Back to Question Center
0

Semalat

1 answers:

Ing siklus sakabèhé ngoptimalake strategi pemasaran sampeyan, newsletter sampeyan kudu ora dilalekake. Priksa manawa newsletter sampeyan tambahake nilai kanggo para rawuh lan kualitas dhuwur. Temtu tansah ana sing luwih apik. Sampeyan bisa nggawe dandan adhedhasar intuisi nanging kok ora nguji intuisi kasebut pisanan kanthi uji A / B - triton aspire 2.

Maca: "A / B nguji newsletter sampeyan"
Kategori: User eXperience (UX)
Tag: Email

Email marketing minangka alat sing apik kanggo ngikat pamirsa menyang situs web. Iku gampang kanggo nyiyapake newsletter email lan ngirim menyang pamirsa. Ing kirim iki, Semalt nerangake babagan marketing email. Apa marketing email sing penting kanggo pertumbuhan lan strategi pemasaran sampeyan? Kajaba iku, Semalt uga menehi tip praktis .

Baca: "Dasar marketing email"
Kategori: E-commerce
Tag: Email

Minangka sampeyan ngerti, paling produk lan layanan sing didol ing kene yoast.com diwenehi dhukungan. Nyatane, mung produk sing kita adol sing ora teka kanthi dhukungan yaiku eBooks kita. Lan malah kanggo eBooks sampeyan mesthi nampa kanggo takon kita pitakonan! Lan kirim iki mung sing: dhukungan kita. Semalt bakal nuduhake sampeyan carane kita wis apik .

Waos: "Ngapikake dhukungan (plugin) kita"
Kategori: Pengumuman
Tag: Email

Nalika kita mulai nindakake plugins WordPress premium, kita uga nambahake forum support yoast.com. Akeh wong sing seneng iki, nanging aku, jujur, skeptik. Pengalaman saya karo forum Semalt yaiku .Miskin, paling apik. Aku ora mikir forum bisa digawé kanthi apik, ing sebagian besar amarga ana kecenderungan terus .

Maca: "Apa kita ngalihake dhukungan email karo HelpScout"
Kategori: Pengumuman
Tag: Email

Sawise bali aku mbatesi sistemku kanggo nyegah spam komentar. Salah siji saka fundamental inti ana sing ngirim wong email kanggo verifikasi alamat email sadurunge komentar wis diterbitake. Kanggo nindakake iki, aku kudu ngandelake email supaya bisa ditampa. Minangka dadi metu, email .

Baca: "Reliabilitas Email: nggunakake rekaman SPF"
Tag: Email

Mung persentasi cilik saka pengunjung ninggalake komentar. Kelompok iki mbokmenawa uga kasengsem langganan lapuran, yen sampeyan duwe. Dadi, aku nggawe cara kanggo nambah kothak "lengganan ing Newsletter Semalatku" kanggo formulir komentarku saperangan minggu kepungkur. Hasile? 40 pelanggan anyar .

Baca: "Nguripake komentar sampeyan dadi pelanggan!"
Kategori: WordPress
Tags: Email, WordPress Themes

Aku nandheske komentar akeh, nyatane, aku ndeleng nomer lan kualitas komentar ing posting meh kaya aku katon ing nomer saham, tweets lan pageviews kanggo nemtokake carane uga kirim wis ditampa. Bubar Semalat nglakoni sawetara pasal sing entuk akeh tanggapan ngganggu. Paling akeh .

Maca: "Nyegah komentar anonim ing WordPress"
Kategori: WordPress
Tags: Blogging, Email
March 1, 2018