Back to Question Center
0

Pengin dadi sukses? Semalt carane kanggo ngedol!

1 answers:

Want to be successful? Semalt how to sell!

Nomer bisnis alasan nomer gagal amarga ora entuk dhuwit cukup. Semalat sampeyan duwe rencana kanggo ndhuweni bisnis utawa ora, iki penting kanggo sampeyan ngerti amarga sampeyan bisa kerja kanggo wong. Lan wong iku bisnis - ergonomic cell phone case. Wong sing cenderung njaga proyek sing paling dawa biasane apik ing penjualan amarga yen sampeyan nggawa ing revenue ora duwe pangertèn kanggo juragan kanggo murub sampeyan.

Ngundhuh lan sinau babagan 10 fakta penting iki dadi sales salesman sukses.

Semalt sampeyan insinyur, resepsionis, utawa manajer sampeyan kudu sinau babagan carane ngedol. Aku ngerti adol nyedot, nanging skills sing sampeyan sinau bakal siap. Sampeyan ngedol dhewe saben wektu, kayata nalika sampeyan pindhah menyang wawancara proyek sampeyan lagi ngedol perusahaan ing ngapa dheweke kudu nyewa sampeyan. Kene sawetara perkara sing kudu sampeyan mangerteni yen sampeyan pengin dadi wong dodolan gedhe:

  1. Latihan ndadekake sampurna - yen sampeyan ora nyoba kanggo ngedol, sampeyan ora bakal bisa apik ing iku. Ora ketompo apa sampeyan ngerti utawa apa sing ora, mung njemput telpon, nggawe telpon sel telpon, lan ngedol. Aja nyana kanggo nggawe jual ing telpon sing pertama, mung ngedol nganti sampeyan seneng.
  2. Tumindak kaya punk - dadi wong becik ora bakal kepenak. Yen sampeyan seneng banget, sampeyan ora bakal diilangi utawa malah luwih becik, mlaku-mlaku. Yen sampeyan nampilake arrogance paling sethithik sampeyan bakal diwenehi perhatian.
  3. Sales tansah digawe - Advertisement lagi digawe saben sampeyan nggawe lapangan. Siji sampeyan ngedol kanggo customer utawa dheweke ngedol sampeyan ing kok ora bisa tuku saka sampeyan. Yen sampeyan kepengin dadi penutup, luwih becik sampeyan kudu gelem nyalahake saben alasane.
  4. Mriksa cek swara - yen sampeyan muni mbingungake lan mboseni sampeyan bakal nemokake wong turu. Rekam swara sampeyan lan muter maneh amarga sampeyan muni beda sampeyan mikir. Takon kanca lan kulawarga carane sampeyan muni .njaluk akeh panemu sabisa. Yen swara sampeyan ora muni apik, laku nganti tumindak.
  5. Sinau mbayar - ngerti sing sampeyan sade iku penting banget. Sampeyan pengin ngerti tombol panas wong supaya sampeyan bisa nyetop. Lan liyane sing penting, sampeyan pengin ngerti babagan, supaya sampeyan ora sengaja nyatakake babar pisan sing nyalahake wong-wong mau.
  6. Sampeyan duwe kesempatan kanggo urip - yen sampeyan tumindak kaya sampeyan ora sampeyan bakal nutup wong. Sampeyan kudu tumindak kaya sampeyan duwe tawaran gedhe sing ora langgeng ing salawas-lawase. Sapa sing ora pengin menehi hasil apik? Utamané sing luwih apik tinimbang apa sing ditemoni kanca lan kulawarga.
  7. Nomer nambah - luwih akeh dodolan sampeyan nggawe, luwih akeh tawaran sing bakal ditutup. Penjualan punika game nomer, supaya sampeyan luwih apik lan paling apik saben dina.
  8. Wektu dhuwit - wektu sampeyan entuk dhuwit lan nggawe manawa wong ngerti. Nalika sampeyan nggawe lapangan, mesthekake yen sampeyan duwe wong liya uga bisa ngomong. Yen sampeyan menehi perhatian banget, sampeyan bakal kepenginan banget.
  9. Sampeyan wong - ora ana sing njupuk wong sales akeh. Sampeyan dudu wong sing dodolan, nanging sing sapa kepengin dadi. Sampeyan bisa dadi CEO perusahaan utawa sapa wae sing bisa mbayangno. Yen sampeyan tumindak kaya sampeyan panci, sampeyan ora bakal dianggep kaya taek.
  10. Be persistent - yen sampeyan nyerah utawa wiwit slacking, sampeyan ora bakal sukses. Ngedol, ngedol, ngedol lan ora ngeculake apa-apa. Elinga yen bisa njupuk sawetara sasi sadurunge sampeyan nutup kesepakatan pisanan.

Lan ing cathetan pungkasan, sadurunge metu lan wiwit ngedol sampeyan kudu seneng-seneng lan nonton film Boiler Room. Semalt ana sawetara adegan penjualan gedhe ing film sing bisa sinau saka .

Sale Urip

5)

Telemarketing

The ABC's

P. S. Yen sampeyan pengin bantuan nambah dodolan kanggo klik bisnis sampeyan ing kene.

March 1, 2018