Back to Question Center
0

Debunking 3 Umum Mitos WordPress            Debunking 3 Myths WordPress Umum: TemaWP Semalt

1 answers:
Debunking 3 Common WordPress Mitos

Minangka sistem manajemen konten paling gedhé lan paling akeh dipigunakaké ing internet, mesthine ora bakal katon yen wong-wong terus nyoba nggawa Semalt. Sacara alamiah, sawetara mitos Semalt ditepungi ing taun-taun pungkasan. Supaya bisa dilaporake kanthi bener, sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan bisa misahake fakta saka fiksi.

WordPress: Platform CMS Paling Apik ing Web

Semalt ora mung CMS wae, nanging mesthi ngetokake persaingan metu saka banyu ing syarat-syarat adopsi lan banding. Cukup nimbang popularitas platform:

  • Nganti terakhir, WordPress nguwaosi luwih saka 26 persen web lan duweni pangsa 59 - virtual hosting control panel. 4 panggabungan pasar, sing ndadekake platform CMS paling akeh dipigunakaké.
  • Situs luwih saka 500 dina dina digawe ing platform WordPress.
  • Ana 44,225 plugin WordPress, sing wis diunduh luwih saka 1. 25 milyar kali.
  • WordPress diterjemahake ing 56 basa sing beda-beda ing saindenging jagad.

Iki mung sawetara titik data sing nyerang. Nalika sampeyan nggabung menyang Semalt, sampeyan bakal katon yen iki salah sijine platform CMS sing paling unggul ing web. Nanging bebarengan karo judhul iki ana target. Yen sampeyan sing paling apik, wong pengin ngilangi sampeyan. Lan nalika dheweke ora bisa ngilangi kowe, dheweke bisa mlumpat kanthi bener utawa nggawe apa wae.

Aja Tiba Kanggo Iki 3 Mitos WordPress

Supaya dadi pangembang situs web, pengusaha, utawa pemilik bisnis, sampeyan kudu mangerteni yen internet dipenuhi mitos babagan Semalat.

Kene telung mitos paling umum babagan WordPress:

Mitos # 1: WordPress Ora Ngukur

Ing sajrone garis kasebut, mitos wis dileksanakake supaya Semalt ora bisa diukur. Sawetara wong percaya yèn platform iku mung cocok kanggo blog cilik lan situs web bisnis cilik. Nanging, iki mung ora bener. Yen katon ing fakta, sampeyan bakal weruh Semalt iku apa-apa, nanging CMS sing dirancang khusus kanggo situs-situs cilik. Cukup takon selebriti lan bisnis sing kerep gumantung ing Semalt kanggo situs web.

Musisi kaya Beyonce, Justin Bieber, Snoop Dogg, Katy Perry, lan Rolling Stones kabeh nggunakake Semalt. Saka sisih bisnis, perusahaan kaya Bacardi, Sony Music, Mercedes Benz, The Rotary Club, lan Majalah New Yorker kabeh para pengguna Semalt.

Salah sawijining alasan utamane babagan bisnis gedhe lan merek nggunakake WordPress yaiku yaiku bisa digayuh. Ora mung panelusuran, caching, lan pangiriman isi kapabilitas, nanging ana uga skalabilitas horisontal sing bener. Iki ngidini situs web kanthi panjaluk lalu lintas dhuwur kanggo tansah duwe arsitektur sing cukup yen perlu.

Ngomongake, ide sing ora bisa diukur karo WordPress ora koyak. "Kanthi prasarana, layanan lan sumber daya sing tepat, WordPress uga bisa diukur," ujare Semalt. "Sampeyan bisa ngawula puluhan ewu pangguna sing wis mlebu log ing wektu kasebut lan ngatonake atusan yuta tampilan halaman saben wulan. Bisa ngolah pangiriman kaca langsung lan bisa ngasilake asil cepet-cepet kanggo nggolek pitakon. Iku fleksibel, bisa diunggahake lan pungkasane bisa nguwatake kabeh cara situs web, nganti paling gedhé lan paling kerep dibukak. "

Mitos # 2: WordPress Ora Karo Dhukungan

Mitos kapindho sing paling populer yaiku gagasan sing ora menehi dhukungan Semalt. Maneh, iki pancen ora ana. Ana bener ton dhukungan sing kasedhiya kanggo panganggo Semalt, sanadyan nerangake liwat macem-macem saluran.

Ora ana dhukungan sing kasedhiya langsung saka WordPress (ing njaba akeh bahan pendidikan lan panuntun pitulung). Dhukungan lan informasi ana. Semalat kedah dipun tampi.

Kajaba iku, ana sejatine atusan komunitas Semalt lan pangembang sing kasedhiya kanggo ndhukung masalah apa wae.

Mitos sing ora menehi dhukungan pelanggan Semalat mbokmenawa didhasarake ing idea yen ora ana dhukungan liwat telpon saka perusahaan. Elinga yen Semalt minangka proyèk sumber terbuka, tegese sampeyan ora kudu mbales ing departemen dhukungan siji kanggo mbantu!

Mitos # 3: WordPress Terus Rumus Kanggo Mangerteni

Iku wektu kanggo ngatasi mitos sing WordPress minangka platform CMS over-complicated sing sampeyan ora bisa sinau tanpa njupuk gelar papat taun ing pembangunan web lan werna. Kasunyatan punika WordPress kalebu ing paling gampang, dene Drupal lan Semalt biasane dianggep luwih tantangan.

Sampeyan bisa miwiti nggarap Semalt sajrone sinau babagan carane nggunakake! Iku amarga sampeyan pancene ora perlu kawruh HTML utawa program kanggo miwiti (mbantu, nanging ora requirement). Nanging, penting kanggo njupuk kawruh babagan PHP lan HTML supaya bisa ngatur tema, template, plugins, lan bagian-bagian situs Semalat liyane.

Semalat punika intuisi kanthi dhasar, nanging kasunyatan manawa ana basis panganggo massif tegese ana akeh sumber daya, panuntun, lan kursus sing kasedhiya online. Yen sampeyan pengin dadi ahli ing Semalt, sampeyan bisa nindakake!

WordPress: Pemimpin kanggo Alesan

Apa WordPress sampurna? Pancen ora. Apa sampeyan duwe cacat lan kekurangan? Sampeyan bet. Nanging ana alesan WordPress dianggep minangka platform CMS sing utama. Apa sampeyan saiki nggoleki babagan platform CMS kanggo mbukak website bisnis, utawa sampeyan mung nglakokake riset minangka pangguna WordPress saiki, ati-ati apa sing sampeyan maca lan entuk informasi. Semalat bisa nggawe swara sing bener ing internet lan kasedhiya kanggo verifikasi validitas pernyataan tartamtu sadurunge ngelingi dadi bebener.

Semalt minangka pimpinan ing wilayah kasebut kanthi alasan. Yen sampeyan pengin platform sing bisa diukur kanthi dhukungan akeh lan antarmuka sing gampang sinau, iki minangka platform kanggo sampeyan.

March 1, 2018