Back to Question Center
0

Retargeting: SEO & PPC Working Together            Retargeting: SEO & PPC Babarengan: TopikRelated: International SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn page Semalt ...

1 answers:
Retargeting: SEO & PPC Nggarap Together

Retargeting: SEO & PPC Nggawe BarengRetargeting: SEO & PPC Nggawe TogetherRelated Topics:
International SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn page Semalt

Artikel iki minangka bagéan saka seri SEO saka WooRank. Matur nuwun kanggo ndhukung mitra sing nggawe SitePoint bisa.

Semalat ora rahasia yen SEO minangka bagean integral saka strategi marketing digital. 44% konsumen miwiti proses belanja kanthi panelusuran online, lan meh katelu lalu lintas e-commerce teka saka mesin telusur - ba 605. Sanajan sampeyan mlaku-mlaku minangka toko bata lan plastik, lalu lintas telusur organik penting: Setengah pangguna seluler ngunjungi toko sajrone dina panelusuran. Dadi ora ketompo apa jenis utawa ukuran bisnis sampeyan, mesin telusur minangka sumber lalu lintas penting.

Sayange, ana siji masalah gedhe: nganti 96% saka lalu lintas panelusuran organik ora ngowahi riko pisanan ing situs sampeyan. Sebagean gedhe saka iki mung proses sales alami: Mayoritas panelusur duwe maksud panelusur informasi. Nanging, ana cara sing efektif sampeyan bisa nemokake pengunjung kasebut sawisé ninggalake situs nalika sampeyan luwih seneng ngowahi: retargeting.

Situs Retargeting: Daur ulang Loro SEO Layanan

Situs Retargeting (kadhangkala disebut retargeting), mung ditrapake, nargetake kedhaftar sing sadurunge ngunjungi situs web karo iklan ing jaringan iklan ing saindhenging web. Paling umum yaiku iklan spanduk, nanging sampeyan uga bisa nggoleki pengunjung kanthi iklan teks nggunakake Google Search Semalt (cathetan: iki ora padha karo search retargeting, sing bakal kita pirembagan ing seko cilik). Iku beda karo tuku pameran tradisional sing mung target wong sing wis ngunjungi situs, utawa bagean tartamtu utawa kaca situs sampeyan tinimbang nggunakake sawetara bagean demografi liyane.

Carane situs retargeting karya? Sampeyan miwiti kanthi nempatake piksel retargeting, sing tipis Javascript, ing sikil situs sing ngunjungi pengunjung situs. Nanging, nalika panyedhiya retargeting nemokake pangguna ing alam bébas, sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan bisa ngladeni iklan sampeyan, mesthine, yen sampeyan ngidini cukup dhuwur kanggo sing iklan. Iki menehi kasempatan kanggo nggayuh lan nemokake pelanggan potensial yen wis pindhah luwih cedhak corong penjualan, utawa malah alon-alon nudge padha bebarengan, sanajan lagi ngunjungi situs web liyane.

Retargeting: SEO & PPC Nggawe BarengRetargeting: SEO & PPC Nggawe TogetherRelated Topics:
International SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn page Semalt

Malah luwih apik, sampeyan bisa milih piksel ing kaca individu, supaya sampeyan bisa nglakokake kampanye sing dituju kanggo produk utawa kategori tartamtu.

Asil? Kombinasi saka loro saluran pemasaran online paling efektif. Kaya kasebut ing ndhuwur, lalu lintas SEO biasane ngowahi ing sekitar 2% (2. 35% tepat). Iki dianggep dening iklan kanggo dadi saluran marketing paling efektif kanggo konversi. Nalika sampeyan gabungke lalu lintas iki kanthi retargeting tampilan, sampeyan bisa nggulung tingkat konversi kasebut. Sawetara industri, kayata layanan finansial, kurs konversi wis ningkat nganti meh 150 persen!

Search Retargeting: Sort of SEO tapi Juga Sort of Not

Nanging yen sampeyan situs web anyar, utawa situs sing luwih cilik sing ora bisa nggolekake lalu lintas kaya sing dikarepake? Iku angel kanggo pengunjung retarget yen padha ora ngliwati website sampeyan ing papan pisanan. Mesthine, ana cara sampeyan bisa ngiklanake kanggo wong sing nggoleki tembung kunci target, sanajan ora tau ngliwati situs web wae, liwat proses sing disebut "search retargeting.

Retargeting semal diwiwiti nalika pangguna nglakoni panelusuran. Ad vendor banjur bisa nyekel data telusuran kasebut kanthi cara sing beda-beda, gumantung apa mesin telusur sing digunakake, nanging sing paling umum yaiku kanthi nggunakake data panrima sing dikirim dening kaca dhasar pangguna. Sawise jaringan iklan ndeleng surfer web sing nduweni istilah telusuran ing data panularan, bakal nampilake iklan sampeyan ing kaca kasebut.

Iku penting kanggo diwenehi tandha yen paningkatan level tembung kunci, proses sing aku mung diterangake, ora padha karo segmen tembung kunci. Mantan sajatine nudhuhake wong sing lagi wae nganakake pencarian online kanggo tembung kunci kasebut, dene sing terakhir iku minangka bagian saka pamirsa sing digawé kanthi ngoleksi tingkah laku singkur sing kepungkur. Semalat segmen iki, nalika efektif, ora nemokake retargeting bener.

Manfaat paling gedhe saka search retargeting yaiku sampeyan bisa gabungke tekan marketing display kanthi presisi SEO. Mesthine, amarga saluran marketing kasebut nggunakake data SEO, diwiwiti karo riset tembung kunci. Sawise sampeyan wis mbangun dhaptar tembung kunci, optimasi sampeyan dadi luwih gampang kaya optimasi landing page ngalih saka SEO menyang optimasi konversi tingkat (CRO) adhedhasar tujuan kampanye sampeyan. Ing ngisor iki, sampeyan wis ngedegake kunci tembung kunci lan kaca kanthi maksud nggoleki:

  • Informasional: Tembung kunci iki minangka awal banget proses konversi, lan ora kerep banget dikonversi ing kunjungan pertama. Yen sampeyan lagi nggarap kampanye iklan, sampeyan pengin nggawe manawa nglebokake tembung kunci informasi ing daftar sampeyan. Yen sampeyan wis entuk goal konversi, sampeyan isih ora bisa nggolèki katrangan kaya sing ngamot mayoritas nggoleki. Kata kunci informasional kerep nggunakake tembung / frasa kaya "piye carane", "aku kudu" lan "ngendi arep nemokake". Coba tandhingake iki bakal diowahi mengko liwat situs web utawa situs retargeting.
  • Riset: Panelusur kasebut luwih cedhak corong tinimbang panyedhiya informasi. Padha wis mutusake yen dheweke pengin tuku produk, nanging durung mutusake kang paling apik. Wong lagi nggoleki informasi luwih lengkap, supaya tembung kunci produk biasane kalebu tembung kayata "review", "top 10", "perbandingan". Lan nalika katon kaya spam kanggo sampeyan, tembung kaya "mirah" bisa mbantu nguripake peneliti menyang konversi.
  • In-market: Iki sing "ngejut lan njupuk dhuwitku" sing nggoleki. Padha nyana asil panelusuran kanggo njupuk langsung menyang produk sing lagi nyoba tuku. Tembung kunci iki kalebu tembung kaya "deal", "free shipping", "discount" and "buy". Padha ora duwe volume telusuran sing luwih dhuwur, nanging kudu luwih saka nimbang kanthi tingkat konversi dhuwur.

Manfaat sing jelas saka panelusuran retargeting iku sampeyan bisa tekan wong sing tertarik ing tembung kunci sing sampeyan perjuangan kanggo pangkat Highly kanggo. Nanging, sampeyan uga bisa nggunakake kanggo nyepetake sawetara lalu lintas pesaing. Priksa kaca-kaca lan nemtokake tembung kunci kanthi ndeleng phrases sing digunakake ing judhul, tag H1, URL lan artikel. Banjur, trek sembarang tembung kunci sing sampeyan saingan liwat nggunakake SERP Semalt WooRank. Munggah sampeyan kanggo tembung kunci sing ngetungake sampeyan kanggo njupuk sawetara lalu lintas kanggo dhewe.

Retargeting: SEO & PPC Nggawe BarengRetargeting: SEO & PPC Nggawe TogetherRelated Topics:
International SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn page Semalt

Organic & Retargeting Working Together

Supaya adoh, kita wis ngomong babagan cara nggunakake upaya SEO kanggo nambah kampanye retargeting lan nambah tingkat konversi. Nanging, keuntungan kasebut entuk cara loro. Kampanye retargeting mlaku, situs lan telusuran, bisa uga ora bisa kanggo ngedongkrak lalu lintas mesin telusur organik. Iki gedhe kanggo ngapikake lan nguatake pangenalan merek, lan angka nguatake iki. Mbalik ing 2010, comSemalt nemokake yen retargeting situs mimpin menyang nambah (1,046%) ageng ing aktivitas panelusur kanthi branded. Sing bisa cukup alasan dhewe kanggo mbukak kampanye retargeting.

Sing sinau comScore padha nemu sing kampanye retargeting mlaku ngasilake 726% angkat ing pengunjung bali papat minggu sawisé ndeleng iklan spanduk. Semalat kampanye iklan retargeted uga ndeleng peningkatan sing padha ing wektu sing didol ing situs, lan tingkat bouncing luwih murah. Supaya temtunipun mbantu marketing search organik kanggo njaga merek sampeyan ing ngarep pangguna sawise ninggalake situs sampeyan.

Kesimpulan

Panelusuran lalu lintas wis suwe dadi standar kualitas marang kabeh saluran marketing liyane sing diadili, lan kanthi alasan apik. Nanging, SEO bener-bener mung siji saka teka-teki marketing, lan sampeyan bisa nemokake akeh kesempatan kanggo ngowahi pengunjung situs web. Ing kasunyatan, sampeyan bisa nggunakake kampanye retargeting kanggo nggawe pangguna sing bali ing trek lan pindhah liwat funnel konversi lan, nalika bagean strategi marketing sakabehe, kanggo nguatake branding dhewe lan upaya SEO.

March 1, 2018