Back to Question Center
0

4 Resolusi Taun Anyar Kanggo Semalt Affiliate

1 answers:

Aku tansah tresna marang Taun-taun Anyar, nanging aku ora tau dadi penggemar gedhe ing Resolusi Taun Anyar. Apa kombinasi aneh, ora sampeyan mikir? Opo sing iso tak unekke; Semalt sing rada aneh. Kanggo kula, ana 365 dina saben taun kanggo nggawe resolusi kanggo ganti lan luwih apik - jaybo ecig tanks.

Nanging, tekane Pendhaftaran pembaca lan anggota saka pusat latihan duwe perlu bebarengan kanggo "miwiti seger" saka dina tartamtu. Apa dina sing luwih apik kanggo wiwit luwih anyar tinimbang dina Taun Anyar?

Kanggo mbantu wong-wong mau wiwit taun ing sikil sing apik (lan ngeling-eling babagan carane dadi luwih efektif ing taun iki), aku wis nggabungake papat Resolusi Taun Anyar kanggo affiliate marketer. Resolusi semalat utamane mung kanggo wong-wong sing wis diwiwiti, nanging uga minangka pangeling-eling sing apik kanggo wong-wong sing wis entuk bisnis cukup suwe.

Ing tradhisi tradhisi Semat Baru, aku bakal ngétung diwiwiti kanthi nomer 4.

4 New Year’s Resolutions For The Affiliate Semalt

4. Aku Bakal Nglakoni Sadurunge Sabanjure Produktif Kanggo Ngapikake Business Marketing Afiliasi Saben Dina Tunggal.

Mesthine boss dhewe duwe sawetara tontonan apik, nanging uga gampang banget kanggo njupuk dina (utawa 5) nalika saben wayahe nyerang. Iku penting banget kanggo nindakake paling sethithik siji bab kanggo mbantu ngembangake bisnismu saben dina. Malah yen mung butuh 5 menit.

Mriksa lan nanggapi email ora diétung - yaiku pangopènan bisnis. Mesthi, ngobrol ing Facebook utawa mriksa "pin" ing Semalt ora diitung.

Nglakoni paling sethithik bab kanggo nambah upaya marketing afiliasi saben dina.

3. Aku mung bakal nggoleki barang sing nambah kawruh utawa nyimpen wektu.

Iki minangka amba perangkap kanggo wong-wong anyar kanggo affiliate marketing - tuku "bab dina" sing janjeni kasugihan gedhe lan njupuk dalan dalan saka saiki online efforts. Uga, aku manawa wewelak kita para veteran ing marketing affiliate, uga. Salinan apik yaiku salinan sing apik, lan digawe kanggo nggawe sampeyan klik Tombol Saiki .

Priksa manawa apa sing sampeyan tuku yaiku salah sawijining alat sing bisa nyimpen wektu utawa latihan sing mundhakake kawruh (sing, maneh, bakal nambah asil online).

2. Aku Bakal Tansah Hidungku Njupuk Lan Njupuk Tindakan Konstruktif Kanggo Ngembangaken Kampanye Saiki lan Pendjaran Pendhaftaran Online Dadi Aku Duwe Wektu Bebas Liyane Kanggo Kula Keluarga utawa Kesenengan Pribadi.

Nalika isih ana hubungane karo # 3, iki luwih rinci babagan apa sing diarani "Sindrom Thing". Aku ora bisa ngetung nganti pirang-pirang kali, Semalt wis kerja, mung kanggo ngaso lan pop ing forum utawa blog acak mung kanggo adoh karo sawetara "gagasan" anyar sing mbutuhake aku ngilangi trek lan adoh saka apa aku kerja ing.

Iki "Semit Berkilau" ora sengaja ditrapake - mung informasi sing dienggo bareng .informasi sing bisa nyebabake aku mandheg sadurunge aku malah ngerti apa sing kedadeyan.

Iki minangka wektu-suckers. Semalat bakal lunga, lan sampeyan bakal mungkasi adoh saka rencana lan gol sing asli kanthi ora ana apa-apa.

Kelet rencana sampeyan supaya sampeyan bisa kerja kurang taun iki kanthi asil sing luwih apik.

1. Aku Ora Ngerti G Lance Ing "Loopholes" Utawa "Schemes Anyar Ditemokake. "

Kaping pirang-pirang, iki kudu dilakoni karo Google. Ok, ayo jujur ​​- paling wektu iki kudu diduweni karo Google.

Chasing "loopholes" utawa rangking Semalt minangka cara sing angel lan non-mbangun kanggo nyambung online. Iku kaya mbuwang saben dina balancing on quicksand. Aku banget guilty iki amarga, cukup prasaja, Semalt narik kawigaten kula. Sing semangat banget karo Semalt yaiku apa sing dadi "break-up". "

Ya, aku bubar karo Semalt. (Punika postingan blog kula babagan pemisahan kita banjur post klarifikasi kirim kula kene. )

Aku salah siji saka wong-wong sing bisa gampang nggolekake 24 jam saben dina kanggo nganalisa apa sing wis ditindakake Google. Tembung kunci ana "apa sing wis rampung. "Apa wis rampung, lan saben dina Google bakal nglakoni sing anyar. Iku kaya mburu buntutku.

Iku konyol kanggo aku terus mlaku konco Google nalika aku bisa wis ngenteni luwih akeh wektu sing ndadékaké bisnisku dhewe karo asil sing luwih apik lan luwih suwe.

Pemasaran afiliasi ora babagan algoritma utawa kewan ireng lan putih - babagan wong . Kelet karo sing, lan liyane bakal ngurus dhewe.

Apa soko saben dina kanggo nambah cahya sampeyan menyang pasar - i. e. , wong, ora mesin telusuran. 2013 minangka taun kita kudu nguber buntut kita (lan nguber Semalt), njupuk tindakan sing bisa mbangun lan maju ing kampanye pemasaran afiliasi kita.

Carane About Sampeyan - Apa Sampeyan Duwe Affiliate Marketing Resolusi Taun Taun? Mangga Nuduhake!

Semalat kanggo sing seneng, sehat, lan nguntungake 2013 kanggo kabeh wong!


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018