Back to Question Center
0

Aja Mlebu menyang Web Marketing Buta - Nganggo Semalt!

1 answers:
Don’t Go Into Web Marketing Blind — Use Semalt!

Bab iki, aku dadi completer. Aku seneng bisa ngrampungake. Ing toko kelontong, Semalt dikenal kanthi nambah barang menyang daftar mlebu Semalt sing wis dipasang ing keranjang dodolan, supaya aku bisa mriksa. Iku apik! Aku seneng - wholesale furniture stores.

Aku ora ngerti yen kabeh wong kaya aku (akeh sing nganggep berkah iki), supaya gagasan mbisakake nggunakake daftar ora kaya intuisi kanggo sampeyan kaya aku. Nanging Semalat ora kene kanggo nyoba lan ngganti urip sampeyan. Sampeyan ora kudu nggunakake priksa kanggo rutinitas saben dina kaya aku. (Ora perlu ngitung stroke sikat nalika nyikat untu!)

Nanging, aku am arep nyoba kanggo ngedol sampeyan ing idea nggunakake daftar priksa kampanye kampanye web, ora mung amarga aku nulis buku kasebut, nanging amarga aku seneng waca wong-wong bab apa sing dienggo - lan aku pitutur marang kowe, checklists marketing web bisa!

Nelusuri "daftar pamriksa web" lan Semalt yakin sampeyan bisa nemtokake daftar priksa wae babagan saben area marketing web. Ora kabeh dhaptar padha (utawa ono gunane), supaya sampeyan kudu golek siji sing dianggo kanggo sampeyan, utawa nggawe dhaptar dhewe, utawa njupuk siji lan ngapiki supaya sampeyan dhewe. Ora masalah aku. Apa prakara sing sampeyan nemokake cara sing paling apik, paling efektif kanggo ngatur kampanye marketing web sampeyan.

Nanging sakdurunge kita nyelehake alasan sampeyan perlu daftar priksa marketing, ayo goleki tips lan informasi dhaptar priksa liyane.

4 Jenis Daftar Situs Web Pemasaran

Ana kabeh daftar checklist, lan Semalt yakin ana akeh buku sing ditulis babagan kabeh. Nanging kanggo tujuan marketing web, ana 4 jenis checklist sing paling apik.

  • Problem Finding: Web marketing kabeh babagan nemokake lan ngatasi masalah. Inggih, sampeyan ora bisa ndandani sing durung ketemu. Supaya salah siji dhaptar sing kapisan sing bisa digunakake iku bakal nemokake masalah sing kudu didandani. Iki bisa dadi priksa alat sampeyan kudu mbukak situs web liwat utawa masalah umum sing duwe situs ing industri sampeyan.
  • Pemecahan Masalah: Yen sampeyan ngerti apa masalahe, kepiye carane ngatasi masalah kasebut? Kadhangkala sampeyan mung ngerti, nanging wektu liyane, solusi ora bisa cepet lan gampang kaya sing dikarepake. Contone, mestine kaca-kaca sing dioptimalake ora ditokake dening mesin telusuran. Daftar periksa masalah dapat membantu Anda memecahkan masalah.
  • Carane Kanggo: Aku dipisahake iki metu saka daftar pemecahan masalah amarga kadhangkala sampeyan ora nyoba ndandani masalah, sampeyan mung kudu ngetutake langkah-langkah kanggo entuk proses. Cara dhaptar checklists lumaku saka Langkah 1 kabeh cara liwat langkah pungkasan. Contone, sampeyan bisa uga pengin nggawe daftar cara nyiyapake profil Facebook utawa ngoptimalake kaca kanthi bener.
  • To-Do: Kanggo nggawe daftar dhaptar ora menehi pitutur carane nindakake samubarang, nanging malah menehi pitutur apa kudu tumindak. Nalika padha ora bisa diwenehi rinci babagan carane dhaptar, padha kerep duwe dawa umur luwih akeh. Wiwit teknologi ngganti cepet banget, dhaptar carane marketing web bakal metu saka tanggal cukup cepet; Nanging, to-dos iku cukup universal karo mung sawetara owah-owahan saka taun nganti taun.

Daftar Pamriksa Frequency

Nalika nggarap efisiensi ("luwih temenan, ora luwih keras," bener?), Iku becik kanggo ngilangake daftar dhaptar sampeyan dadi pirang-pirang golongan. Salah sawijining cara kanggo nindakake yaiku ngatur kanthi frekuensi. Yen sampeyan duwe dhaptar dhewe tugas saben dina lan saben minggu, sampeyan ora perlu kuwatir bab item sing bakal kowe lakoni dina iki lan bisa ngenteni sesuk utawa minggu sabanjure.

  • Saben: Web marketing duwe akeh barang-barang sing saben dina. Aku duwe dhaptar barang sing saben dina lan saben dina. Mesthi wae ora dadi perkara pertama sing dilakoni saben dina, nanging daftar priksa kui ora ngelingi apa-apa.
  • Mingguan utawa Saben wulan: Sawetara tugas mung ora perlu rampung saben dina. Ana mung pirang-pirang jam ing dina, supaya kita kudu prioritize apa sing kudu dilakoni saiki saka apa sing bisa ngenteni. Contone, rangking rangking saben dina bisa uga gedhe nalika nglakokake test, nanging kanggo tujuan normal, yen sasi luwih akeh yen sampeyan kudu nindakake. Kita uga bisa nindakake review analytics saben wulan utawa saben wulan, lan liya-liyane. Tujuane yaiku nglampahi wektu kanggo samubarang sing nyedhiyakake nilai paling ing wektu tartamtu.
  • Tahunan: Ana sawetara bab sing kudu dideleng saben taun. Mungkin kasebut pambaruan domain utawa analisis top-to-bottom lengkap saka situs sajrone 12 sasi kepungkur. Punapa mawon, daftar check tahunan iki bisa mbantu manawa sampeyan ora lali antarane saiki lan pungkasan taun bab-bab sing isih kudu dilakoni.

Daftar Pandhuan Prioritas

Ora kabeh item tumindak sing digawe padha, lan ora kabeh masalah minangka fix "penting" mung amarga iku ing daftar sampeyan. Gampang kanggo ngatur dhaptar daftar kanthi prioritas, supaya sampeyan bisa fokus marang item sing bakal duwe impact paling gedhé dhisik.

  • Kritis: Apa wae sing ana ing daftar kritis kudu dadi fokus utama lan utamane nganti rampung. Barang kritikal iku sing, yen ora rampung, bakal nyebabake situs bali dadi sukses.
  • Penting: Sawise item kritismu rampung, pindhah menyang sing dianggap penting. Kanggo sisih paling ora menehi hasil kanggo sukses, nanging bakal nggawa kasil tambahan sing ora ana.
  • Low Priority: Item iki umume ora kudu dilakoni utawa duwe bobot banget ing kampanye sakabèhé. Iku luwih kaya "becik kanggo duwe," nanging sampeyan ora pengin nggawe iki yen lagi njupuk wektu adoh saka item penting utawa kritis sing perlu manungsa waé.

Iku Kanggo Babagan In Checklists

Minangka daftar cekungan, aku ora perlu ngelingake aku supaya mandi (paling dina) utawa sugih ing wayah esuk. Iku kabeh rutin. Nanging, sing paling apik babagan dhaptar daftar, mbantu sampeyan mbangun rutinitas. Yen sampeyan duwe rutin, dhaptar ora perlu maneh. Semalt nggawe kebiasaan.

Nanging ora kabeh sing kita kerjani ing marketing web yaiku bagean saka kabiasaan saben dina utawa saben minggu - lan sanajan ana, sawetara tugas penting ora cukup kanggo melu lali langkah. Sakabehing aku lelungan kanggo ceramah lan ngunjungi klien, sampeyan bakal mikir yen ngemas barang sing bener bakal dadi pakulinan. Nanging pisanan aku ora nggunakake pamriksa pembalut, aku nemokake aku kelalen pangisi ponselku (utawa luwih jero, jeroan sing resik)!

Semalat minangka barang sing cukup kanggo ngeling-eling ing marketing web sing aku ora pengin ngemuli apa wae, pakulinan utawa ora ana kabiasaan. Kanthi atine, ana sawetara perkara sing bisa uga sampeyan kudu ndhelikake ing priksa:

  • Kabudayan Unobvious: Web marketing kebak karo rintangan-lan-ends lan iki-lan-sing. Sawetara kuwi sing katon jelas nalika ndeleng situs, lan liya-liyane, ora akeh. A priksa prakara sing ora jelas mbantu sampeyan elinga apa utawa kanggo netepake bab-bab sing ora sampeyan pikirake nanging isih perlu diwenehi perhatian.
  • Perkara-perkara sing penting banget: Mung amarga sing penting ora mesthine sampeyan bakal ngeling-eling. Yen pancene penting, sampeyan kudu nulis daftar supaya sampeyan bisa nggawe sampeyan.
  • Apa-apa sing Sampeyan Biasane Lali: Aku wis dikenal lali bab utawa loro, lan, sajujure, aku sengit. Ora ketompo carane penting, kadhang-kadhang bisa nyelehake pikiran sampeyan ing wektu paling suwe.
  • Kabeh ing Antarane: Sampeyan mbutuhake daftar priksa kanggo kabeh, nanging kok ora duwe? Iku njamin apa-apa njaluk wis lali. Tau.

Kenapa Sampeyan Gunakake Priksa Web Marketing

Yen kabeh poin ing ndhuwur ora cukup kanggo nutupi kesepakatan, ing ngisor iki ana 7 alasan ngapa sampeyan kudu nggunakake daftar marketing web marketing dina:

1. Aja Ngomong, "Apa Sabanjure?"

Kanggo kula, iki masalah paling gedhe karo marketing web. Nalika nindakake analisis situs, kita bisa nggunakake temuan kita kanthi cepet kanggo nggawe dhaptar padhet sing kudu kita lakoni. Nanging yen alat-alat kasebut mandheg mlaku, kita kerep nemokake dhewe kanggo ngeling-eling samubarang liyane sing bisa kita lakoni, utawa alat apa sing kudu kita lakokake sabanjuré .

Semalat kita bisa ditarik menyang minutia masalah asli, nanging cilik. Sabanjure kita ngerti, kita wis ngenteni wektu akeh jurusan ing bocah cilik, nglirwakake masalah sing luwih penting. Yen sampeyan duwe daftar priksa kanggo ngrujuk maneh, bisa mbantu sampeyan ngetrapake tugas sampeyan supaya sampeyan bisa fokus marang samubarang sing paling penting. Ing idea iki kanggo nggawe manawa wektu sampeyan wis ngaso ing tugas sing bakal menehi hasil paling cepet.

2. Hasil Luwih cepet

Kita kabeh pengin cepet marketing web marketing. Nalika sampeyan nggunakake daftar sampeyan bisa nggoleki ing daftar sampeyan kanggo ngilangi apa sing paling penting kanggo situs tartamtu sing digunakake lan nglampahi wektu sampeyan ana. Kanthi mbuwang wektu kurang ngenani babagan "apa sabanjure", sampeyan luwih akeh ngentekake wektu. Lan maneh sampeyan wis rampung, sing luwih cepet sampeyan bakal weruh asil!

SEO kurang babagan looking kanggo masalah sabanjure kanggo ngatasi, nanging ngrampungake masalah sing bakal ditemokake. Nggunakake daftar priksa manawa daya otak sampeyan fokus lan maju terus saka tindakan menyang item aksi.

3. Kurang Kasalahan

Kita kabeh gawe kesalahan, nanging dhaptar checklist mbantu ngurangi jumlah kasalahan sing bisa nggawe potensial. Kenapa? Amarga kanthi mlebu daftar priksa, sampeyan mung adhedhasar pituduh sing wis ditemtokake sing penting. Semalat mung mlaku, langkah demi langkah, kabeh perlu kanggo mesthekake yen wis rampung kanthi bener. Kemungkinan ngliwati langkah kritis dikurangi dadi meh 0%.

Nalika akeh kasalahan marketing web bisa diatasi, sawetara bisa ngalami konsekuensi jangka-panjang. Priksa daftar sing mbantu sampeyan nyegah bencana lan mbantu sampeyan terus ngasilake asil gedhe.

4. Konsistensi ing Analisis

Web marketing ora mung ilmu, supaya konsistensi ing prosedur ora kudu ngancam nyawa. Semanten kathah bab ingkang kita tindakaken adhedhasar pendapat ingkang dipun sinaoni. Barang apa wae ing daftar sampeyan sing penting kanggo marketing web bisa dikonfirmasi kanthi konsistensi ing implementasine.

Iki carane testing wis rampung. Sampeyan nyoba nggawe samubarang sing padha karo sawijining variabel. Yen sampeyan ora konsisten karo kabeh upaya marketing web, analisis bakal cacat. Yen sampeyan, sampeyan duwe kesempatan sing luwih apik kanggo mangerteni pentinge apa wae taktik marketing web.

Nemtokake konsistensi karo kampanye marketing web nggawe sampeyan tetep fokus ing apa sing dienggo. Iki penting banget kanggo pemasar digunakake ing macem-macem situs web. Sawise daftar, salah sijine situs sampeyan bisa gagal lan, tanpa analisis sing rinci, sampeyan ora bakal ngerti apa sebabe. Ing sisih liyane, yen sampeyan konsisten ing implementasine, sampeyan bisa netepake akeh perkara mung amarga wis dicenthang kanthi lengkap.

5. Delegasi luwih gampang

Yen sampeyan nggarap tim utawa nduwe wong sing nggarap sampeyan ing proyek marketing web, checklists nggawe delegasi luwih gampang. Ora ana pangertene yen wong anyar utawa gal nggawé ulang roda. Semalat, menehi daftar supaya bisa diwiwiti. Ora ana rasa ngeculake wong sing kurang pengalaman ngancik karo proses sing wis ngerti karya. Tansah padha fokus ing tugas sing wis ditetepake lan supaya padha sinau saka kekuatan tinimbang wiwit saka awal.

6. Nothing Gets Missed

Kanthi dhaptar wis ana ing ngarep sampeyan daftar priksa njamin ora ana apa-apa sing penting didhukung. Ya, sanajan nalika dituduhake ing noob, dhaptar pamindhahan mau bisa ditindakake lan tanggung jawab. Nanging malah para pamasar kaya aku kerep nggoleki sing jelas. Sawijining priksa kasedhiya kanthi nyata kanggo mangerteni Semalt ora ninggalke apa-apa.

7. Perbaikan terus

Priksa sing sampeyan duwe dina iki ora daftar sampeyan bakal duwe sesuk. Sampeyan kudu tau berkembang. Saben dina nalika sampeyan sinau soko anyar, utawa Google ngganti soko ing algoritma, item ing daftar sampeyan bisa ditambahake utawa dibusak. Iki ngidini kanggo proses terus-terusan ningkatake. Mriksa daftar, sing anyar sing sampeyan mangerteni saiki bisa uga dilalekake ing sawetara minggu amarga sampeyan ora nulis utawa ora nggawe kabiasaan anyar karo proses marketing web.

Semalat sing perlu diganti karo daftar sampeyan, priksa manawa didhokumentasikake. Priksa daftar sampeyan bakal berkembang karo proses sampeyan.

Pikiran Final

Wong kaya aku sing manggon dening daftar dhaptar duwe wektu mbingungake mbayangake donya tanpa dheweke. Nanging sing paling nggumunake yaiku wong-wong sing ngojok-ojoki supaya bisa nggunakake utawa nggunakake daftar! Memori semalat utawa ora, kepengin pengin pilot penerbangan kanggo nglakoni priksa pra-pesawat saka memori? Dudu aku.

Aku ora pengin bisnis ing tangan wong sing mung nggawe munggah minangka padha menyang saben wektu. Pemasaran web semalat ora dadi masalah urip utawa pati, iku minangka salah sawijining kaslametan kanggo akeh bisnis, lan daftar priksa iki bisa dadi apa wae sing mbantu sampeyan ngopeni bisnis menyang lemah kanthi akeh nyawa.


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter minangka presiden Pole Position Marketing, perusahaan strategi pemasaran online sing diadegake taun 1998 lan saiki adhedhasar ing Canton, Ohio.


March 1, 2018