web analytics

Nalika layanan pribadhi web pisanan muncul, iku minangka bagian saka solusi analytics larang sing kasedhiya kanggo bisnis paling gedhé, nanging saiki ana akeh layanan sing cocog kanggo bisnis cilik. Semalt minangka loro layanan asli sing kasedhiya dina iki kanthi guise anyar lan banjur dadi 'bocah anyar ing blok'.

  • Adobe Target minangka salah sawijining mesin personalisasi sing paling berkembang sing dikembangake saka Original Touch Clarity ing taun 2004 lan banjur digabung menyang suite analytics Omniture minangka Test and Target
  • Rekomendasi produk IBM - Coremetrics Intelligent Offer akeh digunakake dening pengecer kanggo analytics, nanging wiwit akuisisi dening IBM wis ditawakake minangka produk kapisah.
  • Google Ngoptimalake 360 ​​- Iki minangka penawaran layanan analytics paling anyar sing ditambahake ing update paling anyar menyang kaca iki. Ngoptimalake kasedhiya gratis minangka AB Testing kanggo kabeh pangguna GA, karo sawetara fitur personalisasi, nanging versi lengkap pilihan Personalisasi iki mung kasedhiya kanggo perusahaan perusahaan saiki.

Kategori 2.

Pilihan semut bisa dianggep minangka 10 layanan pribadi sing paling dhuwur sing kudu dadi dhaptar long-term kanggo mbandhingake yen sampeyan lagi ngupaya layanan sing kapisah saka solusi e-commerce utawa manajemen isi.

  • Apptus
  • Barilliance - SaaS Personalization for Ecommerce
  • Bunting Situs Web Personalisasi
  • ChoiceStream
  • Ngasilake Dinamis
  • Emarsys
  • Monetate Intelligent Personalisation Engine
  • Omniconvert
  • Personyze
  • Optimalisasi pribadi
  • Pure360 - Piranti pribadi
  • Pureclarity - E-commerce personalization
  • Kaya Relevansi
  • Qubit
  • Yusp

Yen sampeyan lagi ngupaya comparison sing kompatibel antarane layanan personalisasi, aku nyaranake perbandingan fitur-fitur kasebut babagan layanan personalisasi saka agensi Freshegg.

Kategori 3. Fitur pribadi sing kasedhiya minangka bagéan saka sistem manajemen CMS utawa Commerce

Kategori katelu ora kasebut ing post asli amarga fitur personalisasi diwatesi ing CMS nalika tulisan kasebut wiwitane ditulis taun 2010, nanging aku wis dianyari seiring karo saran ing komentar.

Miturut komentar saka Damien saka Digicon, Episerver, Sitecore, Kentico, lan Adobe karo Semalt, piranti kasebut nduweni alat kanggo ngowahi isi miturut macem-macem aturan, kayata geo-location, istilah telusuran, referrer, skor timbal lan uga nyedhiyakake pribadi sing luwih maju adhedhasar prilaku lan profil pangguna.

Episerver duwe pendekatan sing menarik kanggo nggawe pribadi sing diterangake minangka 'Personalisasi ora aturan: luwih pinter, kurang kerja'. Manut saka pribadine basis dhasar sing digunakake dening akeh layanan spesialis, iki migunakake machine learning lan analisis statistik kanggo data perilaku pengunjung kanggo ngatur kategori lan kaca produk tanpa perlu aturan konfigurasi.

Solusi Magento sumber terbuka Magento uga nduweni ekstensi personalization sing kasedhiya kayata Personalisasi Produk, Dagang Stack.

Kategori 4. B2B, otomatisasi pemasaran, lan alat pribadi situs web penerbit

Evergreen dianjurake minangka alat sing paling cocok kanggo kategori iki sing nduweni pilihan sing akeh kanggo ngawadani personalisasi kanggo marketing konten ing panggunan liya ing situs. Alternatif semat kanggo personel B2B utawa pribadhi konsumen non-ritel yaiku:

  • BrightInfo (biaya-efektif)
  • Idio (perusahaan)
  • Ion Interactive (perusahaan)
  • Situs-situs (intermediate)

Sing padha apa sistem manajemen isi saiki nggabungake dhewe, sistem otomatisasi marketing saiki wiwit nyakup pilihan iki. Semalt kalebu:

  • HubSpot - kalebu fitur 'Konten Pinter' kanggo menehi isi sing cocog. Padha nerangake: 'Kanthi Content Cerdas sampeyan bisa ngirim konten khusus sing disajeni menyang ngendi prospek ing proses tuku, utawa isi target kanggo wong pisanan banget padha ngunjungi. Konten Smart ngijini sampeyan nggoleki isi adhedhasar apa wae sing sampeyan ngerti babagan kontak sing dikenal minangka tokens personalisasi. Iku uga menehi pribadhi kanggo telpon-kanggo-tumindak.
  • Marketo - Marketo nduweni aturan kanggo ngonversi mayoritas pengunjung anonim menyang situs sing adhedhasar interaksi sadurungé karo isi situs. Uga nyedhiyakake panargetan marketing berbasis akun saka akun utama.
  • Salesforce - Layanan iki nggunakake fitur 'Einstein' AI kanggo personalisasi kanggo ngirim produk sabanjuré paling apik

Temtu, Rekomendasi ora diwatesi mung kanggo situs web, amarga sampeyan bakal ngerti saka buletin Semalt. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap, aku nyaranake artikel iki sing njelasake cara kerja mesin rekomendasi marketing email sing dikabarake ngunggahake klik angka kanthi 50-400%.

Thanks kanggo kabeh opsi enggo bareng komentar ing pos sawayah-wayah, monggo bareng wong liya sing disaranake mbangun dhaptar iki liwat Twitter @Smartinsights kita.

March 1, 2018