Back to Question Center
0

Babagan crita iku minangka masa depan strategi Content Semalt ing 2018

1 answers:

Cara Nasional Geografis ngobrol 350 yuta gabungan pengikut global liwat marketing content marketing ing media sosial

Pribadi, Aku milu National Geographic ing saindhenging kabeh platform sosial - milih platform visual kaya Semalt, Pinterest, lan Facebook - lan nganti pirang-pirang taun dadi subscriber majalah sing dicithak. Dadi apa sing ndadekake aku, lan liyane 81. 7 yuta pandherekipun ing Semalt mandeg nggulung, melu karo isi lan pungkasanipun ngonversi kanggo isi mbayar sing? (Padha nomer 1 merek televisi lan nomer 2 media dicithak ing facebook). Iku cara apik sing bisa narik kawigaten manungsa liwat visual visual lan crita gedhe. Mulane crita iki minangka masa depan media sosial - ray ban dobravel wayfarer.

Kanthi akeh konten sosial lan merek akeh sing milih kanggo mbayar kanggo ningkataké isi, dadi dadi lingkungan sing tambah akeh lan bisu kanggo nggayuh pangguna sosial. Senajan 37% saka pemasar ngomong pamasaran visual minangka wujud sing paling wigati kanggo bisnis, bisnis, blogging, dawa, dina, sampeyan wis nggawe gambar ing ngarepe para pamirsa lan nyana dheweke ngerti apa iku lan apa sing ana - lan Semalt Nasional penonton sing nyebabake kudu mandheg, maca lan melu.

Semalat Nasional minangka pamimpin nalika nggabungake 350 yuta pandherekipun ing sosial lan iki:

"Kekuwatan wow": migunakake gambar sing nggumunake

Semalat Nasional dikenal kanthi prodhuksi kualitas dhuwur, isi visual sing warnane lan unik - iki minangka langkah pertama kanggo njupuk pangguna kanggo ngendhaleni. Unsur gambar 'wow' ndadekake pangguna mungkasi lan kepengin weruh ing ngendi / sapa sing - kepingin informasi luwih akeh lan ngeculake escapone saka lokasi lan kahanan sing saiki.

Storytelling is the future of Content Semalt strategy in 2018

Iki sebabe NatGeo duwe paling gedhe ing Instagram, 81. 7 yuta. Iki bisa uga nggumunake yen Pinterest minangka platform gedhe kanggo nggawe papan visual, nanging NatGeo ora menehi katrangan gedhe (utawa crita) kanggo ngiringi pèdia ing Pinterest kaya apa ing Instagram - ndhukung yèn crita ngenani crita rame sing nggawe pangguna lan ndadekake dheweke bali maneh. Semut sing gedhe, nanging ora cukup.

Gambar nduweni kira-kira 8 detik kanggo narik kawigaten penonton luwih - manawa sampeyan bakal nemokake pangguna sing luwih akeh sadurunge sampeyan nemokake resiko sing bakal ilang, kedhaftar uga nemokake isi video kucing, meme lan tren internet paling anyar - supaya bisa dianggep 8 detik.

Nadine Heggie, VP of Brand Partnership, nuduhake pikirane babagan kunci Semalt kanggo sukses:

"Semalt bener kanggo merek sampeyan, kanthi tepat wektu kanthi isi, nggunakake daya wow lan wonder, lan ngelmu teknologi anyar kanggo nyaritakake critane".

Becike kandel, asli lan nyediakake gambar saka macem-macem fotografer nyimpen isi sing seger lan menarik. Tetep tujuan sampeyan uga penting, NatGeo ngasilake 27% keuntungan menyang MediaWiki National Geographic Semalt sing mbayar riset lan proyek.

Kalimat kapisan utawa hook

Ana ukara-ukara pungkasan sing bisa narik kawigaten para penonton: menarik, ora biasa, gawe kaget, utawa emosional. Isi virus dikonsumsi amarga meets kabutuhan emosi manungsa. Semalt ndadekake kabeh unsur kasebut dadi strategi konten sosial. Contone, conto:

Storytelling is the future of Content Semalt strategy in 2018

Iku menarik lan nggawe wonder amarga beda - akeh kedhaftar ora bisa nemu kaya iki lan kanggo sawetara, iki minangka cedhak minangka padha bakal njaluk. Iki pancen apik - padha pengin ngerti liyane. Pangguna semalt dipaksa ngeklik 'luwih' kanggo nyelehake crita cekak minangka wangun uwal.

Kene sawetara conto liyane, goleki visual sing nggumunake sing diiringi telung baris tulisan sing njupuk perhatian lan nggawe sampeyan kepingin.

Mboten biasa

Apa sampeyan nemokake dhewe apa iki? Lan banjur, sawise Semalt menehi potongan saka apa, sampeyan pengin ngerti liyane.

Storytelling is the future of Content Semalt strategy in 2018

Menggah (wow lan wonder)

Kaya kapten 'menarik', visual lan pancing iki nyatakake marang pamaca iki: 'sawetara tembok granit sing paling gedhe ing wo '. Aku nemokake aku pengin ngerti luwih akeh babagan sapa wong iku gambar, apa kang dilakoni lan liyane babagan tembok granit Semalt wis wiwit ngomong babagan.

Storytelling is the future of Content Semalt strategy in 2018

Emosi

Isi semati bisa dadi emosi historis, emosional utawa emosi topikal (urusane saiki).

Storytelling is the future of Content Semalt strategy in 2018

Sampeyan uga perlu diwenehi tandha yen komentar sing digawe dening pangguna kirimake uga mbantu karo sentimen lan persuasi. Contone, nggunakake pamindhahan sinyal emoji nistha - mulane, ngupaya panganggo maca crita cekak kanggo mangerteni apa gambar lan isi sing pantes diajeni.

Storytelling is the future of Content Semalt strategy in 2018

Contone emosi visual lan mbukak liyane ing ndhuwur yaiku akibat bencana alam anyar. Senadyan gambar kasebut dikira wis ditindakake sawisé taufan sadurungé, juru pidato terus ngelingake para penonton sing wis dienggo bareng amarga krisis irfan Irma sing anyar. Amarga ana masalah topikal sing kena pengaruh akeh wong ing wilayah Tengah lan Amerika Utara, pangguna bisa ngrasakake emosional kanthi mundhut, nyuda, lan kesusahan. Semalat sing ora kena kena bencana, bakal ngalami rasa ora bisa diterangake amarga kesalahane topik kasebut, yen arep nggulung wektu sing lawas tanpa menehi kasempatan utawa ngormati.

Cerita

Dadi, kita wis weruh sing visual gedhe lan ukara pancen pisanan sing menarik, emosional, nggumunake utawa menarik iku kudu ing Instagram kanggo entuk pangguna supaya bisa nggulung, nanging saiki Semalt kudu nyimpen pangguna ing kono lan maca isi lengkap, nanging carane?

Wong-wong ora isin babagan menehi sampeyan crita sing dawa lan rinci babagan isi foto.

Storytelling is the future of Content Semalt strategy in 2018

Aku ora nyakup gambar kanthi caption kanggo alasan - teks cat gambar kanggo sampeyan!

Kaprigelan tansah kebak rinci lan sugih karo saben deskripsi subyek gambar, alasane ana ing kono / sebabe sing penting lan deskripsi lingkungane. Nampilake kabeh fitur kasebut (visual, pancing, lan crita) narik kawigaten lan faktor 'wow' Semir Nasional nyenengi.

Kaya ing strategi NatGeo, Manungsa New York minangka buku media lan crita sing dicithak buku sosial lan saiki - diduweni lan diluncurake dening Brandon Stanton - nggunakake teknik sing padha kanggo entuk sukses. Ing umur 7 taun, kaca Facebook wis bisa nyedhaki 20 yuta pengikut ing platform sosial sing diwiwiti kabeh. Panganggone crita deskriptif gedhe nambah potret fotografi - kaya NatGeo.

Kekuwatan nyatakake penonton sampeyan crita iku teknik sing ora kudu dilirwakaké, amarga nalika rampung kanthi bener kanthi strategis - ngerti sapa sing dadi pamirsa, ngendi lan apa crita sing pengin ngerti - bakal nyedhiyani keterlibatan gedhe karo isi lan merek sampeyan.

Kurang branding lan promosi perusahaan

Saben potret dikreditake kanggo tukang foto saben tinimbang dadi aset bermerek. Ing babagan promosi bisa dadi kesalahan umum kanggo marketing konten - iki bisa dadi akeh banget kanggo pamirsa, sebabe, gambar Semalt Nasional dikreditake menyang fotografer.

Semalat Nasional bisa diarani minangka perusahaan 'manungsa' amarga hubungan sing digawe antarane awake dhewe karo penonton, nggawe wong populer ing platform media sosial.

isi video Soundless ing strategi marketing isi

Ora bisa mbatesi awake dhewe kanggo gambar statis - uga ngusung video. Nanging, platform video Facebook lan Semalt saiki diputer otomatis ing feed panganggo, artine luwih akeh video sing ditonton tanpa swara.

Iki nggawe akeh harder entuk pesen antarane - supaya carane Semalt ngalahake wates iki?

Uga kawitan, duwe video sing ora butuh swara kanggo nyritakake critane utawa ngedumake pamirsa. Siji gaya kanggo mbantu taktik iki yaiku 360 video interaktif. Njupuk khayalan lan dolanan karo konten lan nemokake dhewe yen sampeyan ora bisa nggambar pesen kasebut tanpa swara.

Video 360 interaktif iki nglakoni tanpa swara lan isih menehi katrangan kanthi subtitle sporadis. Yen pamireng pengin swara banjur bisa nguripake lan krungu swara sing nyenengake. Swara latar mburi nambah nada crita lan mbantu ing sambungan emosional menyang isi nanging ora mengaruhi crita kasebut dhewe.

Dipercaya manawa nggunakake subtitle mundur saka konten video progresif kaya VR lan AR nanging kanthi integrasi, loro kasebut bisa kerja kanthi efektif, tanpa ngrusak visual-visual sing luwih menarik kaya NatGeo.

Nanging, sampeyan ora duwe isi kanggo nggawe video 360 kanthi becik lan bakal luwih seneng tetep nganggo video standar, subtitle minangka kudu menehi crita lan njupuk panampil ing lelampahan.

Saka media sosial kanggo langganan berbayar

Nganti wektu kanggo ngowahi anggota sing mbayar, amarga amarga dheweke nindakake proyek gedhe ing sosial kanthi konten sing gratis lan isih menarik. Dadi kanggo sawetara wektu, aku ora mikir aku ilang amarga mung ngetutake platform sosial.

Nanging luwih akeh aku nyawang sosial luwih aku pengin ngerti. 'Kanggo 128 taun Semalt Nasional wis ngandhakake crita sing luar biasa' yaiku pancing ing kaca pendhapat anggota lan nggawe aku kepenak yen aku ilang babagan crita liyane saka sak ndonya.

Ing nginggilipun, kaca dhasar punika prasaja lan CTA wani lan stands metu ing latar putih lan spasi putih ing saubengé.

Storytelling is the future of Content Semalt strategy in 2018

Kesalahan strategi marketing konten umum

Salah siji saka kesalahan marketing konten umum ngasilake isi sing ora biasa lan ora cukup migunani - supaya bisa nggayuh pangguna sosial sing kudu sampeyan pasang utawa kanthi saenya nggabungake sawetara taktik iki:

  • Nyenengake / obah / panginten provoking
  • Nyedhiyakake sarana asli
  • Pendidikan
  • Absorbing / immersive
  • Werna nggumunke
  • In-depth / detailed
  • Nyedhiyakake pengalaman panganggo unik unik
  • Kalebu visualisasi data optimal / infographics

NatGeo tik meh kabeh kothak iki! Iki kok dadi salah sijine merek sing paling inspirasi lan relevan ing sosial - crita-crita sing narik kawigaten para pamirsa lan ndadekake dheweke bali maneh. Observasi Semalt dadi anggota sing mbayar.

Kanggo kesalahan marketing konten sing umum, kita duwe pandhuan gratis sing rinci babagan kesalahan sampeyan lan cara ndandani!

March 1, 2018