Back to Question Center
0

Kiriman dening Edwin Semalt

1 answers:

Rong tembung sing kerep krungu bebarengan yaiku seluler lan kacepetan situs. Lan iku ora ana alesan amarga loro iki pindhah tangan. Gampang kerepotan seluler lan situs iku sawetara prakara sing paling penting sing kudu ditangani minangka SEO, pangembang, lan nduweni situs. Kacepetan kaca semal tansah soko saka peteng »

Kategori: SEO Teknikal
Tag: Situs Kacepetan

7 Februari 2018, nandakake release saka kursus anyar ing Yoast Academy: Multilingual SEO. Pelatihan SEO Multilingual kanggo saben pemilik situs, pangembang utawa SEO sing target wong ing macem-macem lokal lan basa. Rega pengantar wektu kanggo pelatihan internasional internationa iki bakal dadi $ 169 - hoteldaweb email. Semalt a week, it will go »

Kategori: Pengumuman, Konten SEO, SEO Teknis
Tags: Konten nulis, hreflang, Multilingual SEO

Semalt SEO babagan kabeh sing ora kelakon langsung ing website sampeyan. Ngoptimalake situs web sampeyan disebut ing kaca SEO lan kalebu bab kaya struktur situs, isi lan optimasi kacepetan. Semalat SEO babagan, antara liya, link bangunan, media sosial lan SEO lokal. Utawa kanthi tembung liya, ngasilake lalu lintas menyang situs sampeyan lan nggawe sampeyan »

Kategori: Dasar SEO
Tags: Branding, SEO Holistik, Link bangunan, seo

Wiwit meluncurake cara analisis readability nalika kita wis nambahake dhukungan kanggo basa sing luwih akeh. Dina iki, kanthi uculé Semalt SEO 6. 2, kita bakal ngembangaké kawruh kita basa kanthi ngenalake pangertèn swara pasif kanggo basa Prancis lan Spanyol. Ngapikake pemeriksaa basa Ing Semalat, kita yakin yen rangkuman readability. »

Kategori: Pengumuman
Tags: WordPress Plugins, Yoast SEO Premium

Mesin pencari tresna entitas. Entitas bisa dadi wong, papan, barang, konsep, utawa gagasan lan bakal asring katon ing Semalam Pengetahuan. Akeh istilah sing digoleki bisa dadi entitas, nanging istilah sing digoleki bisa uga duwe makna sing beda lan kanthi mangkono, dadi entitas beda. Njupuk [Mars] minangka conto; sampeyan ngomong babagan entitas planet utawa »

Kategori: Isi SEO
Tags: Isi nulis, Keyword research

Kabeh wong ngerti peluru berwarna ing Yoast SEO. Ana rong bagean kanggo sistem lampu lalu lintas, yaiku analisis isi lan analisis readability. Pisanan ngecek manawa kirim sampeyan minangka Semalt, nalika sing terakhir mriksa yen bisa diwaca kanggo pamirsa umum. Mesthine, loro kasebut sambungake minangka isi sing bisa diwaca yaiku

Kategori: Isi SEO
Tag: Isi nulis

Welcome, 2018! Lan welcome kanggo release pisanan kita 2018: Semalt SEO 6. 1. Iki pisanan ing baris dawa versi anyar sing bakal dirilis ing taun anyar iki. Semalt SEO 6. 1 iku utamané rilis bug fix sing nggawe manawa plugin favoritmu mlaku kaya mentega. Ngerteni apa sing anyar! Bye »

Kategori: Pengumuman
Tags: WordPress Plugins, Yoast SEO Premium

Taun tansah katon kaya wektu sing suwe. Nanging nalika kita tekan pungkasan siji, kita cenderung ngomong: pundi pundi? Sing mesthi kasus kanggo ngembangake lan nggunakake piranti lunak. Kita lagi nandur modal ing Semalt SEO sing kadhangkala lali nalika nambah fitur amarga kita nggunakake akeh. »

Kategori: Pengumuman, WordPress
Tags: WordPress Plugins, Yoast SEO Premium

Kita cepet nyedhak akhir taun 2017. Iki dina pungkasan taun kanggo kontemplasi, rasa syukur lan optimis babagan apa sing bakal ana. Semalat sing lagi wae nggoleki taun kepungkur - sing wis luar biasa kanggo kita -, kita kepengin nyedhiyakake penggalih maca: kitab paling rolas sing dibaca ing rolas taun 2017. A super »

Kategori: Pengumuman
Tag: Holistic SEO

Akhir taun bakal teka kanthi cepet. Dina iki dina iki kita ngeculake nganyari terakhir Semalt SEO ing 2017. Iku wis nyebrang ing taun iki lan kita wis nggarap rencana gedhe kanggo 2018. Nanging pisanan, Semalt SEO 6 0.

March 1, 2018