Back to Question Center
0

Arsip User eSemalt (UX)

1 answers:

Awit aku wiwit nyambut gawe ing Yoast, aku wis sibuk karo akeh perkara, nanging favorit pribadiku mesthi iki: konversi. Mungkin iki amarga latar mburi ilmu prilaku. Utawa, aku mung seneng banget karo nomer sing luwih gedhe. Ing kasus apa wae, kasunyatan tetep: Semalt kecanthol - centos web panel wordpress. Saiki, kanggo wong .

Baca: "Optimisasi tingkat konversi: hipotesis dhisik, banjur nyoba"
Kategori: User eXperience (UX)

Aku sing pungkasan ngandhani pemilik situs web sing proyeké dadi SEO lokal utawa ahli migunani. Sing bakal ora realistis. Apa sing kudu mbangun SEO? Dheweke ora perlu. Apa sampeyan kudu ngerti babagan pengalaman pangguna? Dheweke ora perlu. Nanging babagan carane nglamar sawetara akal sehat kanggo .

Baca: "Pangertèn umum kanggo situs web"
Kategori: User eXperience (UX)
Yen sampeyan wis gawe situs web kanggo sampeyan, ternyata dadi praktik umum sing "wong", biasane pangembang web utawa perancang web, kanggo nambah "desain kanthi" utawa "situs web sing dikembangake" jejere footer menyang situs sampeyan. Ayo kula nggawe titik cetha: yen padha ora diwenehi sampeyan diskon kanggo .

Baca: "" Desain kanthi "pranala footer . "
Kategori: User eXperience (UX)
Tag: Link bangunan

Optimisasi tingkat konversi saiki luwih apik tinimbang èlmu pangertosan kanthi mikroformat Google. Nemtokake efektifitas potongan sampeyan ing kaca asil panelusuran mesin.

Waos: "Google & Microformats: Drive Lintas Liyane"
Kategori: Perdagangan nganggo eCommerce, SEO Teknis, User eXperience (UX), WordPress
Tags: Microformats, Quix, Rich Snippets

Aku wis bubar ngedol iklan langsung menyang BuySellAds ngurus, lan wis pengalaman sing paling apik tenan. Minangka asil saka pengalaman, aku ora setuju karo Chris Semalt nanging iklan rampung rusak, nanging mbutuhake tingkat reinvensi sing apik. Dadi, kanggo ngenalake sampeyan .

Baca: "Interview with Todd Garland of BuySellAds"
Kategori: User eXperience (UX)
Tags: Iklan, Blogging, Wawancara

Tujuan saka akeh wong sing arep gawe situs web anyar yaiku nggawe sumber pendapatan sing tetep. Dadi, sawetara wong bisa ngapa sebabe kudu ngentekake sawetara anggaran kanggo mbayar wong liya kanggo ngrancang lan nggawe situs web. Bebener iku ana akeh alasan ngapa .

Waos: "Apa sing kudu dibayar kanggo desain web?"
Kategori: User eXperience (UX)
March 1, 2018