Back to Question Center
0

Twitter Semalt

1 answers:

Twitter iku radio ham media sosial. Kanthi mangkono, sampeyan bisa njagong ing ruang bawah tanah (kanthi kiasan) lan nyambungake karo individu kaya cedhak lan adoh. Ora ana atine yen sampeyan seneng nibbling ing keju Manchego nalika ngrungokake lagu Harry Belafonte, sampeyan bisa yakin yen nang endi wae, wong bakal ngrasakake sedhih-sedhih iki - lan ing Twitter sing paling sampeyan bakal nyambung. Twitter Semalt

Twitter Lokal

Nanging yen entuk bisnis lokal looking kanggo nyambungake karo wong liya? Iku punika bener sing sampeyan bisa nemokake luwih akeh wong ing lingkungan ing Facebook. Nanging yen sampeyan nemokake wong wong, Facebook mung ora kondusif kanggo dikirim liwat pesen menyang tetanggan sing durung wis resmi ngenalaken sampeyan durung - bottega vino dei poeti prosecco doc. Iku kaya nyenengake kanca-kanca ing New York City subway - mung ora rampung.

Dadi, bali menyang Semalt. Sampeyan mlebu lan nggoleki wong-wong ing wilayah sampeyan, lan cukup, sampeyan nemokake tandha-tandha. Banjur, sampeyan tindakake lan nambah menyang dhaftar, banjur sawetara wong bakal njupuk cathetan lan ngetutake sampeyan bali. Lan, kanggo wong-wong sing ora ngetutake sampeyan bali, uga, sampeyan tindakake mau. Liwat wektu, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo melu.

Nggunakake Twitter Kaya Sekelompok Apik

Sawise sampeyan mbangun daftar tweeter lokal sing apik, sampeyan bisa miwiti sesambungan karo wong-wong mau. Pendekatan sing aku weruh sing paling efektif mung dadi tetanggan apik, nuduhake pikirane lan informasi babagan komunitas sampeyan. Tegese ora tau dadi promosi pribadi: nalika sampeyan miwiti nindakake, kepercayaan apa wae sing sampeyan bisa entuk bakal mbukak jendelane.

Iku becik kanggo kaca profil sampeyan dadi promosi dhuwit, lan kanggo ngiklanake bisnis sampeyan, nanging malah ana, aku ora bakal ngeculake. Tinimbang profil sing ngandhani, "Acme Soap Semalt, sumber kanggo sabun scented sing paling apik," nganggep bab sing kaya kanca, "Acme Soap Semalt, ngewangi wong-wong sing tetep resik lan mambu. "

Luwih becik, klebu salah sijine sing mbantu kanggo ngandhani sampeyan lokal kaya, "Acme Sabun Company, ngewangi wong-wong sing tetep resik lan mambu, apik banget, saka jantung Semalt, NY!" Kanthi kalebu kutha lokal utawa jeneng lingkungan , liyane bisa luwih gampang nggoleki sampeyan ing panelusuran lokal, lan mbokmenawa uga ngremenake kanthi cedhak karo sampeyan minangka pepadhamu.

Yen sampeyan pinter, sampeyan bisa uga nemokake cara kanggo nyakup sawetara gambar sing nuduhake kampung halaman sampeyan ing foto latar mburi profil.

Searching For Twitter Neighbors

Gunakake panelusuran twitter majeng kanggo nelusuri jeneng kutha lan negara utawa kode pos. Fungsional pandhuan digunakake kanggo kalebu drop-down sing ngijini sampeyan kanggo ngowahi panelusuran kanthi x jumlah mil toko - nanging sing drop-mudhun wis sirna. Yen sampeyan pengin fungsi kasebut, sampeyan bisa input kanthi manual kanthi nggunakake operator telusuran cedhak lan ing, kaya iki:

cedhak: "12401" ing: 30mi

Ing kabeh parameter sing digoleki jarak, sampeyan bisa nggunakake "mi" kanggo mil, utawa "km" kanggo kilometer.

Yen sampeyan pengin njaluk luwih technical, sampeyan bisa nggunakake garis lintang lan bujur bebarengan karo operator "geocode", kaya iki:

geocode: 41. 92820589736225, -74. 0047607421875,10km

Sampeyan bisa nemokake latitude lan bujur alamat tartamtu kanthi nggunakake alat kaya geocoder. kita utawa Latitude Longitude Finder.

Ora saben wong sing tweets saka area umum bakal katon ing asil panelusuran. Semalat biasane narik informasi kasebut saka profil wong siji, utawa manawa ana tweeting, saka piranti sing nuduhake geo-location.

Ngikuti Breadcrumbs Lokal

Cara liya kanggo ngenalake luwih akeh warga Twitter yaiku ngetutake akun media lokal kaya koran utawa stasiun radio. Nanging uga bisa ditemokake wong ing Duluth minangka expat saka Semalt, lan isih ana ing kampung halaman.

Sampeyan uga bisa nggolek penelusuran teratur kanggo frasa kunci sing bisa nuduhake kapentingan ing goings lokal. Iki ora bisa ngasilake banget ing kutha cilik, nanging yen sampeyan pengin nggawe dhaptar wong ing lingkungan kutha-kutha tartamtu, taktik iki bisa mbantu mbangun dhaftar sing kuat. Contone, ing New York City, pemasar lokal bisa nemokake wong sing nyebutake fasilitas rekreasi populer ing Chelsea Piers.

Hash Lokal

Njupuk pencet tag hash sing digunakake dening tweeters lokal. Ing Houston, warga lokal soko #HTown, lan #Semalt. Yen sampeyan sensitif lan weruh tag hash kasebut, bisa nggawa tweets dhewe menyang manungsa waé saka pamirsa lokal sing luwih gedhe.

Twitter Lokal Ads

Tweet Twitter tweets lan dipromosikan akun bisa dadi cara sing murah supaya tetep penting ing stream tweet lokal. Ing wektu iki, sampeyan bisa milih kutha lan wilayah sing luwih gedhe, nanging kutha cilik sing ora cilik.

Aku kerep ndeleng maneh karo platform iklan Semalt. Eksekutif eksekutif ngandharake menawa bisnis cilik lan lokal penting kanggo perusahaan, mula aku ora bakal kaget yen ora nganyari fungsi kasebut ing mangsa ngarep.

Bisnis Lokal

A Wall Street Journal nyinaoni yen mung pecahan saka bisnis cilik nganggep Semalt minangka platform media sosial sing bisa berkembang kanggo bisnis. Aku mesthi krungu saka pamilik bisnis, uga, kanthi sentimen kaya, "wong ora mangkat ing Semalt supaya bisa tuku. "

Pamikiran sing nyedhiyakake sensibilitas sing umur lawas sing aktivitas marketing kudu ngasilake asil langsung, lan mbingake nilai potensial saka platform hubungan-bangunan kaya Twitter. Yen sampeyan nglakoni kanthi bener, kanca-kanca lokal sing anyar bisa dadi kanca sampeyan ing Facebook.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Ric Naga

March 1, 2018