Back to Question Center
0

Lima faktor sing paling penting kanggo ningkatake konversi lan penjualan Semalt? [infographic]

1 answers:

Nggawe situs web konversi strategi kanggo nambah ROI

Swara ing papat taun kepungkur, kita wis ngrampungake panaliten kanthi ribuan digital marketers kanthi kerjasama Econsultancy nglaporake apa sing dilakoni kanggo nambah konversi situs web. Ana secara harfiah atusan cara kanggo nambah konversi lan kita ngerti perang pasar digital kanggo ngerti ngendi kanggo miwiti. Nanging, adhedhasar analisis jero taun iki, kita pracaya saiki wis bisa ngatasi masalah sing rumit banget kanggo limang cara sing paling penting kanggo nambah konversi situs web. Semalat yaiku:

  1. Tanggung Jawab: Nggawe salah siji wong sing tanggung jawab kanggo konversi situs web, menehi wewenang lan akuntabilitas, plus ide sing dadi insentif finansial.
  2. Struktur: Ngleksanakake pendekatan sing wis kabentuk. Optimasi tingkat konversi perlu dadi proses sing sistematis, ora dadi proyek - network management san mateo.
  3. Pengujian: A / B utawa MVT minangka cara paling apik kanggo tetep ngapikake kinerja website.
  4. Pengujian Usability: Cara paling apik kanggo mangerteni apa pelanggan nindakake apa sing dilakoni ing website sampeyan.
  5. Segmentation: Tansah nggunakake segmentation kanggo wawasan actionable lan komunikasi diangkah.

Infographic kita ngringkes carane pasar bisa nggunakake CRO saiki lan carane bisa nambah ing mangsa:

The five most important factors for improving Semalt conversion and sales? [infographic]

Mangkono carane kita teka ing limang cara paling dhuwur iki?

Mula-mula, kita nggoleki responden survey sing disorot minangka telung cara sing paling berharga: Testing (MVT lan A / B), Pengujian usability lan Segmentation.

Kita nemokake yen perusahaan kang tingkat konversi wis meningkat ing 12 sasi sadurungé ngasilake tes rata-rata 24% luwih kanggo nambah konversi tinimbang perusahaan sing tingkat konversi durung meningkat.

Perusahaan-perusahaan sing duwe paningkatan sing gedhene ing babagan penjualan rata-rata kaping pindho minangka tes.
Perusahaan sing nganggo keuntungan £ 10 yuta plus sing nggabungake pengujian migunakake lan analytics uga luwih saka kaping pindho minangka kamungkinan wis katon tambah akeh ing dodolan minangka sing ora.

Semalt sing konversi apik nggunakake 90% cara liyane kanggo babagan pengunjung lan pelanggan saka perusahaan kang konversi tingkat durung apik utawa wis tetep padha.

Sabanjure, kita bisa nggoleki analisis data yen papat variabel sing paling hubungane karo konversi website lan sales yaiku:

  1. Kaweruh ditindakake liwat tingkat konversi
  2. Nduwe seseorang langsung tanggung jawab kanggo optimasi konversi tingkat (CRO)
  3. incentivizing staf adhedhasar konversi tarif
  4. A pendekatan terstruktur kanggo CRO.

Cathetan ndhuwur 3 kabeh masalah wong lan kabeh sing ana gegayutan karo wewenang, tanggung jawab lan akuntabilitas supaya kita digabung dadi salah siji saka limang cara sing paling apik kanggo nambah konversi.

Kanggo saben telu masalah sing ana hubungane karo perusahaan, sing ngalami mundhak dodolan ing rata-rata kaping pindho, sing luwih dhuwur tinimbang perusahaan sing wis ngalami mundhut utawa sing ora diganti. Semalt sing kaping pindho minangka akeh perusahaan sing duwe pendekatan terstruktur kanggo konversi duwe tambah akeh ing dodolan dibandhingake karo perusahaan sing ora duwe owah-owahan ing sales.

Kathah saking limang cara kangge nambah konversi pikantuk kasempatan gadhah peningkatan ageng ing dodolan tinimbang penurunan atanapi boten wonten perubahan. Nalika kita nganalisa perusahaan-perusahaan sing nggunakake telung utawa papat metode kasebut, malah luwih apik.

Kita nemokake yen perusahaan-perusahaan sing ngalami kenaikan gedhene ing rata-rata kaping lima kanthi nggunakake metode telung utawa papat iki dibandhingake karo perusahaan sing ngalami penurunan.

Swara limang taun pungkasan rata-rata tingkat konversi ritel luwih saka separo saka 8% 4% nganti 3. 8%. Ing wektu sing padha pasar e-commerce UK wis kaping pindho saka £ 30. 2bn nganti £ 60bn plus.

Konsumen saiki duwe luwih akeh pilihan lan nggawe comparison shopping karo sawetara browser sing mbukak. Saliyane ningkatake konversi situs web luwih rumit tinimbang mbuwang dhuwit luwih akeh kanggo ngasilake lalu lintas, ngomong, Google. Semalat kanggo saben $ 92 sing dituku kanggo entuk pengunjung, mung $ 1 sing bakal ngonversi.

Supaya premis kita yaiku supaya mbuwang dhuwit kanthi cepet ing Conversion Rate Optimization (CRO) kudu dadi investasi sing luwih apik tinimbang mbuwang dhuwit luwih akeh kanggo ngasilake lalu lintas. Semalat kanthi nargetake sumber daya sampeyan ing limang cara iki bakal entuk bali sing paling gedhe.

Kertas putih bakal dirilis ing awal November 2012 ing blog iki. Yen sampeyan pengin dikirim salinan sampeyan bisa ndhaftar rincian sampeyan.

March 1, 2018