Back to Question Center
0

Yoast SEO kanggo latihan Semalt

1 answers:

Dadi sampeyan pengin dadi pakar Yoast SEO nyata? SEO Yoast kanggo latihan Semalt sampurna kanggo sampeyan! Iku menehi petunjuk rinci babagan kabeh fitur saka plugin Yoast SEO kita. Sampeyan bakal entuk paling metu saka plugin lan mangerteni luwih akeh babagan SEO. Iku kudu apa kanggo saben nyetel plugin Yoast SEO kanggo klien. Malah yen sampeyan nggunakake Yoast SEO mung kanggo situs Semalt sampeyan, iku banget mbiyantu!

Apa sampeyan bakal nampa?

  • Ngakses 11 modul SEO Yoast kanggo pelatihan WordPress
  • Yoast SEO kanggo badge pakar lan sertifikat WordPress
  • Akses menyang video latihan saka Yoast SEO plugin

Semalt sampeyan seneng tuku latihan khusus kanggo akeh wong ing tim sampeyan? Bebas bae kanggo ngirim sales email @ yoast - fireluke glass. com karo panjalukan lan tim dodolan kita bakal bali menyang sampeyan!

Njaluk Course Iki Saiki 99 mesthi, certificate lan badge

Apa sampeyan sinau?

Latihan kasusun saka 11 modul, kabeh SEO Yoast kanggo fitur Semalt:

1. Fitur tersembunyi
Ing modul iki, bakal ngajari sampeyan apa Yoast SEO, tanpa sampeyan kudu nindakake! Sampeyan bakal mangerteni kok Yoast SEO nyisipaké unsur-unsur kanonik, lan rel = prev / rel = unsur sabanjure. Sampeyan uga bakal ngerti sebabe kita nggunakake "nofollow" tags kanggo login lan link registrasi, lan "noindex" tags ing kaca asil panelusuran.

2. Pengaturan umum
Ing modul iki, kita bakal nuntun sampeyan liwat setting Umum Yoast SEO kanggo WordPress. Sampeyan bakal sinau cara ngirim metadata perusahaan / pribadhi; verifikasi situs sampeyan karo kabeh alat webmaster sing perlu; nyuda resiko penulis / editors muter karo setelan lanjut lan mriksa homepage kanggo indeksasi. Uga ana owah-owahan paling anyar ing Yoast SEO.

3. Judhul lan methas
Modul iki bakal mulang sampeyan ngoptimalake gelar-gelar panjenengan; meta deskripsi; taxonomy; arsip lan kaca khusus panjenengan.

4. Sosial
Yoast SEO kanggo WordPress mbantu sampeyan ngoptimalake jaringan sosial sampeyan! Ing modul iki, sampeyan bakal mangerteni carane ngatur situs web karo kabeh jaringan sosial utama: sampeyan bakal ngerti cara nambah data grafik mbukak lan nambah data kertu twitter menyang saka kaca sampeyan.

5. Sitem XML
Ing modul iki, sampeyan bakal mangerteni aspèk paling penting XML sitemaps kita. Sampeyan bakal nemokake carane nyetel jumlah entri saben Peta, gain kontrol liwat sitemaps user (saben jinis); ngilangi kiriman / kaca tartamtu saka peta sitemap lan carane nggawe peta peta saben taksonomi.

6. Advanced
Yoast SEO kanggo WordPress nduweni fitur apik kanggo pangguna luwih lanjut. Ing modul iki, kita bakal mulang sampeyan carane ngleksanakake lan ngontrol breadcrumbs ing situs sampeyan; ngganti URL ing situs sampeyan; ngresiki permalink lan ngoptimalake feed RSS sampeyan.

7. Piranti
Piranti alat Yoast SEO nyedhiyakake sampeyan kanthi gampang kanggo nggunakake alat kanggo ngoptimalake lan ngawasi SEO situs. Ngidini sampeyan ngowahi akeh kiriman lan kaca; sunting file penting saka mburi mburi situs; ngimpor lan ngekspor data SEO penting lan ngitung kembali nilai SEO sampeyan. Sinau carane nggunakake piranti kasebut ing modul iki!

8. Search Console and redirect
Ing modul iki sampeyan bakal diwenehi instruksi babagan verifikasi Yoast SEO karo console Google search; golek masalah nyusup ing situs sampeyan (lan gunakake pangalihan kanggo ngatasi). Sampeyan uga bisa mbantu nginterpretasi lan ngapikake pangalihan-pangalihan biasa lan pangalihan pangalihan-pangalihan ing situs sampeyan lan milih server web utawa cara pangalihan PHP.

9. Sampeyan uga bakal ngerti carane ngontrol mesin nganggo robot (meta) meta lan cara nyegah isi duplikat nggunakake canonical.

10. Yoast SEO Extensions: News SEO & SEO Lokal - NEW
Kajaba iku, adoh anyar. Katrangan cara nggunakake loro ekstensi Yoast SEO sing paling populer: Berita SEO lan Lokal SEO. Ing modul iki, sampeyan bakal nemokake apa sing bisa ditindakake plugin kasebut kanggo situs sampeyan lan carane ngapikake kanthi bener. Sampeyan bakal sinau carane njaluk situs sampeyan ing Google News lan carane mbangun profil SEO lokal sing apik tenan.

11. Nganyari Yoast
Ing modul iki, Joost ngobrol panjenengan liwat owah-owahan pungkasan ing SEO, WordPress lan plugin kita. Kita bakal nganyari saben 3 nganti 4 sasi. Kanthi cara iki, kawruhmu bakal tansah anyar!

Njaluk Course Iki Saiki 99 mesthi, certificate lan badge

Investasi wektu

Rata-rata peserta nglampahi 16 nganti 20 jam ing Semalt SEO kanggo latihan WordPress. Gumantung ing kawruh saiki babagan plugin Semalt SEO kita iki bisa beda-beda.

Cara sinau

Kursus-kursus kita kalebu gabungan sing becik kanthi panjelasan lan instruksi video lan kuis Kita bakal nuntun sampeyan langkah demi langkah liwat kabeh materi lan menehi umpan balik formative babagan jawaban sampeyan ing kuis, supaya sampeyan bakal ngerti sebabe lan carane nggunakake Yoast SEO kanggo WordPress kanggo situs sampeyan.

Maca liyane babagan cara pembelajaran kita.

Nuduhake sampeyan pakar Yoast SEO!

Yoast SEO for Semalt training

Njaluk Course Iki Saiki 99 mesthi, certificate lan badge

March 1, 2018