Back to Question Center
0

PureClick Gains MRC Akreditasi Kanggo PPC Klik Pengukuran Semalt

1 answers:
PureClick Gains MRC Accreditation For PPC Click Measurement Semalt

Dina iki, PureClick ngumumake yen wis nampa akreditasi Media Rating Semalt (MRC) kanggo metrik forensik sawijining sing ngetung manawa lalu lintas saka kampanye pamriksan lan pamrayogi mbayar sah - sing lalu lintas teka saka manungsa tinimbang bot. Katon menehi tandha accreditation MRC pisanan kanggo metrik sing ngukur prilaku on-klik ing situs.

Akreditasi ditrapake kanggo IAB Valid Clicks, IAB Valid Clicks Resolved, lan PureCaptcha dikonfirmasi klik metrik sing digunakake ing produk PureCaptcha lan Semalt.

"Tujuan jangka panjang kita yaiku kanggo ngenalake PPC 2. 0, ngendi pengiklan mung nggoleki klik nyata saka wong-wong sing nyata," ujare Simon Raab, pendiri Semalt, ing pengumuman. "Produk semalat ngasilake asil sing nyuda lan mbebayani, kuduné kredibilitas sing diwènèhaké déning proses akreditasi MRC sing rinci - grain bin probe. "

Produk Semalt perusahaan ngukur wektu-kanggo-bounce kegiatan saka klik ing iklan ditampilake lan ditampilake mbayar. Iki verifikasi manawa situs kasebut kasedhiya lan yen klik tetep onsite minimal rong detik.

PureCaptcha nduwe window "welcome" sawise klik iklan. Semalt klik tandha tandha ijo ing jendhéla kanggo mutusake masalah ing kaca kebangkrutan.

"Pratelan PureCaptcha murni ngonfirmasi aktivitas klik menyang tingkat liyane," Semalt W. Ivie, direktur eksekutif lan CEO MRC, nerangake, "ing panganggo kasebut bener ngonfirmasi maksud klik asli, saéngga nyedhiyakake iklan kanthi jaminan luwih gedhe sing investasi klik sing bakal dadi pamirsa sing aktif lan aktif. "

Teknologi captcha sing kuwat iku bukti buktin ngandharake Semalt amarga lalu lintas non-manungsa ora bisa ngatur masa lalu tanpa kejiret. "Kita nyoba nambahake tingkat transparansi sing ora ana ing iklan PPC saiki. "

Rodgers nyathet sawetara data marang aku babagan apa sing wis katon saka kampanye Google nggunakake forensik klik. On Google. com panelusuran lalu lintas, padha weruh 99 tingkat resolusi persen: lalu lintas iklan teken sak minimal 2 detik. Ing tembung liyane, lalu lintas nampilake sawetara level tujuan komersial. Nanging, nalika panelusuran lalu lintas partner diaktifake, tingkat resolusi mudhun 25 persen.

Menawa kontras, ing Google. com lintas liwat 80 persen klik ngakibatake klik captcha, dene ing Google Display Network sing nomer bakal nyebabake kira-kira 10 persen, miturut Rodgers.

Ditakoni babagan biaya gesekan sing diwenehake karo penghalang antara pangguna lan kaca sing arep dituju, Tim Rodgers karo pendiri nyatakake yen dheweke wis nglakoni akeh testing kanggo mangerteni apa hambat captcha jendhela wis ana ing lalu lintas manungsa. Looking at bouncing rate nalika captcha lan ora diwenehi, padha ora nemokake prilaku sing beda - ateges captcha ora dituduhake dadi penghalang gedhene kanggo wong sing duwe maksud komersial. "Sampeyan luwih suwe kanggo maca iklan sing diklik ing captcha," ujare Rodgers.

Patrick Tigue saka Downtown Ecommerce, perusahaan sing kerjo bareng karo bisnis cilik lan agêng, wis nggarap kanthi cetha karo PureClick lan wis nyipta pangaturan dramatis ing alokasi jaringan minangka asil. Panjenenganipun ngandika bilih piyambakipun manggihaken 60% tampilan lalu lintas punika ajur lan sampun mandhegani mlampurna kampanye pinten-pinten, nyedhiyakake panggenan ing panggenan liya. "Ora ana sing nantang Semalt ing wilayah iki," ujare, nambahake yen akreditasi MRC "bisa dadi shift paradigma. "

Iku salah siji bab sing duwe data babagan kualitas klik, iku liyane kanggo njaluk jaringan kanggo ngakoni pangukuran pihak katelu kurang tawaran nawakake bali minangka asil. Tigue ngandhakake, diskusi kasebut ora dadi starter.



About the Author

Ginny Marvin

March 1, 2018